![]() |
Da pitam,jel zna tu tko sa foruma whipat?
|
Citiraj:
|
Super video.
Ma samo treba krenut van, većina nas ima strojeve a ne bicikle, znam da kad krene spust ne mislim više ni o vilici ni kočnicama ni karbonu ni kurcupalcu nego samo osmijeh i udri. Kasnije piva pred Konzumom i kenjanje gluposti. Ali pogotovo ovo "step out of your comfort zone, try new things", na to se treba češće fokusirat. Naći si neki izazov, vježbat pivote, manuale, bunny. |
danas super vožnjica po grmi !
ovo moramo što prije ponoviti ! i ovako složnu ekipicu ! :beer: tri sata su prrrooooletila ! :D a, sljedeći put ja ganjam mamu ! imam je ! samo se treba odvažiti ! da smo se još malo zadržali..... :D :beer: :beer: :beer: |
Kaj brijes zeljac, kaj je nisi danas drapnuo?
Nema veze, bus drugi put :goood: Da smo malo duze ostali uhvatio bi nas mrak |
Evo ja nikak pogledat film do kraja, jos ce na kraju istec onih 24h...sad idem po kebab i colu pa na gledanje, zadnji put sam jeo u 11h, jos cu past ispod 100kg ako tako nastavim :D
Meni je voznja po tim golim pjescenjacima i siparima zanimljiva jedino za gledanje, jer ovi likovi su totalni ludjaci, uz sve to nose samo kacigu i stitnike za koljena. S obzirom da sam se susreo sa slicnim terenima mogu vam reci da je to teska pusiona i za hodanje a kamoli voznju icega, tako da bi tamo s bajkom dosao nika pa ni tad, niti da mi plate. Hebes tu gomilu prasine. Moj djir je suma, potoci, malo naseg krsa, alpe i te brije...i zato palac gore za Filme von Draussen :goood: |
Citiraj:
auf, ono kad smo zadnji spust preko te staze radili sam bas imao puno brzine kroz zadnja dva tri benta i da je bilo malo vise muda, prosao bi je samo tako. :D :D :D :D budem ja to ! samo je moja pogreska sto tamo dodem odraditi spust dva po onoj trojci, spakiram se i odem. ovako uz drustvo je super i mozes nesto postici :D :beer: :goodnite: |
Dobro ja ne razumijem tu pol ekipe....
Dečki imaju ono kaj većina vas tu siluje - a to je skill, skill da odvoze sve žive i nežive terene na sve moguće načine Jedina stvar veća od njihovog skilla su im muda da to odvoze To je film o freerideu, u originalu freeride, dakle ne po puteljcima, nego po ničemu, imaš brdo i spustiš se, sam biraš liniju, šuma i puteljak nije original freeride Lijepo su rekli da je do sada njihova meka bila Utah, tj Rampage, sad su malo otišli po svijetu, vidjet kaj ima dalje, profurat se po terenima gdje se nitko nije vozio Furaju ih helići, da, dečki su to zaslužili, voze se luđe, brže i po takvim vukojebinama gdje se nitko nikad nije vozio, čak mislim da se negdje niti nije moguće popeti sa bajkom na leđima koliko je teren rastresit Nemam se potrebu poistovjetit s njima, jer niti ne mogu, odgledao sam film samo da vidim što sve rade, a rade fascinantne stvari i film je odlično složen, prenešeni su njihovi dojmovi, putovanje i naravno vožnja, uz to snimljeni su i padovi da se vidi koliko pokušaja je potrebno da bi se nekaj napravilo Jedinu zamjerku imam da nisu koristili gopro kameru koja je bolja od contoura, pa da POV izgleda malo bolje - sponzorski razlog očito Fore da se ne možeš poistovjetit s njima pa ti zato nije dobar film??? Da vas pitam, da li ste ikad gledali neki akcijski film? poistovjetite se s stevenom segalom :))) |
Jel se sjećate ovoga?
|
Koja debilana. Za klince jos vidim neku svrhu, al daj zabrij s tim nekog tko se spusta niz Sljeme, ehhehehehe
|
Citiraj:
|
Daj cuks, nemoj reć da nisi to imao kao dite na bajku... (mislin samo kartu, ovo je way new level)
|
Mi smo to radili od plastike od jogurta :)
Jos ak je jogurt bio punomasni onda se je bolje culo |
Citiraj:
Kao sto rekoh za klince je ok, al daj zabrij nekog manijaka kako ide s tim niz sumu, hehehehe |
Citiraj:
Jednom sam se tak spuštao na bemiču niz cestu koja ide sa grme...i taman kod potoka di je zadnji zavoj mi n aletil fiček...ja noga iza....proklizo i završio ispod fičeka skup sa pol bajka...:lol2::lol2: |
Citiraj:
|
ma, daaaaj, ovaj čoper je genijalan :D
ja to hoću ! :D jedino mi je ovaj top malo velki, ali.... :D :beer: |
Da odgovorim jed2iu - da, poistovjetim se s Seagalom, nabacim kameno lice, kažem neš kul i nekom seljaku opalim dvi-tri triske.
