PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Iskustva s IT trgovinama (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=66)
-   -   Links.hr (informacije i iskustva) (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=158183)

Brko 24.11.2016. 18:21

Tako su si metnuli kitu i u Karlovcu. Ušli su u "centar" grada iliti Staru jezgru iliti Zvijezdu. A nisu se prije toga raspitali da NITKO tko je živi u Zvijezdi NE SMIJE ulaziti autom tamo UOPĆE.
Isto je napravio i Vemil nekoliko godina prije (bio 50 metara dalje) tako da je Links ispao još... mah.
A da su otišli u Supernovu, dan danas bi tamo radili. But noooooo...

Najbliži parking za ostale ljude je 100m dalje, plaća se i često je pun ko čep.

I onda čuđenje kako su nakon 11 mjeseci zatvorili lokal zbog preuređenja.

spitfire83 24.11.2016. 18:56

Možda je jeftiniji prostor?

X-Plosiv 24.11.2016. 19:07

Jebeš to što je jeftiniji prostor ako klijenti ne mogu uzeti robu.

Dragster 24.11.2016. 19:09

Ne kužim u čemu je toliki problem, kao da je parking bio prednost prethodne lokacije. Tu imaš parking ispod podvožnjaka - koji se ne plaća - i uvijek ima mjesta, ali moraš šetati 5 minuta do ove lokacije.

Ako nemaš auto ovo je definitivno bolja lokacija... meni osobno je puno bolje, iskočim iz busa, hop u links i dalje na drugi bus :D

Ag008 24.11.2016. 19:27

Čuj ovo, "ispod podvožnjaka"- lol gdje? Sve se tamo plaća 6kn/h, sve su plava mjesta i 99% puna a nisu ni blizu. Do sada si mogao parkirati odmah iznad, kraj stadiona Orijenta. "iskočim iz busa, hop u links"- gdje se to iskrcaš da je hop?
Na Fiumari po 2-3 semafora pa cestom od Konta do ovdje 10min hoda po kiši?

dakky 24.11.2016. 19:36

Ova odluka im nema apsolutno nikakvog smisla... ova lokacija je katastrofa. Banka je propala, a di neće informatički dućan :D

Dragster 24.11.2016. 19:42

Imaš dio koji se plaća i dio malo dublje koji se ne plaća ispod podvožnjaka, kažem, 5 minuta hoda je... do dijela koji se plaća je 3 minute... Iskoristi ovu spoznaju za buduće parkiranje u gradu jer će vrlo vjerojatno i to zaplaviti.

Čuj ovo, mogao si parkirati odmah iznad, kraj stadiona Orijenta - ja nisam baš, doslovce sam pred dvije godine gore uspio parkirati tamo, inače se moram gubiti po parkinzima od zgrada.

Govorim za trasu s Pećina koja mi je interesantna kad idem doma s posla, ne može bolje... Mislim ako ti je problem hodati 10 minuta nemam argumenata lol, nisam znao da je Links zapravo hitna služba.

U krajnjoj liniji, ako je ovo toliko loša lokacija, imate web shop s povoljnijim cijenama, tamo svi prolaze bolje

X-Plosiv 24.11.2016. 22:23

Dragster, da moraš ići 5x tjedno u Links po kiši ili poslovno, baš bi me zanimalo da li bi ti bilo svejedno ima li parking ili ne. A što npr. ako moraš uzeti 3 monitora i 4 kućišta, što onda? Nositi ih kao idiot 7x links-auto ili? Nije mi jasno, probaš objasniti? :D

Dragster 24.11.2016. 23:21

Nije da mogu zamisliti zašto bih ikad bio u takvoj situaciji, ali kad već pitaš valjda bih koristio dostavu? Alternativno, odeš u Ventex na Martinkovcu kad si već tako zahtjevan kupac? Parkiralište veličine nogometnog igrališta :D Jasno je valjda da bi iste probleme imao i sa starom lokacijom?

Oprostite mi dečki što sam sretan novom lokacijom Linksa, vidim da imam tu sreću ne stresirati se oko posjeta najdražoj mi trgovini, vama svako dobro s poslovnim pothvatima :P

ured:
Inače na dnu stepeništa je solidan komad betona koji bi se mogao srediti u parkiralište, zato ne gubite nadu

silver_tip 25.11.2016. 00:38

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2992503)
Tako su si metnuli kitu i u Karlovcu. Ušli su u "centar" grada iliti Staru jezgru iliti Zvijezdu. A nisu se prije toga raspitali da NITKO tko je živi u Zvijezdi NE SMIJE ulaziti autom tamo UOPĆE.

