![]() |
Only Murders in The Building - S04
Puno bolja nego S03, baš je super napravljena i priča je napokon takva da žena nije 2 epizode unapred znala kaj se događa i kaj se bu dogodilo. Dobar enseble cast, Martin Short mi je otkriće desetljeća, obožavam lika tak da jako solidna 9/10 od mene. |
Jesam li ja jedini koji sve manje kuži Severance? Kako gledam, tako imam sve više upitnika iznad glave. A ona epizoda sa kampiranjem mi je bila ultimativni WTF moment.
|
Ja odustao na toj epizodi i "otpratio". Serije gledam da odmorim glavu, a ne da je jos dodatno zamaram.
|
Odgledan "Teacup".
Fina miniserija, podsjeća na period 90-ih do 2010ih, u to vrijeme smo imali nešto sličnih sf/mistery b+ produkcija koje su bile zabavne. Likovi se ponašaju logično, što je čudno uopće gledati. Radnja nema nekih rupa, kad misliš da ima, pričekaj 5 minuta, shvatiti ćeš da ipak nije bila rupa, već nisi vidio cijelu priču. Čini se da će biti druga sezona, veselim joj se. 7.5/10 realno, meni 9.5/10 jer me zabavila u moru dosade. |
|
With Love, Meghan (2025) - kakva serija! trenutno 2,7 na imdb :D
Deal od 100M$, bravo Netflix! :goood: https://hrflix.eu/img/boxshot/large/81770808.jpg |
Ako netko želi vidjeti našu Megan u pravom ruhu, Suits je serija za to. Kakva žena, čudo.
|
Citiraj:
|
The Recruit - cvik
https://www.hollywoodreporter.com/tv...ns-1236156162/ |
Citiraj:
|
Citiraj:
---- Ček, drugi je OK, prvi samo kiksa :D ---- Pretpostavljam, ovo fali: https://www.imdb.com/title/tt27031263/ |
Link mu je klikbejt koji ne radi. Ovo još nisam doživio.
|
Epic clickbait fail is epic.
|
popravljen je klikbajt, krivi paste :D
|
Citiraj:
u prvih 10minuta azijski gay prijatelj producent koji ni sam ne zna zašto je tamo se poreže nožem dok rezucka rajčice.. trenutak kad se poreže se dobro vidi, prvi put drži nož u ruci i zakačio se po prstu.. navukli ga na foru da će bit na tvu |
|
Ček stvarno rade reboot Harry Potter? Jel nitko ne može više ništa originalno smisliti u toj filmskoj industriji...
Sinoć s djecom gledao Peti element, djeca oduševljena. Malo promjene za njih u doba beskonačnih Marvel / Star Wars nastavaka. |
Citiraj:
Pa Snape će biti crnac, ako to nije originalno :lol2: |
Snape koji je u knjizi opisan kao bijel, blijed ko krpa... bravo bravo, sve sami mastermind-ovi.
|
Snape is described as a thin man with sallow skin, a large, hooked nose, and yellow, uneven teeth. He has shoulder-length, greasy black hair which frames his face, and cold, black eyes. He wears black, flowing robes which give him the appearance of "an overgrown bat".
Nidi ne vidim da je bijelac, iskreno :D |
Definition of sallow: (of a person's face or complexion) of an unhealthy yellow or pale brown color.
Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk |
šta želiš reći: da crnjo ne može biti žut u licu?
Vidi čike rasista! :D |
Nova sezona Daredevila nije ništa slabija od prošlih.
Preporučam. Dvije epizode zasad vani. Nadam se da će i ostatak biti u ovom tempu |
Citiraj:
Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk |
Citiraj:
a large, hooked nose Ovaj glumac izgleda ko baby face, nothing evil about him |
Citiraj:
|
Evo što mi kaže Mistral :)
Q: Opiši mi izgled lika Snape iz Harry Pottera. A: Lik Severusa Snapea iz serije Harry Potter je jedan od najzanimljivijih i najkompleksnijih likova u čitavoj seriji. Snape je opisan kao visok, mršav čovjek s dugom, masnom kosom koja mu pada preko lica. Ima karakterističan orlovski nos i blijede, podcrtane oči koje mu daju uznemirujući izgled. Snapeov izgled često odražava njegovu mračnu i tajanstvenu narav. Uvijek je odjeven u dugi crni ogrtač, što dodatno pojačava njegovu zastrašujuću auru. Njegov stil odijevanja i opći izgled često su uspoređivani s vampirima ili drugim mračnim likovima iz književnosti. Snapeovo ponašanje i izgled često su u kontrastu s njegovom unutarnjom borбом i kompleksnošću njegovog lika, što ga čini jednim od najznačajnijih likova u seriji. Q: Da li se igdje u knjizi spominje njegova bijela ili blijeda put? A: U knjigama o Harryju Potteru, Severus Snape je opisan s blijedom puti, što dodatno pridonosi njegovom mračnom i uznemirujućem izgledu. Ta karakteristika je jedna od onih koje često ističu njegovu zastrašujuću auru i doprinose njegovom općem dojmu kao tajanstvenog i nepredvidivog lika. Q: Po opisu iz knjiga, da li je moguće da je Severus Snape bio crnac? A: Na temelju opisa Severusa Snapea u knjigama o Harryju Potteru, autorica J.K. Rowling nije eksplicitno spomenula njegovu rasu. Međutim, opisi njegove blijede puti, dugačke masne kose i karakterističnog orlovskog nosa često su interpretirani kao da ukazuju na to da je Snape bijelac. Ipak, budući da Rowling nije izričito navela njegovu rasu, neki čitatelji i obožavatelji mogu imati različite interpretacije njegovog izgleda. U filmskoj adaptaciji, Snapea je glumio Alan Rickman, koji je bijelac, što je dodatno utjecalo na percepciju lika u popularnoj kulturi. |
Citiraj:
|
|
Nemrem tu malu al ono nikako... valjda najgori casting IKAD za neku seriju
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:38. |