![]() |
Ako je nedostupan na shopu stavis kvacicu na "obavijesti me kada bude dobavljiv".
Sent from my XT1572 using Tapatalk |
Ovaj Uzelac je čudo zemaljsko.
Naručio grafu prije tjedan dana al ispalo da su "mineri" pokupovali sve do zadnje. Ponudili mi drugu, 100kn skuplju. Kažem, može, nadoplatim razliku. Oni kažu netreba :) Meni sve neugodno jerbo sam prije par dana ubo dvije grafe u Alze. Trebo sam se suzdržat i strpljivo čekat da ih UZI dobije. Za kaznu sam odlučio se lišit deserta za ručak. |
Citiraj:
Sad ću zbog istih tih minera čekat ko zna koliko, vidim da je čak i po EU nestašica Morat ću i ja kupit 5 komada za majnanje, pa ako koja crkne, uvijek ću iz majning riga moć uzet jednu za igranje :) |
Uzievci, kakve su sanse za nabavu pcie raisera?
|
Naruceno jucer stiglo. Sto se tice opreme za racunalo sve 5. ☺️
Mob nisam palio jer moram zamjeniti sim karticu. Pohvale jos jednom. 👍 Sent from my Lenovo A7020a40 using Tapatalk |
Nije pohvala za Uzi Shop, to sam jos davno napravio, vec savjet glede nabavke gaming 17.3" laptopa. Prijatelj misli u Linksa kupiti doticni laptop, ali sam ga zaustavio pa da vidim sta se moze u Uzi-ja sredit :)
Cifra je max 9000 kuna, a uvjet, kupovina na rate (bar 12 rata) :) |
ima li info kada cete dobiti ASUS PRIME H270-PLUS?
https://www.uzishop.hr/intel-maticne...70&results=147 |
Evo i od mene pohvala za djelatnike koji su jako susretljivi i lako se sve dogovori. Ovo je pravi put da se dobije nove kupce koji ce i dalje kupovati kod njih.
Svaka cast decki i nastavite ovako, a ja znam da cu i sljedecu komponentu sigurno kupiti kod vas. Lijepi pozdrav. |
Šta reći, sve pohvale na brzini. Fakat jedan od bržih što se tiče online narudžbe.
|
Ekipa može pitanje?
PS4 gamepad, je li verzija 2 ili verzija 1. Verzija 2 ima sive analog gljive i sive strelice i R i L tipke, može potvrda da je v2? Hvala |
Jel je blizu dolazak 580ki, cist da narucim unaprijed ako treba :)
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Meni treba rx 580, htio biih ga kupiti u Uzi shopu... Mogu li ga onda nekako unaprijed osigurati, ili ste u potpunosti u (ne)milosti šireg tržišta? Osim toga, kad će Ryze r5 1600 opet biti dostupan? Pred jedno tjedan dana mi je netko rekao da će doći kroz par dana. Eto, više od par dana je prošlo, a situacija je ista. |
Citiraj:
|
Citiraj:
@nino
slazem jos jednu i7 kutiju kod tebe, daj mi reci koji je vrag sa 1070? ne pratim situaciju, sta ne postoje u skladistima? malo mi je hica i nakon one dvije koje mi je slozio Hrvoje treba mi treca a njega tamo vise nema pa ga ne mogu ganjati :) |
Ganjaj Denisa na prodaja at uzishop.hr 😁
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk |
Hvala Nino.
|
Citiraj:
ipak sam imao broj moba od Hrvoja :fiju: |
Pa isti je broj. 😀
Citiraj:
:roller: |
Treba mi neki mali laptop sa i7 procesorom, poželjno i sa "pravom" grafičkom. Koji bi mi preporučili?
|
Citiraj:
Za ostalo ako moze na info at uzishop.hr mail :) |
Kakvo je stanje sa RX 570 ? Hoce biti na zalihi do kraja 6 mjeseca ?
|
nope
|
Citiraj:
Citiraj:
|
A je li mozda moguce da mi narucite sa mindfactoryja ? Ima taman jedna strix RX 570 i dolazi 20.6 u shop pa ne znam jel tu ista moguce napravit ?
|
Citiraj:
@nino
Hoće li biti dostupan Chromecast Ultra? |
Citiraj:
uzi shop - može preporuka neke druge tipkovnice koju imate? od uvjeta jedino da nije preskupa (cca 300kn) i da ima osvijetljenje (bome svidilo mi se to na tipkovnicama) |
Uzi :D
DELL UP2718Q... jel ima nade igdje nabavit ? |
Citiraj:
@John Creasy, sad vidim pitanje, daj ga kopi/pejstaj na prodaja uzishop.hr da ekipa vidi. @Dottore, i mi cekamo, nema jos. |
Kad će više grafičke postati dostupne za kupnju? :)
|
Bas, jedno 5 komada. :chears: :D
|
Koje? 😁
Daj Nino isfuraj neke 1070tke, šargije mu :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:04. |