Pa nije autom tamo bio problem doc blizu, koliko ima do Veleucilista, iza tornja od Poste ? Mozda 5min hoda ako... ma cijela zvijezda je od tamo 10min prosetati bilo gdje.

Ja sam nosao do tog parkinga Gigabyte kuciste u kutijetini da su mi samo oci virile iznad kutije :D

Fucka se njima za lokacije, cijena najma je glavno mjerilo a kupac ce doci do njih na ovaj ili onaj nacin...

Brko ti zaboravljas da je Comel u Karlovcu vrlo jak i preko 50% svih mogucih kupaca ima opcu kulturu odlaska tamo za svaku sitnicu iako cjene nisu bas najpovoljnije. Neznam dali jos radi tehno centar prekoputa a ostali su mi u pamcenju jer su za razliku od Comela imali bolje uvjete placanja i sasvim pristojne cijene laptopa.

Zasto je u Osijeku Links popularan a nema parkinga ni za ljeka tamo... ? Nema im ko parirati tu, doslovce nema ko a u Karlovcu ako dodas i Lingua centar i jos neke manje poprilicna je guzva.

dakky 25.11.2016. 01:09

Nema ni u Rijeci tko parirati i zato je lokacija i relativno dobra... jer kome sto treba ce parkirati i 5 min hoda dalje, a tko mora nositi kuciste ili vise vecih stvari ce upaliti sva 4 ispred i zauzet jednu traku. Vec vidim guzve i kolone zbog takvih... al ajde, pozitivno u negativnom je da ce za manje od godinu dana traziti novu lokaciju. Mozda napokon bude neka optimalna... HgSpot u RI ima prostor na 100 metara od javne garaze... isto treba tegliti i nositi, ali je bar blize... Ventex netko je spomenuo... pa oni apsolutno nisu azurni sa tehnologijom... ne bi me cudilo da jos imaju s.775 procesore u ponudi... tako da u Rijeci imas Links i Hgspot od ducana i to je to...

kiki86 25.11.2016. 07:13

imas i onaj hangar18, makromikro, a i vidio sam da instar namjerava otvorit poslovnicu u rijeci. ali da generalno mi se sve svodi na links i hgsrot zasad

SaleFFS 25.11.2016. 07:18

Zaboravili ste i netcom :D

Immortalis 25.11.2016. 09:48

Citiraj:

Autor silver_tip (Post 2992673)
Zasto je u Osijeku Links popularan a nema parkinga ni za ljeka tamo... ? Nema im ko parirati tu, doslovce nema ko a u Karlovcu ako dodas i Lingua centar i jos neke manje poprilicna je guzva.

Kak ne? Pa imas cijelu ulicu za parkirat, upalis sve 4 i gotovo, ili se parkiras na invalidsko mjesto ispred linksa :D

Alfa_R 25.11.2016. 10:05

Citiraj:

Autor Immortalis (Post 2992719)
Kak ne? Pa imas cijelu ulicu za parkirat, upalis sve 4 i gotovo, ili se parkiras na invalidsko mjesto ispred linksa :D

I ode 700 ili koliko već kunelića :)
U zadnje vrijeme redari baš love po invalidskim bez znaka pristupačnosti.. punjenje proračuna punom parom....

Inače lokacija katastrofa. Prije bi ili ispred linksa parkirao, ili kod pumpe ili u ulici ispod. a i prekoputa između stabala bi se našlo mjesto... Sad vidim da ću rađe u hg spot/ventex jer u gradu sam tu i tamo, a na piramidi nikada...

silver_tip 28.11.2016. 15:54

Citiraj:

Autor Immortalis (Post 2992719)

Sta je ono crveno malo prije Linksa iz pravca Visnjevca, bivsa tvornica neka ? Mislim da je sibicara... e tamo parkiram pa setnja malo ali tamo ima mjesta uvijek.

Ag008 30.11.2016. 16:31

I je li netko bio na novoj lokaciji Linksa u Rijeci? Kakav/koliki je prostor, imaju li kakve akcije povodom otvorenja?

acer 30.11.2016. 19:50

Bio ja danas, jos je sve dosta razbacano, jos se sve slaze.
Nema reklame nikakve vani koja se vidi iz daljine, neka mala tabelica koju vidis tek kad dodjes do samog ulaza.

