![]() |
Citiraj:
Tu su još i Arsenal, Liverpool... |
Nije tu jos nista gotovo od prvog do petog mjesta. Ipak je to najbolja liga kaj postoji. :)
|
Čelzi:p
|
kiksao chelsea,city i liverpool .... ocajno kolo
|
Citiraj:
|
Citiraj:
kakva petarda 5-0 |
Vidim obrana od chelsea opet radi "super". :D
|
A i Fernanda je fulala krasnu šansu:p
KMU:D Citiraj:
|
Vidio sam i to. :D
A da bi ovo izračunao ne mraš biti "statističar". :D Stvano komedija... :D |
Bolje da su Drogbu stavili od počerka a ne Sturridgea ili curicu...
|
Tandem Sturridge, Drogba, Mata rade super. :) Curicu na bubanj, drogbi ugovor na dvije godine i vozi. :)
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
koji boca raton od kluba!:D |
nije on jos za milan, premlad je :lol2:
|
ahaha jel gleda ko ovaj Livči :D 2 autogola
|
gerrard je još avion. nije mi jasno zašto čami na klupi do 70-te minute, ozljeda neka ili...?
|
Citiraj:
U prošlom kolu je ušao sa klupe nakon te infekcije, u ovom isto. Sljedeće kolo bi mogao startati. |
daj nek osvoje više taj premiership, tragedija bi bila da takav igrač ne uzme titulu.
|
Definitivno.
Uzet će kad-tad, vjerovatno čeka još tu kantu prije nego objesi kopačke o klin. Najkompletniji veznjak u modernom nogometu. |
Po meni je Boban jedan od najkompletnijih veznjaka. Gerard je vrlo dobar, ali u tehničkom smislu, Boban je za njega avion.
Odlično je igrao i u defanzivi, a u Milanu se vidjelo da je, dok je igrao na poziciji iza dva napadača, bio možda i ponajbolji u svijetu na toj poziciji. Šteta je da je u reprezentaciji igrao više udaljen od gola. |
M. United : Blackburn trenutno 1:2
:puke: |
2:3 :p
|
nemam komentara.
|
Koja rupa je taj goman Manchestera. Sva sreca. :D
|
Citiraj:
|
De Gea će za 5 godina biti bolji nego je VD Saar ikad bio.
Ima gafova sada da je to za nepovjerovati, ali ima i obrana da je to za nepovjerovati Enihau, veseli me svaki poraz Utd-a pa tako i ovaj :p Citiraj:
Radijus kretanja, pregled igre, duge lopte, šut, izdržljivost, defanziva, iznošenje lopte, karizma - sve na puno većoj razini. Zahtjevnost lige da ni ne spominjem - Italija se čini kao HNL naspram Engleske. |
Citiraj:
|
Citiraj:
U vrijeme dok je Boban igrao u Italiji engleska liga je bila komedija. Ono što je Boban u Milanu odigrao nakon SP-a (sezone 1998. i 1999) je nevjerojatno. Kada su ga prebacili na mjesto iza 2 napadača (iako ga Zaccheroni nije vidio na toj poziciji, izgleda da je Berlusconijeva bila zadnja) pokazao je sav raskoš talenta. Praktički savršenim izvedbama donio im je naslov prvaka. U jednoj tvrdoj defanzivnoj ligi, prodavao je talijanima takve driblinge i lažnjake kakve Gerrard nije vidio osim na TV-u. Što bi tek bilo da je u reprezentaciji igrao na poziciji polušpice a ne defanzivno. Iako i u defanzivi je igrao vrlo dobro što je vidljivo i po raznim pozicijama koje je igrao u Milanu. |
Aršavin mu je fino dodal:)
Čelzi se pak krumpira na penale:p Petrov:D KMU! Edit: Bent , 3:1:D |
Chelsea lol! :D Koja hrpa kretena! :D Trebaš biti baš jako jako jako poseban! :D
|
Prešel vas je Arsenal a Liverpool vam je na guzici (istnabog, njih čeka još City al svejedno):p
|
Neka Chelsea slomi City :)
|
ahaha.. shity dobio gol u 3. min nadoknade.. ah ovo mi je uljepsalo novu godinu :D
Sunderland vs. Manchester City 1 - 0 |
Čini mi se da će chelsea ostati bez dosta igrača.
Drogba, Lampard, Malouda... :( |
Ovi iz Tottenhama su isto panjine kakvih nema...pruži im se šansa ulovit priključak u borbi za vrh a oni jedva izvuku nerješeno:D
|
Treba i to znati! :D
|
Sunderland roknul City:p
|
Sad sam happy :)
Još Liverpool čeka City :) |
Uff bilo bi super da Liverpool rokne City:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:56. |