![]() |
Citiraj:
1280x1024, nes medium nes low i imam 20-30 fps-a |
Citiraj:
|
Citiraj:
kad sam bio na kojih 35% isto sam ga mogo zvati ali se javljala sekretarica, sljedeći dan je nazvo on menei od tada ga mogu zvati. ja sam isto ubio playboya :) nije mi se sviđo |
Citiraj:
Citiraj:
|
LJudi, evo imam jedno pitanje...lagano.
Desava mi se da izgubim zvuk u igri, i recimo da cujem samo radio, a skripanje guma i to necujem, pa mi se od vremena do vremena desi da igra bude 1 FPS, ono totalno zblokira, pa mi nemogu burat opcije u meni-u, dok sve to brat na svom kompu može bez ikakvih problema, oboje imamo novi WIn i sp3 i ono, on ima 3870 i gotovo identicnu konfu...ja nekuzim. Bio bih sretan da imam 25 fpsa, al imam i 34 avarage, al stalno mi se zbloka neki k., ...do cega moze bit? Imam net fr. 3.5, najnoviji dx i najnovije drivere, i patch, i windows live games update...sto jos treba? EDIT: da, skontao sma sto mi treba q6600 na 3.6 i to...kužim da. Evo danas sam definitivno odustao od igre, laka noc svima...iodem halat SA na HIGH |
mozhe pitanjce?
htjel bi si instalirati GTA na 'moj komp', pa me zanima sljedece: - jel bi ok vrtilo, da ne zaj***** puno trzanje i kajtijaznamkaj? - treba SP3, ne bi ga htjel staviti jer bi mi krshio PES2009, jel ima kakav drugi nachin (sorry, al je malo prevelika tema da bi pregledaval :D a search mi nije puno pomogao) - mozhda da se u prvu temu stave sve vazhnije upute vezane za podeshavanja igre da bi shto bolje vrtilo, da se ne pregledava ovo sve? ili nova tema? sorry ak gnjavim, ali planiram skoro uzet godishnji, a ne mogu po cijele dane gubiti na PESu i Final Fantasyu :D |
radit če, jedino kaj ti nebi škodio quad
|
Ej! Evo meni se dogada ista stvar ko čofiu. Imamo istu graficku i isti problem. Ja sam na svoju stavio onaj asus bios sto digne taktove, pa me sad zanima dal moram vraca stock bios ili mogu samo spustit taktove u CCC?
|
Citiraj:
|
za 2 tjedna kupujem 4850 i ako ce se i meni tekture gubit nebu dobro.. :lol2:
|
Citiraj:
sala... nego sta fali tvojoj sadasnjoj grafi ? |
Vratio org bios, stock taktovi..i opet nece :S Ima ko kakvu ideu?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Po meni trebli bi otvovriti poseban topic: GTA4; da nekvarimo dozivljaje oko igre, jer i jedan i drugi topci ce biti prepuni, to garantiram... |
Citiraj:
planiranje u buducnost :D |
Citiraj:
|
ploča ti mora bit winrar ready ili full winrar
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
car cannon radi brze i jeftine redizajne automobila,
http://pce.hostili.com/images/Untitlediqo7.jpg LOL ovdje je lokacija, prvi otok http://pce.hostili.com/images/Untitled2jv4v.jpg |
Citiraj:
jeftinije mi slozit CF i da nebude sve ot.. Na mojoj 9800GT nikad nije niti jedna tekstura otišla! Ni na stock taktovima ni na OC-u.. taktovi su bili 800/2000 i mema na 2320 imao sam od 25 do 35 fps-a, ali u zoru i po noci s dugim svjetlima fps-i su znali past i na 19.. |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
|
OK, samo bez uzrujavanja i živciranja, pls... :kafa:
|
Prestao sam ju igrat cisto zato sto nemogu prebacit savegame, tj nisam kopirao i xlive folder i eo vec 10 dana ju neigram.... fuck the rockstar games !
|
a jel netko pokusao na vistu instalirati?
|
Citiraj:
|
zasto nebi islo?
|
ja sam preso 55% igre i digo sustav ponovo i nabavio 100% save game i radi dobro ak netko treba nek se javi na pm
edit: svoj nisam mogo vratit neznam zasto |
trebao bi vašu pomoć:
uglavnom, moj buraz ima komp koji čak odgovara recommended zahtjevima GTA IV. No problem je što u igri teksture jednostavno izgledaju čudno i premračno. Ono u šta sam bio siguran da problem stvara je njegova ATIjeva grafička, no i uz updejtane drajvere (na Catalyst 8.12) skoro ništa se nije u grafici promjenilo...što da učini? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Meni pocele pucat texture na 9600GT neznam koji joj je bog
|
ja sam takoder imo uzasan problem sa pucanjem tekstura, rijesio sam ga uz pomoc programa systweak cacheboost. probajte i vi, mozda uspije.
Btw. Sretan Božić svima! :chears: |
yep, nakon nekoliko sati igranja, mogu potvrdit da igra bolje radi bez social cluba uključenog, nećete dobit fps-e ali će 100% biti stabilniji, pa probajte
|
Citiraj:
Problem je taj ako imaš oriđiđi, ne možeš pokrenuti igru bez da prvo ne upališ social club. Citiraj:
EDIT: Sretan Božić!!! |
Alt Tab pa ga ugasis, jedino je on potreban za MP
|
Citiraj:
EDIT: Problem sa teksturama riješen. Novi BIOS i sve radi OK! :D |
Sretan Božić i sve najbolje kolegama sa pce foruma:D
|
Stavio onaj mod da nema intra i vise se ne pali gta...jojjj
neda mi se vise instaliravat... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:23. |