![]() |
OK, slažem se da je za kaznu. No za kaznu je i Vettelovo ponašanje na vaganju te uništavanje vage. I što ćemo sada? Znači bilo bi bolje da je pravedno pa da Ham dobije 10-place grid penalty, a da Vettel uopće ne starta? Pa pola ekipe bi tražilo refund love od ulaznica, a da ne spominjem televizije.
BTW, ono sa Sirotkinom je Sirotkin kriv što je i priznao ;) Ono sa Kimijem je ajde-de, moglo bi ga se kazniti. “He gave me the racing line but I was already on the left so I had to pass through the grass and basically my lap was ruined after that." Ako ne znaš engleski: "On mi je ostavio trkaću liniju, ali ja sam već bio na lijevoj strani [ne-trkaćoj] pa sam ga morao overtejkati po travi i tu je moj krug bio uništen." Znači, glumiti ćemo poštenjačine samo kada nam paše i u izoliranim slučajevima? Ne biti licimur, ne ne. I malo se bolje informiraj. Nemoj čitati polovično onako kako ti paše i onda pola dodati da bi ti pasalo kompletno ;) |
ako se ne varam oba slucaja je bio out lap, tako da bas i nije netko ugrozen bio
|
Jedino objašnjenje je ako je bio Out Lap da..
To bi mogao prihvatiti. Drug opet se ne slažem s tobom. Kažem nebitno je. Prvenstvo je gotovo a pravila su pravila. Ako su vozači zbog istog kažnjavani onda to treba primjenjivati kod svakoga i uvijek. Uspoređivati događanja na stazi i pokraj nje nije isto. Ovo s vagom se još nije nikome dogodilo i Vettel je kažnjen zbog toga. Što se mene tiče može kazna biti i veća ali onda tu istu kaznu treba lijepiti i Mercedesu u njegovim vozačima. Kužimo se?! :goood: |
Ti navijaš za Fetla. Jasno da se ne možeš slagati samnom :)
Sent from Usreo Mobara |
Kakve veze ima što je out lap? Vettel je dobio kaznu jer nije usporio još 20km/h zbog zastava, a nigdi nikoga nije bilo na stazi...uostalom stalno neka natezanja! Vettel je u pravu i za vaganje, svaki tren je kiša tribala okinit, odjedanput njega zaustavljaju kao random na vaganje u najbitnijem trenutku kvalifikacija... Pa stavite se malo h njegovu situaciju.. Ko od vas nebi probio na živce? 😂 😂
Sent from my SM-G955F using Tapatalk |
Sada mi je žao što nisam gledao kvale. Izgleda da je bilo dosta zanimljivo.
Drug, dobro došao u Ferrari. Od nagodinu navijamo za istu ekipu. Od nagodinu se slažemo. :lol2: |
Nešto mi nije jasno, Alonso prošle godine s Hondom 7. u kvalifikacijama. Ove godine ni u
Q2. Gasli lakoćom među 10. Kako to objasniti? Sauber me iznenađuje. Sada je sa tempom 4-5 (ekipa), najveći napredak od svih. |
Citiraj:
Sent from Usreo Mobara |
Leclerc jučer maestralno odvozio kvalifikacije.
2019. mljac, mljac :zdero: :zdero: Slažem se sa Brkom vezano za kazne i sl. |
Citiraj:
U kojim pravilima piše ta kazna :) |
Citiraj:
Ako ti se da, traži ;) Sent from Usreo Mobara |
Da, mislim da je najveći problem to što, po njima, nije ugasio motor.
|
Ugasio ga je, ali ga je upalio na vagi i sjebao vagu. Sad se bolid može upaliti preko baterije ako krepa.
Koliko sam shvatio, bolid mora biti ugašen na vaganju i onda maknut sa vage da bi se upalio. Sent from Usreo Mobara |
Oni ne znaju točna pravila za to već nasumično govore ono što misle. Jedino pravilo koje postoji je da na vagi mora biti ugašen motor i Vettel je to napravio i onda restartao motor sa ERSom.
