![]() |
Zaštita podnice auta od korozije blatom :D . Kod Renola ne škodi.
Glavno da si živ i da nema ogromne štete. |
@magarče
Glavno da je glava na mjestu i sve OK. Fučkaj lim. |
Kad vec glavu spominjes. Jednom sam razbio sajbu glavom, isao sam 10-15 na sat, max i zabio se u stupic od parkinga ispod Dolaca, koji nije bio tamo kad sam dolazio a stvorio se nakon birtije. Tolko sam razbio Colta da sam ga moral prodat..
Sreca osim tobla i bilja nema nis, vjerojatno cu nac par sitnica kad ga operem.. http://s23.postimg.org/uxyixlpzr/Untitled.jpg |
Citiraj:
|
4 privitaka
Jedno noob pitanje. :D
Zelim zamijeniti zarulje na Peugeot 206 CC. Kakve idu u njega? H4 ili H7 ( da ne bi narucio krivo )? Nisam siguran za ovu rezervnu jel dosla sa autom ili mi je netko iz obitelji kupio pa stavio naknadno. :D Hvala. |
Najlakse ti je skuzit osim guglanja i citanja uputa od auta (tko to jos radi). Upalit kratka svijetla i onda duga, al ne da ih drzis nego da sama gore. Ako se kratko onda ugasi imas H4 a ak ostanu i kratka i duga upaljena onda imas neka druga (H7?)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Preporuka, izvuci tu žaruljicu iz fara, ako sam ne možeš skužiti koja je, slikaj pa okači ovdje da vidimo. :) |
onda je h7.
|
Ok decki, sutra je izvadim i slikam pa cu stavit tu slike. :)
Hvala. |
PEUGEOT 206 CC
Dipped/Low Beam H7 (499) Main/High Beam H7 (499) Front Fog Lamp H1 (448) Side/Parking Lamp W5W (501) |
Sigurno je H7
http://am-application.osram.info/en |
Citiraj:
Citiraj:
Koju marku da kupim? |
Citiraj:
|
Ako je u drugom faru obična vulgaris "žuta" uzmi bilo koju običnu(nemoj samo one China Xenon effect i slične gluposti)
Inače preporuka za GE žarulje. Ja imam Sportlight njihov i par H7 žarulja košta 70kn u Kreši, a svjetle odlično, bjelkasto. Nisam vidio razliku između Nightbreakera i njih. |
Citiraj:
One GE su Mađarske? Te krepaju brže. Ništa ne kupujem u Kreši jer pola toga im je škart. |
Nemam ambalažu pa nisam siguran odakle su ali trajale su mi 12+ mjeseci na starom autu uvijek. Novi auto ima DRL pa ne rade preko dana, vidjet ćemo koliko će trajat.
|
Citiraj:
Zelio bih bas bijele H7. :) |
Svakako bi ti preporučio Sportlight onda. One baš daju taj bijeli efekt kad gledaš u far(staneš ispred njega), ja imam LED DRL i baš su se odlično uklopile, usudim se reć da su iste boje kad se gleda auto odnaprijed.
|
Citiraj:
|
Autokrešo, cca 70kn/par.
Našao jednu sliku ovako bzvz uslikano pa ne znam koliko možeš dobit dojam boje: http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...2be82d6e79.jpg |
Hvala.
EDIT: Koje osram imaju cistu bijelu boju? Ove Osram Night Breaker Unlimited ili? |
bijelo - onaj philips cool blue, ali generalno je to qrac od žarulje ako hoćeš baš svjetlosti puno.
uzmi zadnji osram night breaker i bok. |
Citiraj:
|
Slike ne mogu toliko dočarati bijelu boju. Možeš imati dummy mobitel i ograničene mogućnosti.
Recimo, u vožnji često putujem između krumpirowagena (Golf MK6) i Polom. Na Polu imam Bosch H7 žarulje i na krumpirowagenu Osram NB Unlimited pa osjeti se velika razlika u vožnji. Osramove daju više svijetla a i sasvim bijele. Osramove imam znatno više od godinu i pol. (bilo je i priče da nekome prekratko traju) DLR dnevna svijetla (to su kombo između dnevne i duga svjetla 15/55W) su također tvornički Osram H15 (skupe su kao sam vrag) |
Ne može se nikako preko slike dobiti dojam boje, pogotov svjetla.
Ja sam na prošloj Astri G prvo stavio NB Unlimited(160kn par platio) i kad su izgorile(tj jedna je za 10 mj izgorila :( ) uzeo ove GE Sportlight i od onda samo njih, duplo su jeftinije a nisam primjetio skoro pa nikakvu razliku između njih i NB, a pogotovo ne u boji. Imao sam nove novcate original farove na autu(H7) Mogao bi isprobati sada na Astri J kad ove izgore staviti NB pa vidjeti kako će biti. |
Zašto toliko tupite o tom nightbrakeru a niste čovjeka ni pitali dal mu treba puno svijetla?
Da ne živim u Zgu onda bi razmišljao o njima, ovako nema potrebe da ih kupim, tam di fali svijetla upalim duga/maglenke i dobro. |
Susjed, nemam ja maglenke. :)
|
Citiraj:
Ja za cijenu NB-a (zapravo još i jeftinije) imam 4xH7 Sportlight(duga i kratka), pa kad sam na otvorenoj upalim duga i imam dan ispred sebe :D |
pa ja nb unlimited imam sad već skoro 2g, a em su uvijek uključene, em se svaki put kod paljenja auta upale 2put.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:59. |