![]() |
Barca očito bolja, ali i na mene najveći utisak ostavio vratar Reala. Mali stvarno odlično brani
|
Ok, ova tekma tih klinaca je bila više eksponirana nego finale LP prošle godine.
Doslovce nije bilo e-tiskovine u kojem se nije spomenula ... a zaista ne vidim razloga za to. S druge strane, 99% tih klinaca vjerojatno neće nikada zaigrati za prve momčadi, pa i s te strane ne vidim razlog tolike galame. Jedino što sam primjetio je to da su klubovi počeli hvatati te kikiče već u jaslicama, što je ako se ne varam i glavni razlog suspenzije oba kluba po pitanju transfera. |
Citiraj:
Bitno je pod kojim su uvijetima ti kikički dovedeni u klubove :) |
Citiraj:
Uostalom, pravomoćne presude su donesene :) Ovo mi doslovno liči na trgovinu djecom, jer klinac od 7-8 godina vraga zna što želi u životu. Da se ne zavaravamo, slične primjere sam vidio i kod nas, samo što je to kod nas kakti "legalno". |
Citiraj:
Citiraj:
Ali i dalje stoji prvobitna poanta - presude su donesene za potpisivanja klinaca pod određenim uvjetima - ne klinaca općenito. Zbog toga i napisah da dijelomično griješiš :) Citiraj:
Djecu primjerice i krstiš bez da ih pitaš i bez da oni znaju žele li to ili ne. Citiraj:
Škole nogometa nisu ništ novo i/ili ilegalno. |
To što se transferi dijele na domaće i internacionalne, mi je sasvim bezveze.
Daleko veći utjecaj ima to što je klinac pod ugovorom već sa x godina, te "prisilno" mijenja okolinu, poznanike, tijek života općenito. Ajde još shvaćam kada je riječ o igračima od 18g, ali ovo sa 8g mi doslovce liči na trgovinu. Nedavno sam gledao reportažu o hrpi klinaca iz Kine koji su odvojeni od roditelja, te poslani da trajno žive u ogromnim nogometnim kampovima od svoje 6-7g, udaljenima tisućama km od staraca. A sve sa izlikom "promicanja" nogometa u tom dijelu svijeta. Kaže jedan mali da vidi starce 1 godišnje, ali da je sretan jer je dobio krov nad glavom i loptu među nogama. |
I kaj je tu lose? Nasi bi dzigerice Dali da to mogu
|
Danas Real gazi Barcu ko plitak potok :D
|
Ipak je sa smajlićem napisano ;) ( :D )
|
Enrique da ima mozga odmarao bi prvotimce. Prvenstvo je rijeseno, a izvukli su najtezeg moguceg protivnika u LP. Odmaraj ih i pripremaj za Atletico. El clasico je el clasico, ali mislim da se nitko od barcinih navijaca ne bi bunio kad bi izgubili od Reala a izbacili Atletico.
Poraz od reala bi ih naravno zabolio, ali rezultatski je nevazana utakmica. Dok ona u LP bas i nije nevazna. Naravno, ovo su moje puste zelje. Zaigrat ce vjerojatno svi prvotimci, ici ce se 'na noz', itd. :( |
Ma ja mislim da Barci ne trebaju prvotimci da dobiju Real. :D
Nek ostave MSN a ostatak Barcelona B i opet je količina talenta i kreativnosti u njihovoj ofenzivnoj liniji drugi svijet za Real. :D |
A.Villa - CFC 0:2
Loftus Cheek i Pato :) 0:3 PEDRO :) 0:4 Pedro |
mod: flame i psovke, nemoj opet kako god to okarakterizirali, ja sam u pravu. messi se bacio, ramos je izbio loptu prvo, a komentator ne radi svoj posao kako treba jer je pristran. mod: budi ti u pravu koliko hoćeš dok god ne koristiš se takvim žargonom... |
Faul je ko kuca, samo rub 16erca nije unutra
|
Nije Real ni los koliko sam se bojao, sreca da suki onu loptu nije zakacio.
I real se opustio, mogli bi i zabiti. I mene cudi sto barca igra u prvom sastavu. |
Kad ce vise ovaj benzema otic, bas je u *urcu
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Iako volej desnicom onako i ja zapucam - u tri pljačke materijalne na 148 red tribina, tj. debelo priko kvartovske metalne mriže :D |
Citiraj:
A ja ne znam sto da odgovorim.Kaj god kazem,lazem! |
Liga prvaka i Europska liga...Lige petice 2015/2016
Kud bas on mora gol dat :D
|
Da vas čujem, tko ima nešto za reći protiv Benzeme?
:) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Jedna lasta ne cini proljece E sad kad drugi zabije :D |
Bravo sudac!
|
Ovo je gol bio...
|
kakva sramota od sudjenja. cisti gol ponisten. komentator i dalje nema veze s vezom...
|
Nek sad sviriiiiii
|
Ne može nam nitko ništa, jači smo od sudije !!!
:D :D :D |
GAZII!!
Još Atletico u utorak i gg. |
Koji je odron u glavi ovaj Ramos -.-
|
Pepe :D
|
Ronaldo zabija samo malim ekipama :D
|
Još ih neka sad Atletico u LP pošteno prebije i nema obrane LP.
|
Citiraj:
|
Barca pala sa 10 igrača Reala :D Hala Madrid :)
|
Citiraj:
|
Igrač utakmice - Casemiro.
Čovjek je odigrao maestralno zadnjeg veznog. 8 uspješnih uklizavanja, 3 presječene lopte, 2 dobivena zračna duela, 2 blokirana udarca i jedno čišćenje iz 16-erca. Naprosto je demoralizirao Barcinu vezu između sredine i napada. Jese također LETI po terenu kada god dobije priliku (s obzirom da je klinac) - zapamtite to ime :) Zadnja Realova linija - KRIMINAL kroz veći dio utakmice. Iskreno sam očekivao puno više od Kroos i Modrića, ali eto, i uz takvu veznu liniju su pobijedili. Citiraj:
|
|
Zidane je trebao promijeniti Ramosa jer je bilo izvjesno da mu crveni dolazi. Jedino to.
|
Sudac je kriminalan bio. Prvo bih napomenuo da sam gledao u vecem drustvu u kaficu, pa ako sam nesto propustio ili nisam skuzio, ispravite me.
Ona situacija kad je suarezu sviran offside na pocetku, a mogao je ici 1na1.. Nema offsidea. Onda je promasio prazan gol, ali je prije toga bio offside od 2-3m kojeg sudac ne svira (ili sam tu stvarno nesto propustio, jer pogreska je prevelika?). Faul na Messiu i iskljucujuci karton Ramosu, sudac nijem. Ramos je u par navrata zasluzio iskljucujuci karton. Onda se redom Pepe, Suarez, Ramos, Neymar, itd. valjaju po terenu kao pokoseni. Simuliranja na sve strane. Sudac? Nema veze, nastavite. Realu ponisten cist gol takodjer. Ukratko, nitko pokraden, ali uzasno sudjenje. A simuliranja kojima su inace i jedni i drugi skloni nisu nista neobicno, ali kad je el clasico ovako los, onda se dodatno skuze. Messi, Suarez i posebice Neymar kao da nisu ni igrali. Uzasni. Ronaldo zabio. Cestitam chrablu i mirkecu. Sad mogu cekati jos par godina da u jednoj 'jacoj' utakmici gospodin zabije, pa onda mozemo sve ovo ponoviti :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:02. |