![]() |
Imam nod32.
Očito da je reinstalacija jedino rješenje... :( EDIT: reinstalacija je pomogla, sad radi normalno :D Hvala na pomoći! |
Reinstalacija FF? Mogao si probati obrisati samo profil, pa probati s novim.
|
Hyperlink za profil u sklopu "Pozdrav, De5tr0yer"
Evo, palo mi je napamet, pošto dosta često tražim svoje teme koje sam otvorio a nisu na prvim stranicama podforuma da se ubaci u nick gore desno, gdje piše meni "pozdrav, De5tr0yer" da De5tr0yer bude hyperlink na moj user profile (kao da idem na članovi, pa search, pa klik na to).
Onda lagano tamo dalje kliketnem prikaz svih tema koje je započeo JA. Tu pak povlačimo lagano i popravak prikaza user profila, tj. onih par "sitnica" koje nedostaju. Možda je post malo u narcisoidnom duhu, al to mi je porastao ego sad u predbožićnom razdoblju pa ono :rolleyes: |
Brzi izbornik->moj profil nije dovoljan?
|
Citiraj:
pusti search... imaš na dnu foruma popis online članova, i svakome je njegovo ime PRVO u nizu. http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_2d3d07c4.jpg klik i vidi čuda, ista stvar kao i ono što ti želiš :) a ako ideš jako često, pa napravi si bookmark na http://forum.pcekspert.com/member.php?u=4637 i klikni ravno na njega |
Da, obje opcije rade svoj posao, nek prvo Horza popravi/napravi upgrade, pa nakon toga budemo vidjeli na čemu smo.
|
Citiraj:
Christmas present maybe? :D |
mislim da to ni djeda mraz ne zna :D
|
Citiraj:
Citiraj:
Oba rješenja postoje, ali su mi neintuitivna... Ili moram skroz na dno stranice ili moram gađat u javascript izborniku što želim. Jebiga, da (opet) povučem paralelu sa XSom gdje je to tako riješeno? |
jopa se skršio. damn. sad radi.
|
Citiraj:
Fala :) |
neradi RSS
|
Vise nitko ni ne pita nis, vezano za rusenje. :D :p
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A moguće je da je u nargilu umjesti vode stavio prigorski kiseliš. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
"its not a bug,it a feature!" :lol2: |
|
Baš to. Opet mi propadne jutarnja rutina malo kavica pa malo po forumu...
|
Ja isto zabrijal da bum malo ranije na forum a ono kita od voce:D
|
Citiraj:
|
Samo da spomenem.Jucer sam se u jutarnjim satima uspio spajati sa mobitela preko wireless a sa kompom ne :stoopid: Konstantno eror 400 :kafa:
|
prvi :D
|
Citiraj:
|
Pih, meni koji danas radim od 6 je ovo bila smrt, morao sam jutarnju spamaru presaltati na druge forume. Sto je opet uzrok nenadane smrti omiljenog nam foruma? :)
Sretan Bozic svima, naravski:chears: |
Gle radi forum :D
|
All I want for Christmas is - forum that works :D
|
Citiraj:
|
Ak' niste primjetili forum se ruši za svaki blagdan, praznik, subotom i nedjeljom ujutro.
A ja i Jelc znamo zakaj. Prigorski kiseliš. :D |
Citiraj:
Jok, moj Božić tek dolazi. |
Citiraj:
|
Svaki put se rusi PCE kad pada kisa na Visu. Vjerojatno je do toga.
|
|
Jel se još nekom događa nešto slično ovome: http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_5f46d555.png
Zna biti i puno gorih slučajeva kada je netko quotao nešto i onda od tog quota ponovo prikazuje sadržaj te teme otpočetka do kraja. Kad opet naletim budem stavio. Opera 10.5, probao sa ćišćenjem cookiea, cachea i history, eset ss. I to mi se dogodi dosta često, dnevno i po 20ak puta... |
Izgleda da je do browsera.
|
Citiraj:
|
Ili bar clean ovih postavki gore. Bilo je već takvih slučajeva s Operom.
|
a kada ce se vratiti u pregledu profila clanova da se vidi njihov status
(ono kada su bili zadnji put na forumu itd...) |
Već je Horza odgovorio na to - kad se napravi do kraja upgrade nekih stvari. Mi se nadamo tome vrlo skoro...
|
Citiraj:
Bubam bezveze, al dal je moguće da primjerice flash player nije dobro legao ili nešto slično... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:28. |