Prostor je dosta velik,ogroman prostor.
Zasad to obecava, vidjet cemo kako ce se to dalje razvijati.

smirnoff 30.11.2016. 20:21

Citiraj:

Autor X-Plosiv (Post 2992629)
Dragster, da moraš ići 5x tjedno u Links po kiši ili poslovno, baš bi me zanimalo da li bi ti bilo svejedno ima li parking ili ne. A što npr. ako moraš uzeti 3 monitora i 4 kućišta, što onda? Nositi ih kao idiot 7x links-auto ili? Nije mi jasno, probaš objasniti? :D

za 3 monitora i 4 šaktule uzmeš besplatnu dostavu...:D

ova lokacija je za one jebivetre koji će svako malo dolazit i prepipavat laptope i kupovat stikove i medije i ostalu IT galanteriju :lol2:

Dragster 30.11.2016. 20:27

Citiraj:

Autor smirnoff (Post 2994934)
ova lokacija je za one jebivetre koji će svako malo dolazit i prepipavat laptope i kupovat stikove i medije i ostalu IT galanteriju :lol2:

taj sam, jebiga :D

eto danas uzeo čitač pametnih kartica za eOI :lol2:

Citiraj:

Autor Ag008 (Post 2994826)
I je li netko bio na novoj lokaciji Linksa u Rijeci? Kakav/koliki je prostor, imaju li kakve akcije povodom otvorenja?

prostrano je dosta, nije onako gužvica čim troje ljudi uđe, nisam pitao za parking jel planiraju išta naštukavat :P

Alfa_R 01.12.2016. 00:58

Citiraj:

Autor smirnoff (Post 2994934)

Prepipaš i onda web narudžba ili nabava.net... :fiju:

coconut 01.12.2016. 05:56

Lokacija je definitivno lošija od stare.

0v3rl0rd 01.12.2016. 08:27

Jedno loše iskustvo. Do unazad kojih godinu dana je bila drugačija situacija, ali sve češće razne neugodnosti u Linksu, pa eto: prije par dana bio do Linksa u Puli. Zamolim prodavača da mi otvori zvučnike sa police da ih čujem, a on skroz nezainteresirano "ne može". Bez objašnjenja, ništa.

Nebulozna je ta njihova praksa. Još nisam naletio da prodavač ne da da se zvučnik proba jer je to naravno nešto što se ne kupuje na osnovu izgleda. Dapače, u inim trgovinama prodavači kažu da doneseš svoju glazbu kako bi "vidio" što kupuješ.

Mah, nisam zadovoljan, ni najmanje.

spitfire83 01.12.2016. 08:28

Koliko su koštali predmetni zvučnici?
Uostalom uvijek možeš naručiti online i vratiti u roku 15 dana pa testiraj do mile volje s svojom glazbom.

BSA<AK-47> 01.12.2016. 08:35

tebi je to neugodnost?
kupi pa isprobavaj do mile volje... ako ne odgovara, zamjeni.
di bi došao jedan dućan da otvara svakom sve i svašta?
pola robe na policama bi bilo otvoreno i raskopano...
ja prvi nebi uzeo proizvod koji je otvaran jer je prethodni kupac htio samo provjeriti nešto.

0v3rl0rd 01.12.2016. 09:07

Ako mogu naručiti online, probati, pa vratiti... nema razloga da isto to ne mogu na licu mjesta. Online naručivanje i povrat je baš iz tog razloga jer ne možeš proizvod isprobati na licu mjesta pa se omogućava da se kupac predomisli.

Kažem, da je to grafa, ili HDD, ili nešto sedmo - ajde, kužim, imaju svoje specifikacije i bok. Ali ako može Eurotrade, Elipso, kao i svaka imalo specijaliziranija trgovina otvoriti da se nešto isproba i odluči - da, za mene je ovo nebuloza.

To da bi pola proizvoda bilo raskopano: ne "kopaš" ti nego to osoblje dućana napravi - UVIJEK, i otvaraju se (većinom) samo proizvodi koji se mogu vratiti u tvornički zapakirano stanje. A zvučnici su upravo tako i pakirani - da ne moraš trgati vrećice i ostalo pa da se kasnije to može normalno vratiti na mjesto.
Da ne pričam da će ti bilo tko otvoriti PRINTER da ga vidiš uživo.

A pogotovo o tome da su baš tom LINKSU na 3 reda polica izložena KUČIŠTA, koja oni, kad dođe kupac, lijepo stave u njihove kutije. Isto vrijedi i za LAPTOPE izložene u policama. Da ne idem dalje. Dođeš u trgovinu i kupiš nešto sa police što ti oni po defaultu vrate u originalno pakiranje - to onda je normalno. Yeah right.

Toliko o "neotvaranju" proizvoda. Otvaraju oni, samo to rade kad se njima "hoće".

Po pitanju online kupnje, koliko toga se kupi a da je bilo "isprobano" a da kupac to ni ne zna.

