![]() |
Citiraj:
Blentavi Winsi mi nisu htjeli dati 25H2, pa sam na silu skinuo i upucao enablement package. Sve radi ok. |
Citiraj:
|
Je li ovaj alat Raphire / Win11Debloat dobar kako se o njemu komentira po netu?
Razmišljam u updejtu sa Win 10 na Win 11 bez clean installa |
Citiraj:
OOShutup ti neče polomiti Windowse a može napravit i restore point, tak da bi to preporučil za tu svrhu. |
Citiraj:
> Techspot |
Citiraj:
Brze su se updatali nego windowsi. Sent from my SM-S931B using Tapatalk |
Citiraj:
I da, nije kreirao nikakve probleme. TNX. |
Citiraj:
Citiraj:
|
E nije bez greške. Nevidija + LightDM = problem :D Ali riješiti će se.
I, čisto da ne budem skroz offtopic, Windows 11 je top topova. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
> pcworld |
Bilo kakva složenija radnja se može efikasno riječima objasniti windowsima, to sam siguran. Mogući silver lining je da će ljudi prestati biti mutavi.
|
..e sad zamisli office od 20 ljudi koji koji koriste moderni windows govornim navigacijama.
https://i.postimg.cc/CLJyygsC/image.png |
TLDR - 24H2 triggera bug u San Andreasu, ali nije krivica Windoza. Eto, 20 godina stara igra |
Mir mir mir, nitko nije kriv :D
|
Ljudi, kaj da napravim. Nudi mi 25H2. Da pričekam, ili da ga pustim??? Čitam da ima nekih bugova u njemu.
https://i.postimg.cc/68KGqLK5/25H2.jpg |
instaliraj!
:chears: |
Svaka verzija nekog softwera pogotovo OS-a ima neke bugove a vecina korisnika i dalje moze normalno koristiti iste bez prituzbi. Sve je to malo napuhano. Instaliraj i bok.
|
Prošlo glatko (bar se nadam da je sve OK kao i na 24H2) u doslovce 5 minuta.
|
Čestitam.
|
Da, koliko vidim sve funkcionira, ali da će to biti sve gotovo u 5 minuta, iznenađujuće. Kada sam prije 1 mjesec prelazio sa Win10 na Win11 (22H2 na 23H2) trebalo je skoro 3 sata. Drugi dan me pita za prelazak sa 23H2 na 24H2 i opet malo više od 2 sata, a sada sa 24H2 na 25H2 za 5 minuta.:stoopid::goood:
|
22H2 na 23H2 je inplace upgrade, ovo je običan kumulativni update koji su dosta ubrzali i zapravo skidaš enablement package.
|
To mi je jasno. Ali sa 23H2 na 24H2 je trebalo isto oko 2,5 sata. Zato sam mislio da će i ovo trajat toliko, pripremio se na 2h čekanja, kada ono prdac, gotovo odmah. Ali neki dan sam imao ažuriranja i trajala oko pola sata. Sve u svemu super prošlo. E sada se nadam da sam miran barem pola godine sa 25H2.
|
poz.
dali ste isprobali sledgehammer sa win11? ja sam probao i on radi (mora se stavit WMIC pack), ali sam primjetio neke jako cudne stvari. npr instaliram zadnje update preko sledge-a (wumgr option), restoram true image napravljen prije tih updejta i sledge mi vise ne nudi te update :stoopid:. kao da ima negdje zapisano. ESET je prvo sto stavim (interactive mode; LAN je off prije toga) i blokam mu sve osim win update kad krene check na updejte. win je win11 ltsc iot. :chears: edit: mislim da sam skuzio. bio je win update na pause stavljen prije neg sam instalirao sledge. enable-ao u sledgeu, pokrenuo win update, resume, zatvorio, u sledge-u deisable, opet pokrenuo i sad nalazi. |
Instaliralo mi 25H2. Ne vidim da se išta promijenilo?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:00. |