![]() |
Nije loše, samo da tako nastave kroz svih 10 nastavaka ako sam dobro čuo da bude.
|
Dobra epizoda.. kako se Hammond razbija :D
Clarksonova isprika je bila jaka :lol2: |
A zastavu Čilea imaju na odjeći :D
|
Mislim da će Čile napasti opet :D
Dobra epizoda, za promjenu. Ali 800gr. bicikla!!!!!! Jebo majku. I onda frajer potrga i sebe i dio :D Dobra dobra. Svakako preporuke za pogledati. |
Ma kojih 800gr... to je 800ak grama rama bez vilice.
Pinarello Dogma - skupo ka Sv. Petra kajgana :D Cila bicikla ima oko 6.85kg jer je UCIjev minimum 6.8kg |
Solidna epizoda, no complaints :)
ako ih bude 10 ovakvih :zdero: nadam se da su uspjeli skupit 918 p1 i laferrarija na test tracku... |
Koja sprdanja na tablice u e2 :D
|
|
dobra i E2
stvarno im dobro ide zasad btw lip izbor auta |
Odlicna epizoda :)
|
Dakle ovoliko se nisam nasmijao od ne pamtim kada.
Trbuh me bolio, suze su mi išle, svi ukućani su došli vidjeti dali mi je dobro. Ma urnebes. Onaj dio sa testiranjem na stazi sam jednostavno bio skoro na podu od smijeha. Stvarno su odlično krenuli u sezonu, neka se samo tako nastavi, a po onome što se dalo vidjeti u najavama, neće podbaciti. I da, opet suptilan znak podjeba prema Čileu :D |
Zasad 3 odlične epizode.
|
zaboravih se javiti, a gledam kako izlaze.....
iznenadujuce dobre i zanimljive tri epizode zasada :beer:. |
Zivcira me kad od hrpe novih sportskih auta na stazu ne posalju nijednog, koliko vidim top gear mag je uspio nabavit privatnog LF, pa su imali 918 p1 i LF, valjda ce bit featureano i u emisiji, pogotovo krug!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Mene od sveg najvise ovo zanima... http://www.topgear.com/uk/photos/laf...ure-2015-02-12 ostalo je sve vec viđeno kroz godinu dana dok su bili off air....Evo, Chris Harris, Autocar....cekam samo Top gear hotlap... |
Not bad again :)
|
Haha Will Smith je dobija po piksi :D
|
Will Smith je kralj :D
|
sinoć pogledao 2. i 3. ama... odlični su, fakat sam se par puta nasmijao ono out loud :D
|
Dobra je, dobra.
Samo neka tako nastave. |
Hammond je dokazao da ima dobar winch...
|
Jos jedna odlicna ep. Vristio sam za vrijeme zadnjeg filma, Jeremy i James bi trebali cesce radit "road testove" skupa. :goood:
|
Vrh epizoda, vrh! IMHO naravno :zdero:
steta za trio :( |
Vrhunska epizoda,sve su bolji i bolji :D
|
Aaa, ha ha ha ha.
"...lights especially off..." Kakav car :D. |
Solidna epizoda.
Izgleda da su vozači pežoa svuda u svijetu isti. :D |
Meni dio s peugotima malo dosadnjikav.
Po meni jedna od boljih sezona sveukupno, kao da su se opustili i opet vratili tamo kad su bili najbolji tv car show. |
A jesu mi Pežo strollali jojojoj...
|
Još da je uzeo 206-icu CC...
Cijela sezona je iznad očekivanja. |
Ja sam se još najviše smijao na onaj Pežo sasatank uprave :D
Da, izgleda da su im producenti opet malo ostavili prostora za njihove lude zajebancije :D |
Nova EP mi nije nist posebno, najdosadnija ove sezone :/
|
prvih 5 sam progutao sam tak... stvarno se vraćaju u formu i to opako dobro i evo sada ovakav komentar za 6.
WHY GOD WHY?!?! :D |
Meni jedna od boljih, uz hitnu pomoć ovo mi je second best epizoda.
Hammond je car :D |
Nekuzim kak je ono "sunce" na raptoru legalno i kom to treba uopce
Epizoda, malo losija od prijasnjih ali solidna |
Citiraj:
|
http://transmission.blogs.topgear.co...-velociraptor/
Show :) Inace da, jedna od losijih meni....od svih novih auta oni nemogu stavit JEDNOG za krug na stazi... |
Prije da ne smiju. Vidio si u prošloj epizodi kakve blesave uvjete proizvođači postavljaju.
|
Zao mi je sto nema Agere na krugu...a imali su dobar odnos s koenigssegom
|
Danas popodne pogledao 4 epizode, od 2. do 5. , sad ovu šestu više nisam mogao, sutra ću.
Inače krenuli su dobro ovu sezonu, stvarno svaka im čast :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:41. |