Tako da - DA, naravno da je neugodnost: neljubaznost i nezainteresiranost osoblja + sam čin odbijanja nečeg normalnog.

xlr 01.12.2016. 09:20

Ova trenutna postava u pulskom Linksu je za izbjegavati. Likovi su totalno nezainteresirani i neljubazni, dugo to nisam vidio. Narucio sam item preko weba i isporuka u poslovnicu, dodjem platiti, nakon 5min trazenja kaze "ne znam gdje mi je to, ako budem stigao pogledat cu prije nego zatvorim poslovnicu pa prodji kasnije". A ja hodao 30min da bi platio proizvod kojeg imaju negdje u poslovnici.

Zivjela dostava i 15 dnevni rok.

Ps: prosla generacija linksovaca mi je uredno otvarala novodobiveni MX Master mis (rezali selotejp na kutiji) i random tipkovnicu...

0v3rl0rd 01.12.2016. 09:23

Citiraj:

Autor xlr (Post 2995063)
Ova trenutna postava u pulskom Linksu je za izbjegavati. Likovi su totalno nezainteresirani i neljubazni, dugo to nisam vidio. Narucio sam item preko weba i isporuka u poslovnicu, dodjem platiti, nakon 5min trazenja kaze "ne znam gdje mi je to, ako budem stigao pogledat cu prije nego zatvorim poslovnicu pa prodji kasnije". A ja hodao 30min da bi platio proizvod kojeg imaju negdje u poslovnici.

Zivjela dostava i 15 dnevni rok.

O tome ja pričam. Isto to se meni desilo ljetos sa USB stickom, pa sa RAM-om, i dvaput sa procesorom.
Sramota. To "prođi kasnije" im je baš profesionalno. Nisam iz Pule, nego sam došao tamo podići taj proizvod jer sam imao neke druge obaveze. Došao sam nakon što mi je stigao e-mail i nakon što su me nazvali da dođem, da bi oni meni rekli "dođi kasnije".

Loše, jako.

Blue_Fatal1ty 01.12.2016. 09:27

Jedno pitanje. Javili su mi da mi je stigla narudzba s webahopa u poslovnicu. Koliko dana me to ceka s obzirom da ne stignem po to?

Tvrdi 01.12.2016. 09:27

Citiraj:

Autor BSA (Post 2995047)
tebi je to neugodnost?
kupi pa isprobavaj do mile volje... ako ne odgovara, zamjeni.
di bi došao jedan dućan da otvara svakom sve i svašta?
pola robe na policama bi bilo otvoreno i raskopano...
ja prvi nebi uzeo proizvod koji je otvaran jer je prethodni kupac htio samo provjeriti nešto.

Bravo. Tako je. Puno više ima smisla da svi masovno naručujemo preko weba, isprobavamo i onda im vraćamo kupljeno. Jebeno. :roller:

D1viry 01.12.2016. 09:30

+1 na 0v3rl0rd
Ja nisam htjeo kupiti lijepe SONY slušalice jer ih nisam mogao isprobati. Problem je bio u pakiranju. Bila je nekakva sljepljena plastika. Kupio sam druge, koje su se mogle nazad spremiti u kutiju. Naravno da sam ih prvo spojio na mob i poslušao par referentnih pjesama.
Da nisam mogao isprobati, ne bih kupio. Ja tjeram trgovce i da upale monitor koji kupujem, a ne da mi ostane jedan mrtav pixel na sredini, kao što se kolegi desilo. Garancija mu nije pokrivala ispod 3 mrtva pixela.

BSA<AK-47> 01.12.2016. 10:56

Citiraj:

Autor Tvrdi (Post 2995069)
Bravo. Tako je. Puno više ima smisla da svi masovno naručujemo preko weba, isprobavamo i onda im vraćamo kupljeno. Jebeno. :roller:

:hitthewal:
nebitno, opet si platio proizvod, i tek tada radi s njim što želiš.

a ne da dođeš u dućan, raskopaš pola ambalaža jer bi ti htio isprobavati.

@D1viry naravno da ti nitko nebu dao da otvoriš blister pakiranje...
dal bi ti kupio takav otvoren proizvod jer je samo bio "isprobavan" (čitaj:a možda je vračeno sa reklamacije pa je trgovac vratio nazad na policu?možda je rabljeno? )
otvoreno bi uzeo ako baš nigdje nema a baš mi treba, i zadnji je na lageru, u protivnom novu ambalažu molim.

naravno, osobno mišljenje , jer kad kupujem, znam što tražim jer se prethodno informiram, a i ako bude problema, tome služi garancija.