Onda možemo i ovako, ako je to original freeride ne mogu se poistovjetit s original freeride-om- Nemam ga gdje vozit a i da imam, ne bi htio. Pogledaj si sljedeće filmiće i pročitaj sljedeće članke http://www.pinkbike.com/news/Schwalb...cent-2012.html http://www.pinkbike.com/video/221273/ Na youtube Nicolai All mountain Trial, bilo šta od Filme von Draussen, Schpytzyo na Vimeo-u, Strength in numbers segmente s Nepalom i BC-om, serijal Fabien Barel filmića itd. Svaka njima čast na mudima da se razumijemo. |
Citiraj:
To je to. Odlican clip. |
ja sam mislio da je freeride besplatna vožnja O_o
|
HAHAHAHA zubich koji si ti jazavac!!! :lol2: :chears:
|
Dal ima zainteresiran za kotace koje imam?
Hope PRO 2 nabe, crvene, prednja je 110x20, zadnja je klasicni QR (135x9) zbice su DT Swiss Champion 1.8mm i obruci su DT Swiss E440S, 32 rupe. Obruci nisu krekani al na par mjesta ima ogrebotina sto je i normalno jer se bicikl vozi po sumi, a ne po cesti ;) Za mene su ti kotaci ipak malo preslabi pa bi uzimao nesto jace. Za usporedbu sa opremom sam oko 90kg. |
Ja idem na vikend turu Zagreb-Đurđevac, u planu obic i Bjelovar, Viroviticu, Koprivnicu i Krizevce. Ima jos netko kakav savjet? :)
|
Citiraj:
Ma Sile slažem se ja s tobom ( pogledal sam većinu filmića tog tipa), samo kažem da je ekipa tu omašila fudbal, trailer su svi vidli, vidli su da se voze po planinama i onda očekuju šumu Nemreš na osnovu onog trailera, i onoga što je najavljeno očekivat vožnju tipa "Schwalbe Bike Alpinism", dosta je da samo pogledaš imena koja voze da ti bude jasno o čemu je riječ 90% ekipe tu zabrijava na skill, tj da je skill samo balansiranje po kamenju itd... a kad je riječ o ovakvoj vožnji kao na WTTE to nije skill....i općenito je meni to zabrijavanje na skill smiješno i jebeš sve ove rasprave i stevena segala, sutra se idemo vozit :) 10h tunel? who's up for it? Citiraj:
|
Citiraj:
|
Destro, HB :chears: sa malim zakašnjenjem ;)
|
Pridruzujem se cestitkama :beer:
|
Citiraj:
a covece pa kak? moji XM sa revolution zbicama drze 110kg bez problema:stoopid: |
Sad bar znamo tko sutra okreće rundu u lugarnici. Imam osjećaj da bu bila masovka :D
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Nema me sutra. -- Imam osjećaj da su neki zabrijali na freeride na najjače pa su se našli uvrijeđeni što sam spomenuo šumu i ja imam osjećaj ispričati se zbog spominjanja šume i zato je nisam pogledao trailer prije filma. Jednostavno mi nije bitno gdje je freeride počeo i što to freeride zapravo jest nego očito imam fix ideju u glavi da se želim spuštat šumom, štaš. :) Nemojte mi se sad nać uvrijeđeni, jasan mi je hype zbog filmića, prokomentirao sam na neuvredljiv i jasan način što mi se svidjelo, što ne kod filmića i još uvijek se osjećam isto :D |
Citiraj:
Drugi put da mi je zbica pukla kod niple. Jucer sam valjda pokupio neki korijen i sam sam cuo da metal u metal lupa i odmah sam znao o cem se radi. Barem mi s eje to ovaj put na spustu desilo, a ne na usponu :D Citiraj:
|
Citiraj:
|
Na nasoj svakoj voznji naletavamo na kamenje i korijenje
|
a nis, jedino objasnjenje, ja sam totalna pica i ne vozim NN :D
|
rajs, ak ti uspoređuješ svoje vožnjice s našima, onda komotno možemo i mi uspoređivat naše sa ovim freeriderskim, ak me kuiš šta ti oću reć, ne ;)
|
Citiraj:
|
leg warmer
nigdje nisam nasao deblje hlace na tregere s windstopperom!
ali sam danas naletio u Ozon sportu na ove zimske GORE leg warmere. cijena je spustena sa 529kn na 199kn.. ucinilo mi se kao dobra kupnja i ok kompromis... tj. da probam bez kupovine hlaca s njima izvuc zimu?! jos mi samo fali nesto preko spd-jki, kad vani zašljivi ;) http://img.tapatalk.com/d/12/09/21/rubybedy.jpg mozda vec sutra peglam po Lausteku u 7.30h, pa padne ranojutarnji test :) |
Kaj buš s jajcima i mjehurom?
|
na jajca kratke bicke sa spuzvom, a preko windstop dres!
pa bumo vidjeli kako ce se to pokazat .. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:53. |