![]() |
Citiraj:
sent from my G2 |
čisto sumljam da ću do kraja ove godine pogledati nešto bolje...
The Accountant - odličan mix ...jednostavno preporuka za pogledati :chears: |
Mogu reći da mi je rogue one 2 koplja ispred force awakensa, awakens mi je bilo silovanje franšize dok je ove bio teški sex sa fanovima :D fan service, ali dooooobar, mislim da je film bio od 15-20 minuta scena droida (HK anyone? samo sam čeka da ispljune "meatbags") i ona 2 povratnika glavna negativca (da ne spojlam) bilo bi mi dovoljno. ja zadovoljan.
također gledao arrival i underworld nedavno. sranje su oba :D |
Infiltrator preporuka
|
Teaser za novi Blade Runner 2049
https://www.youtube.com/watch?v=haXvp8M9Cog |
The Mummy (2017)
http://www.imdb.com/title/tt2345759/ Failana verzija Trailera, fali pola zvukova, predobro xD http://lspike.tumblr.com/post/154671...ed-a-fucked-up |
Assassin’s Creed je u kinima kod nas, ako netko ima volje to gledati neka javi...
Čitam recenzije, čini se da još jedna igra adaptirana u film završila kao promašaj... ''This movie isn't just bad, it's horrible. No story, no character development. For some reason the director decided to make a few clips, slapped together with some overused CGI and half the time nobody really knows what is happening.'' :D |
Citiraj:
|
Bolje da su pustili video capture kojeg playera sa skilom ... I to je to :)
Sent from my Redmi note 3 pro |
Izašao je Bad Santa 2
kolko vidim po kritikama nije ni do koljena legendarnoj jedinici ... al svejedno cu ga pogledati :D The Accountant također je izašao pase mu uloga jer ni netreba glumiti tipa bez facijalnih ekspresija :D ...gledao Assfleka u kinu, cak me ugodno iznendio, dao bih mu nategnutih 7 Pete's Dragon bas mi je legao ovaj " djecji " film koji je zapravo za sve uzraste :) Doctor Strange šaljiv , kao sto su vec drugi i prije rekli vuce na Inception po efektima ... sve u svemu veoma pitak i zabavan Spectral cisto solidan 6 barem su prikazali nešto novo SW Rogue One bolji od prethodnog Force Awakens -a , dobri efekti , rad kamere , pogotovo dogfight -ova ... al opet mi je to (radnja) sve nekako nemaštovito i napravljeno na isti kalup. Ugodno sam se iznenadio kad sam u SW vidio dragog mi glumca Donnie Yen koji je totalno badass :CoolRamb: "I'm one with the Force, and the Force is with me." njegova scena u filmu vjerujem da ce i drugima biti najjaca :D :) Citiraj:
... ljubitelji azijskih filmova prepoznat ce ga po fantasticnoj ulozi u Ip man -u OOOOGROMNA preporuka Morgan nešto u stilu ex machina, al samo wannabe kad sam procitao da se film veže uz Ridley Scotta tj njegova sina Luka , ponadao sam se necemu dobrome jer je film imao potencijala ... a ovako je samo gledljiv |
Bad santa 2 je teški odron. Preporuka je da zaobiđete film. Žali bože vrhunskog Billy Boba.
|
ali je jedinica dobra mislim, gledat ću ju sutra
|
Jedinica je vrhuska. Na Božić se svake godine gleda Bad Santa i The Ref :)
|
nemoj ni elfa zaboravit :D
|
|
A di je Noomi Rapace???????
|
Ne vidim po čemu se ovaj film razlikuje od Prometheus-a. Da ne znam da je ovo nastavak rekao bih da je čisti remake. Ista priča samo što imamo odrasle aliene :stoopid:
|
Citiraj:
|
Smrdi na promašaj!
|
Tak je meni nakon trailera promaja izgledala kao uspjeh :D
|
Carrie Fisher :(
|
Citiraj:
Deepwater horzion je dosta dobar, doduše očekivao duži kraj filma. |
Why him?
meni extra, baš sam se nasmijao..preporuka svakako btw. ne kužim ovaj imdb..nije da ga posjećujem u vezi toga, tamo samo imam watchlistu, ali ovaj film ima metascore 38, ko da je zadnje govno od filma..a meni osobno, a čuo sam i ostatak punog kina, film je super, ko tu koga ja nemam pojma.. |
Upravo pogledao novog Tarzana. Moram priznati da sam očekivao puno manje od filma. Ovako je ispao relativno ok. Neke fight scene i let kroz džunglu neću komentirati. :D
|
Gledao jučer Eden Lake sa Fassbenderom.Malo stariji film.Odvratan i bolestan!
Pa tko voli! |
Stariji iz 2008. lol. Meni odlican. Ako tko zna kakav slican a da nije previse poznat, pucajte ;)
|
Fassbender je odličan glumac. Vrhunski.
|
Kad trazim hororce potrazim ih na horrorhr.com
tj ovdje: http://www.horrorhr.com/tema/filmovi...rhr-preporuka/ :goood: |
Citiraj:
|
Pogledao preko vikenda Jack Reacher Never Go Back i The Accountant. Tomica laganini bzvz. Ben me ugodno iznenadio. Zadnjih 5 min filma totalno neočekivano.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:51. |