![]() |
Citiraj:
prvo te ManU napuca u sudačkoj nadoknadi u finalu, onda te godinu dana kasnije Real napuca u polufinalu :hitthewal: hvala bogu došlo je onda i finale 2001, iako i tam sam živce gubio totalno, utakmica jedva i da počne kad ono penal za Mendietu, živci na 180% i ostatak utakmice proveden na nogama umjesto sjedečki :D finale 2010 eto smo baš bili loši, a finale 2012 je baš vlastito sranje, onaj levat Gomez je profulal bar 3 stopostotne nadam se ove godine bar nekom trofeju, Bundesliga je ajmo reć već sigurna (+18 s tim da Dortmund danas još igra protiv druge Borussije) kup 1/4 finale sad u srijedu protiv dortmunda (zato je i u ekipi protiv Werdera bilo 6 igrača razlike u odnosu na Arsenal) i velika šansa za 1/4 LP (ako ne zajebu u Minhenu) :goood::goood: |
Ima boga, penal je bil ko da Barca igra...
|
Ako mislis na City, kako nije? Mislim kontakt je postojao, ali eto, ima boga :D
Ali nije bilo krumpira danas, city ih je prebio ko pse :) |
Citiraj:
|
a nekakav kalinićevski kontakt je bio, po meni ispravno dosuden penal koliko god gay izgledalo.
al sreca da je lampard pucao, a ne netko ko zna igrat nogomet! |
Ma dobro, glavno da su krumpiraši dobili po tamburi:p
|
Auuu kaj je Kehl fulal u '90+ (inače 1:1) :D :D |
Re: Liga prvaka i Europska liga...Lige petice 2012/2013
Amdo sta je to franka fulala penal? :p
Nesto si tih :D |
Još ak sutra Tottenham pobjedi čekičare ode Čelzi sa trećeg mjesta:D
|
Re: Liga prvaka i Europska liga...Lige petice 2012/2013
Davno sam rekao i ponovit cu, oni ove sezone nece osvojit nista, kad igraju sa slabim ekipama razvaljuju a kad im dodje jaka ekipa nema ih.
Cim nalete na jace u europa ligi ispast ce. Ispada da im je drogba bio pol ekipe. |
Citiraj:
sad su na -17 Baš me zanima kak će uzvrat protiv Šahtara izgledat :) |
Lamparde , nabijem te na onu stvar i tebe i cijelu tvoju momčad.
Jučer si mi rušio oba daju 3 + jer ne možeš zabit iz penala. |
Citiraj:
matematički gledano, šansu još uvijek imaju, ali sumnjam nemaju dovoljno široku klupu da igraju sva natjecanja |
Citiraj:
Dogada se i najboljim veznjacima na svijetu. :) Ovo ispadanje od jaceg kluba ma lok...sad bu ti barca od milana ispala pa ce opet biti ukralo i pokrali. Mozda daju midetu penal da puca pa fula ko protiv cfca. :D |
Manchester Titty Harlem Shake :D :roller:
|
Citiraj:
|
Budu vec oni izgubili. :p
Trebali bi se koncentirati da zadrže 3-4 mjesto te da probaju osvojiti FA Cup te UEFA league. Oboje će biti teško. :D UJ! :D http://www.index.hr/images2/messimillantwitter.jpg |
http://www.index.hr/sport/clanak/naj...ca/664528.aspx
Koji smrad taj Suarez... Kad smo već kod Liverpoola, United ih je dobio s U21 selekcijom i to s golom u 93. minuti. Slatka pobjeda. :) http://www.manutd.com/en/Players-And...ch-report.aspx |
Danas u 21h
Barcelona - Real. :) |
Danas u 21h
Barcelona - Real. :) |
Citiraj:
Danas lijepo Barca - Real, sutra Bayern - Dortmund :) |
Citiraj:
Tottenham bi ostal na trećem sa 51, Arsenal bi skočio na četvrto mjesto sa 50 a krumpiraši bi zveknuli na peto sa 49:p UJ!!!:D |
ArenasSport Barca - Real: http://balkan-sport.net/livestream/index.html
|
Zabila Kristina:D
|
kakva krada suca :D
|
UKRALO!!! :p
|
ali je pokrao i jedne i druge :D
unistit ce tekmu :D kao sto rekoh, ode tekma ukurac radi nesposobnog suca. gori je od howarda webba |
Slabo je ovo žordi alba odglumio udarac u glavu. Mala mu glava izgleda. :D
|
Ovo zadnje? U koljeno ga je.
Nabijem i jedne i druge kaj cvile stalno, dajte igrajte taj nogomet. |
Ma krumpiraši su još mila majka za ove šmizle...
|
Alo momak... :) Nemoj trolati. ;) Takovo ponašanje ko muve na govno je specifično za španolce i talijane. :) CFC i generalno engleska liga nije takva. ;)
Sad bum gledao drugo poluvrijeme. |
Ma nije tako ajde. :) Eto poljuvao sam ih za onu komediju od nogometa protiv citya i mogu biti kritičan ali fakat nisam zamijetio neke žalopoljke. :)
No kako god tema je Barca - Real. :D :D Barca gubi.. :D Što je uvijek lijepo za vidjeti. :D |
Citiraj:
|
Naravno da bi kao što sam priznao da ih je city totalno ubio i da nije bilo čeha bilo bi 5:0 u prvom poluvremenu. :)
EVO GA 0:2 za real. :) Pujol zaplivao i pa pa. :) Malo krumpira ali bože moj. :) |
2:0:p
|
Aahahahhahaah
Kako se Puyol slomio nakon što ga je Di Maria izvrtio ko na ringinšpilu. Već sutra vidim GIFove kako se vrte na netu:D |
Kao sto sam i rekao.. Milan je nagovijestio kraj jedne velike generacije Barce.. Barcelonisi Ciao!!
|
vrhunski potez di marie.
nista, cekat titu natrag, jer ovaj nema previse mozga o nogometu :) a najzalosnije je sto je kristina dala 2 gola a ni orao ni kopao... edit: evo i treceg, i opet mi je drago jer je vrhunski talent zabio :) mali je izrasao u vrhunskog stopera! |
Nul koma draj :D :D
|
Lipi gol Varana. :D
0:3 Edit: Jel to Barca igra na centarsuteve. :D:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:28. |