![]() |
Citiraj:
Ima više uskrsnuća nego u bibliji Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk |
White Lotus - malo su pretjerali... Neću spoilati, ali da, nisam oduševljen s tom scenom.
|
Shogun, majko mila kako dobra serija. Trebalo mi je epizoda - dvije da se navučem, ali poslije...
Najavljene još dvije sezone, iako je trebala biti samo jedna. Što se mene tiče, mogli su i stati na jednoj sezoni, samo postoji opasnost da se pokvare. |
Citiraj:
Probaj ovo , melem za liječenje duše od mehmeh uradaka. |
Reacher zadnje epizoda 3. sezone je flop malo žešći, kao da su ju klinci pisali.
Srećom pa je gotova sezona, jer mi je na momente na smijeh išlo. :D |
je, nije baš dobro složena, dosta naivno i bedasto, ali ajd, pogotovo neke scene borbe :D
|
Citiraj:
|
Netko prati The studio? Jel ičemu?
|
Studio izgleda obecavajuce ali su izasle tek 2 epizode. Prerano je za suditi obzirom da je 10e po sezoni.
|
White Lotus - kad prsne zadnja, to će biti show. :)
Build je onak spor, čak na momente dosadan, likovi razrađeni brutalno, čeka se zadnja da to sve eksplodira. :) Pa idemo na The Last of US. :) |
Severance S2
Preserans izgubljen u moru rastegnutog Smeča Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
Ovaj Adolescence je valjda nekaj najgluplje kaj sam gledao u dugo, dugo vremena. 1/10.
|
e hebga sad. a svi nahvalili taj adolesent do neba. skinuo, al nisam gledao.
gledam, pazi ovo, the x files :D. odlican. nema woke-a, top :D. stime da gledam samo epke vezane za vanzemljake i one sa top ocjenom. |
Citiraj:
Šta ti se nije svidilo? |
To je čisti dokumentarac. Kaj je točno loše u njemu?
U školama će se prikazivati https://www.bbc.com/news/articles/cx28neprdppo.amp |
Meni je jedino fora bilo to sto je sve snimano u jednom kadru. Cinjenica je da je puno toga ostalo nedoreceno i nedovrseno, a ima i puno nelogicnih stvari, a i nije bas nesto napeto i zanimljivo bilo.
Serija ima samo 4 epizode, jel tako? |
Prikazuje aktualni problem u društvu za kojeg nema trenutno rješenja
|
Da, to je jasno. Valjda sam ocekivao nesto zabavnije.
|
Citiraj:
Bas me zanima... |
Citiraj:
Kako kada sam ja pred kakvih desetak godina ponovno pogledao sve epizode voyagera. Majko mila koliko fillera, ali jebiga, tako se to mora gledati :D |
Citiraj:
|
adolescence
1. epizoda 8/10 2. epizoda 7/10 3. epizoda 9/10 4. epizoda 1/10 severance 2. sezona meni je draga serija, ali da su razvukli jesu i baš su šupci zbog toga. nije da su epizode loše ... ma meni je i dalje top ... šupci |
Citiraj:
|
Citiraj:
inače u stvarnom životu nije da bas ima nekih razrada likova kad se desi sranje, ono tipa pobiju se ljudi oko parkinga i netko pogine a vidli se nisu u životu do tog trenutka. il tipa lik izbode curu 81 put nožem u autu a njena mama u vijestima priča o mobitelu i novim tenisicama kak joj nisu vraćene, to da je u seriji bi reko ma daj kakve su ovo debilane... al eto to se desilo u Zagrebu. tak i s ovim u seriji, malom je ego bio povrijeđen i reko je e nećeš... i to je to, to je cijela priča, nema tu nikakve dubine, to je tak |
Dok sam gledao Adolescenciju nekako sam se nadao da ce sadrzajno biti blize ili slicno The Night of seriji. Ako ste se razocarali s ovom, toplo preporucam ovu drugu.
https://m.imdb.com/title/tt2401256/ |
100 ljudi - 100 čudi, o ukusima se ne raspravlja jel. Ako se nekom dopada, poštujem. Meni osobno je nedovršeno sranje gdje nismo ni u najmanje detalje upoznali ni žrtvu a ni počinitelja, okolnosti ni bilo što drugo zapravo. To što smo vidjeli od glume u treĉoj epki od malenog je meni osobno bilo naivno i bezveze, na momente nelogično, kao i bespotrebno razvučena zadnja epizoda koja me i naljutila još bespotrebnim razvlačenjem nečega što se zapravo ne može odglumiti. Ali svaka čast glumcima na pokušaju. Meni ostaje gorak okus, kao da je netko dobio zadatak kratki članak iz crne kronike točno do detalja prenijeti u najmanje 3 sata trajanja, a uz strogu zabranu kreativne slobode i dodavanja ičega. Ostajem pri 1/10 samo zbog propuštene prilike, ako ništa drugo.
|
Slažem se za zadnju epizodu, teški fail, pogotovo nakon fantastične treće. Kao što je xlr gore napisao, The Night Of puno bolje prikazuje posljedice koje ubojstvo ima na članove obitelji počinitelja.
Serija je nahajpana do čepa jer je Netflix tvornica hrenovki kad je kvalitetan sadržaj u pitanju, tako da ljudi na svaki potencijalno bolji uradak reagiraju pretjerano pozitivno. Uglavnom, pogledao i zaboravio, no mali će imati jebenu karijeru. Inače, gledam The Pitt na Maxu, odlična. White Lotus je naizgled počeo loše s trećom, no sad vidim da su polako punili bure barutom. Meni najbolja sezona do sad. |
SPOILER WARNING
Mislim da se mogao naći neki zanimljivi zaplet (što se adolescenata tiče) s onim njegovim pajdašima. Gledanjem treće epizode sam pomislio da idemo u tom pravcu ali na kraju je ta četvrta bila što je bila. Meni to nije flop, ali nije niti nešto da se usereš od kvalitete. Glumci su to svakako dobro odradili, bilo je tu, pretpostavljam, puno improvizacije. Slom od starog mi je bio uvjerljiv. Lik je bio spreman u bilo što povjerovati dok ga mali nije zvao. Zadnja scena gdje se ispričava što nije bolje odradio očinstvo mislim da je iz roditeljske perspektive bila dosta intenzivna. Tako da to sve skupa za mene nikako nije flop, naročito s obzirom na to kakvi flopovi iskaču iz paštete. |
Iz svega iščitanog hvala na uštedi vremena ,priskačemo
Hvala Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
U principu bilo tko tko nema djece ili su mu djeca već sazrela do te mjere da ih možeš pustiti same 5 dana i da neće krepati od gladi, imho može slobodno preskočiti seriju. Jer serija je dijelom i attack na emocije, a ako (još) nemate tih emocija zbilja ne vidim da bi se to ikome dalo gledati. Ne mislim ništa loše pritom, da se nitko ne osjeti prozvan, to je neki moj dojam.
Da sam gledao tu seriju prije 3-4 godine krepao bi od dosade :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:55. |