Ne postoje nikakva druga pravila o tome kako doći na vagu, kako sići s nje. Iako postoji normalna procedura koja nije u pravilima. Da nije ugasio motor mogao bi dobiti DQ jer ne bi mogli točno izvagati sa oscilacijama pa ne bi znali je li auto legalan. Evo ovdje sve objasni lik iz Ferrarija https://streamable.com/kou2g |
Znaci sve čisto i taj reprimand i 25k eura je onak radi fore? Tnx ;)
Sent from Usreo Mobara |
Upadam kao padobranac, nisam gledao utrku, jesam šta interesantno propustio ?
Kakva je to frka sa vaganjem ? |
Utrku nisi propustio jer je danas u 18:10 ;)
Sent from Usreo Mobara |
|
Pih, tih 25 k€ njemu ko nama za žvake :D
|
Uspio sam propustit prvih pola sata. :hitthewal:
|
Kako se Haas fino miče Vettelu :D kako je lijepo imati 2 filijale koje ti se miču na stazi :D
Sent from Usreo Mobara |
Cekao sam da netko napise :D Ali budimo realni, i FI i Williams su se znali micati Mercedesu ili stopati drugi bolid koji je u fajtu, a stizu iz za krug...
Red Bull proradio na kraju sezone. Strasno cuvanje guma. Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
Molim nadležne da Bannaju Ocona idućih 5 utrka. Ovo nema nigdje!! :hitthewal:
Koji debil majko mila. Ali što bi drug rekao karma se vraća Maxu. |
Ja cak i ne bih rekao da mu se karma vraca. Covjek se htio vratiti u krug, a on ga je presjekao.
Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
Citiraj:
Inače, Ocon... kakav panj. Sent from Usreo Mobara |
Citiraj:
Isto kako su se miču i Mercedesima? Svi to iza rade jer gube vrijeme inače Citiraj:
Znam da si iskompleksiran ,al ima i drugih timova ne moraš pratit samo Ferrari :D |
Nisam iskompleksiran. Samo napominjem kako se miču i Ferrariju filijale. Da si vidio, Grosjean je radio otpor Bottasu, a 4 sekunde iza u istom krugu Mag se maknuo Vettelu.
Znam da si fanboj, ali malo budi objektivan ;) Sent from Usreo Mobara |
Bottas je novi Trulli vlakic.
Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
Panj je max, bespotrebno zatvaranje vrata, da je umjesto ocona bio merc ili ferkan max bi vjerojatno i kaznu popio
|
Nisam to vidio ,al sam vidio npr. kako Leclerc pušta Merca bez problema na pravcu.
Znam i ja da si hejter, ali i ti budi malo objektivan :) Sad bi i ja mogo reć da je Mercedesova filijala išla dat Hamiltonu pobjedu i zvučao bi ko ti |
Gospon 2007-bandwagoner, nije vam uspjelo. :D Više sreće drugi puta :D
Sent from Usreo Mobara |
Da sam bandwagoner promjenio bi ko dean od onda 10 puta tim :D
|
Hahahahahahaha :D a dobro, moramo se malo zejebavat :) nadam se da ne zamjeraš :D
Sent from Usreo Mobara |
Ja nisam team promjenio. Ali budem nagodinu. :goood:
|
Ne naravno :chears:
Red Bull zadnje 2 utrke nešto jako brz u utrkama. Čak i na pravcima bez problema prolaze Mercedese i Ferrarije Primjerena slika :D https://i.redd.it/dyabuunetqx11.png |
Citiraj:
Citiraj:
Red Bullu paše nadmorska visina. I Mexico i Interlagos su staze na kojima ni Ferrari ni Mečka ne razvijaju puni potencijal. Vidjet ćeš u AbuDabiju da će opet biti sve kako je i inače. Sent from Usreo Mobara |
Samo daj i ja sam ukrao
|
Nije da brojim, koji je ovo poklon Hamiltonu ove godine? 2, 3, 4?
Sent from Usreo Mobara |
Drug, ja mislim da je Vettel kriv za izvrtanje Maxa. :lol2:
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:58. |