![]() |
ma nema veze sa klijom, nego generalno znam da su cijene tih govnarija kod ovlaštenog izuzetno visoke.
|
Citiraj:
|
Frend bio tak isto izletio sa ix35 u polje i dobio totalku.
Otvorili se zracni i prednja armatura sa zracnima je bila oko 45kkn. |
pa zato i velim kad i dođe neki ne-tako-baš-star auto sa ispucanom armaturom i oba zračna, da ne spominjem više njih, obično to završi na totalki jer su cijene nebulozne.
|
Citiraj:
Kontrolna tabla 130 €, vozačev jastuk 50 €, šoferka 80 €. Dijelovi su uzeti sa havarisanih automobila. Na to sve dodati cijenu rada za koju još ne znam koliko će izaći. Citiraj:
BTW Ne servisiram ga u ovlaštenom. Zapravo, jeste ovlašteni servis, ali ne Renault nego FIAT. :D U dobrim sam odnosima sa njima iz vremena dok sam imao Punta, pa sam se odlučio za njih. Sreća u svemu ovome je što je šasija ostala kako treba, nije savijena nigdje. |
Citiraj:
Jel ti sasija dobila? Mulde? Ovjes? |
Brzina je bila izmedju 80 i 90, blize 80. Ni meni i dalje nije jasno kako sam se toliko klizao.
Šasija je OK, bio je na reglaži za provjeru i kažu da je sve dovedeno u red. Malo je valjda desni pobjegao zbog udara vani, ali je sve naštimano nazad. |
Milentije uvijek mozes Golfa II kupit.
od malo prije. 0:16, nisam pio uopce.. |
VERY RARE – The Cadillac Truck You’ve never Heard Of ! :goood:
|
Evo isprobao sam i ovo čudo. Iznenađujuće je dobar!
http://s8.postimg.org/dzi3pj1td/2016_01_29_15_22_16.jpg http://s21.postimg.org/7ezqq1903/201...9_15_22_52.jpg http://s12.postimg.org/ad942tqhl/201...9_17_04_37.jpg http://s22.postimg.org/9jt7d5cd9/201...9_17_13_44.jpg |
Prvo na što me podsjetio prednji kraj je Subaru Tribeca. Otraga mi malo vuče na Kadjar. Kia se očito još traži.
Dojmovi? (detaljniji) |
Citiraj:
Ovjes podosta poboljšan. Auto se ne naginje skoro uopće. Jako udobno se sjedi. Kvaliteta materijala je još bolja. Sve djeluje čvrsto i kompaktno. Npr kadjar koji smo vozili je škripao nenormalno. 1.7 motor je dobio dodatnih 20 Nm i poteže mrvicu bolje od starog. Mjesta ima malo više i bunker je veći. Novi 1.6 turbo benzinac je taman ono šta je falilo kod sportage-a jer obični atmosferac nema dovoljno momenta. Sve u svemu bit će bolji od sadašnjeg, ali će i cijena bit takva. |
Citiraj:
|
Vozio sam i novi Kadjar i novi Megane 4... Ne skripaju tak strasno ko stariji modeli. Ali tu i tamo cujes da je Renault. :D
|
I megane 4 škripi???
|
vidio sam neki dan na cesti onaj bmw dizajniran by hrvat, prvi sa prednjim pogonom (kao nešto na što trebamo biti ponosni :D)... majko mila isusova kakvo odvratno vozilo.
prva a klasa je premija dizajna za ovu patvorevinu što bmw značku nosi. |
|
mmmmmm otočanin :homer: :drool: :D
|
|
đizus krajst
:hitthewal::fuming::no2drug::rambo: :finger: :baad: :puke: original je dovoljno ružan,čemu još??? značka skoro MG |
Rađe bi Fiat Multiplu vozio nek ovo, ok bar onu redizajn hahahaha
|
To bi vozio jedino na cios :D
|
|
|
|
downsizeing :D
|
Moj Megy ide na tržnicu...
Kaj mislite kolko bi mogo dobit za Megane II, 2003., 1.5dCi 60kW hatch sa 5 vrata, 350k km, drugi vlasnik? Ima ogrebotinica i tu i tamo udubljenje sa parkinga (ja ga nisam nigdje udario :D). Generalno je sve kaj je trebalo zamijenit da nije štimalo zamijenjeno u zadnjih 10k km (zadnji amortizeri, prednji diskovi, straznji su zamijenjeni prije 20k, itd). U boljem je stanju nego kaj bi očekivao s obzirom na kilometražu, al nije sad tiptop mint hendlan u bijelim rukavicama. Ne dimi, fino ide, nema nekih problema... :D Od opreme ima... Hmm... Klimu? I el. podizače. :D Regan do 07/16. Ne znam dal da uz njega dam i drugi set guma Michelin PS3 / Continental TS850 i koliko da to cijenim. Idem ga oprat pa ću ga slikat... |
Baš i mene zanima koliko možeš dobti. Ja bi rekao 15 000 kn.
|
Tak sam si i ja mislio negdje... Nema jeftinijeg na Njuskalu od 15k, a vecina i onih ispod 18-19k kn nema klimu i/ili nije regano. Plus dobre gume sa DOT unazad 2 godine... Kad se oduzme kilometraža, cijena valjda padne na 15k kn.
|
Citiraj:
jeftinija opcija. bez kromiranih lajsni naravno :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:43. |