![]() |
Citiraj:
Samo sto je netflix prikazao dijete bijelca da je ubojica a zapravo su/je kmica ubojice u IRL |
Citiraj:
Pa neće valjda crno dijete staviti, crnci to ne rade :D |
Kad vec spojlate, jel' mali ubijo nekog na kraju il' nije? Pitam da ne moram gledat' :D
|
|
ma jednostavno danas nije popularno biti hetero bijelac, morate to shvatiti :D
|
1 privitaka
Al ovaj zločin tek, nije Netflix al ono 😄
Za u zatvor! https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...8657043e7d.jpg |
Citiraj:
|
Al' to ne znaci da se ne moze osjecati kao zena ili crnac te imati sinove crnce. Hint me myself and irene :D
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
On je samo htio pokazati da, u današnje vrijeme izvor informacija je kudikamo veći nego prije 20-30 godina. Pod informacije se misli sve, od točnih, edukativnih, na kraju krajeva i iskrivljene i netočno (čitaj: opasne). Tak da, ovo gore je samo dio priče, ništa drugo. Meni je serija 9.5/10, ostavit ću prostora za bolje stvari. 4. epizoda po meni vrhunska. |
Zanimljivo kak se razlikujemo, fora. Ja nisam do sada znao da je tata glumac sebi pisao ulogu, to objašnjava toliko toga zapravo, i sad je još više cringe.
Doslovno je sve drugo nabacano navrat nanos samo da bi on mogao odglumiti kaj si je zamislio da zaslužuje nagradu kakvu. No, dosta vremena sam potrošio na to, i previše, viewers be warned da to to i Vama također možda nije i neće biti 10/10 materijal kako se prezentira. |
Kako ono netko napisa nedavno, "Zar se sada mora opravdavati i ako ti se nesto ne svidja?" :D
Ok, vama je vrhunska serija, @Kristijan_7 i meni nije sjela i to je to. Nema potrebe uvjeravati nekoga da mu se nesto u stvari svidja. Sta je ovo, forumski gaslighting? :D |
Ne razumijem što te smeta oko toga što je Graham nešto napisao za sebe. Nije ni prvi ni zadnji.
|
MobLand:chears::frend: |
Seoba na male ekrane se nastavlja.
|
Da, poprilično jaka glumačka ekipa je angažirana. I makar je tek samo jedna epizoda u eteru, djeluje da bi mogla ispasti sasvim vredu serija.
|
Citiraj:
|
Ja sam se totalno pogubio u Severeanceu. Ova sezona mi je baš bila loša - otegnuta, neke epizode su mi bile baš WTF (npr. ona sa kampiranjem),..
I dalje mi ništa nije jasno ni kako ni zašto skupljaju/rafiniraju podatke na onim prastarim kantama iz doba 386. 0 odgovora, a samo nove zapetljancije. |
Ne brini se puno to ti je cisti Preserans od serije i loš pokušaj wanbee twin peaks
Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
Btw kaj se tiče adolescencije...
Jel netko čuo ikad za ona značenja emojia kod klinaca il su to izmislili za potrebe serije? Btw hocemo novu Netflix seriju :D https://i.ibb.co/fGpkS61J/fc7246e48c...1d36f1ba76.jpg |
Citiraj:
Ne znam jesu ili baš ti emoji-i to što se priča u seriji, ali znam da to postoji i da je problem u UK, odakle ustvari i dolazi ta generacija, pogotovo današnjim klinaca. Znam da crna kugla iz biljara označava narkomana/dilera i da pahulja snjega označa kokain, to sam već naletio. |
This City Is Ours > Mob Land
|
Daredevil: Born Again
U istom revijalnom tonu, sviđa mi se serija, ako su vam se svidile prethodne sezone i ova će vam biti taman po guštu :) |
Citiraj:
BBC FTW. Jel itko pogledao Gangs of London, Season 3? |
Ja jučer počeo, s debelim zaostatkom, gledati orville. Meni je taj polukretenski humor OK.
|
Pratim li jedini Family Guy još uvijek?
Enivej, nova sezona ide, jedna od prošlih epizoda je bila Top Gun specijal - Fat Gun Malo su otupili otkako su pod Disneyem, ali i dalje jako dobri Vrijedi pogledati ovu epizodu |
A pratim je, ne znam ni sam vise zasto. Dobra je epka bila, ali valjda vec nekoliko godina ne uzivam u toj seriji kao nekad
|
Citiraj:
|
I ja sam preskočio Family fat guy jedno 15 godina :D
|
Devil May Cry (2025)
došao na pola.. ono prikazano je vrlo dobro.. ipak, nakon prvotne Castlevanie, malo toga joj se približilo https://www.youtube.com/watch?v=RYnFIRc0k6E |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:52. |