Interpol 01.12.2016. 11:01

Citiraj:

Autor 0v3rl0rd (Post 2995043)
Jedno loše iskustvo. Do unazad kojih godinu dana je bila drugačija situacija, ali sve češće razne neugodnosti u Linksu, pa eto: prije par dana bio do Linksa u Puli. Zamolim prodavača da mi otvori zvučnike sa police da ih čujem, a on skroz nezainteresirano "ne može". Bez objašnjenja, ništa.

Nebulozna je ta njihova praksa. Još nisam naletio da prodavač ne da da se zvučnik proba jer je to naravno nešto što se ne kupuje na osnovu izgleda. Dapače, u inim trgovinama prodavači kažu da doneseš svoju glazbu kako bi "vidio" što kupuješ.

Mah, nisam zadovoljan, ni najmanje.

Vidiš, meni je tip u Zagrebu inzistirao da otvori laptop, iako sam ja govorio da ne treba, samo sam pitao imaju li ga negdje izloženog. Bez beda uzeo skalpel u ruke.

Nedavno mi i bez problema zamijenili jedan kabel jer sam kupio s krivom muško-ženskom kombinacijom. I vratili mi pare jer je taj drugi bio jeftiniji.

Izgleda da sve ovisi o tome na koga naletiš, i kako mu je pao grah taj dan, ne vidim tu neku standardnu praksu

alengrosevic 01.12.2016. 11:16

Citiraj:

Autor 0v3rl0rd (Post 2995060)
... Isto vrijedi i za LAPTOPE izložene u policama...

Tu si u krivu. Kupio frend laptop za 12.000 kuna (zapakiran) i dođe doma, kad na sredini ekrana ima bright pixel, onak fino zeleni kričavi. I kaj more? ništa... Garancija pokriva mislim ako je 5 komada i to ako su unutar 2-3 cm kvadratna. U trgovini ne žele čuti o povratu jer je kupnjeno kod njih u poslovnici. Naravno nakon toga i on i ja, prije kupnje laptopa zamolimo trgovca da otvori kutiju pred nama, upali ga i da ga pogledamo iz svih kuteva. Ako neće, nema problema, ima trgovina koje hoće. Znači nije kupac raskopavao po uređaju, trgao ambalažu ili ne znam kaj, već je trgovac otvorio i prezentirao nam proizvod koji ćemo kupiti. Ako je nekaj neispravno, opet trgovac vrati u ambalažu kako je i bilo i daje nam drugi. Naravno ima kupaca kojima to ne smeta (pixeli) i za njih je ovo nebitno ali meni osobno to jako smeta i to prvo gledam prilikom kupnje laptpa. Naravno, isto se odnosi i na LCD monitor...

Pupo 01.12.2016. 11:22

Baš smo balkanci, mi bi i prdnuli i stisnuli. I da možemo isprobat proizvod, al i da nam daju neraspakirani, netaknuti.

Desila mi se situacija da je lik htio pregledat laptop, i lik gleda, drkari i onda kaže da će kupit i da mu dam novi. Eto, toliko o našem mentalitetu.

@Overlord

Jesi kad doneo dečkima kutiju domaćice il colu, pa zamolio da ti raspakiraju?

Citiraj:

Autor Blue_Fatal1ty (Post 2995067)
Jedno pitanje. Javili su mi da mi je stigla narudzba s webahopa u poslovnicu. Koliko dana me to ceka s obzirom da ne stignem po to?

Ak si platio, čeka te. Ak nisi, mislim da je 2 dana pravilo bilo da drži reza, nekad nešto više.

Blue_Fatal1ty 01.12.2016. 11:30

Citiraj:

Autor Pupo (Post 2995108)

Ak si platio, čeka te. Ak nisi, mislim da je 2 dana pravilo bilo da drži reza, nekad nešto više.

onda se sutra moram požurit po to...

Pupo 01.12.2016. 11:44

Nazovi ih i produžit će ti rezu.

John Creasy 01.12.2016. 11:48

samo jedno pitanje nabrzinu.. kolega je prije par dana uzeo u linksu 120gb ssd ali m.2.. u nazivu je pisalo sata, ali je zapravo bio pci-e, što njegovom laptopu ne odgovara.. probao je vratiti ssd, i nakon natezanja pristali su mu vratiti iznos minus 20%, pa je na kraju spušio oko 100kn.. jel to neka uobičajena praksa ili?

windfucker 01.12.2016. 11:49

Citiraj:

Autor alengrosevic (Post 2995104)
Tu si u krivu. Kupio frend laptop za 12.000 kuna (zapakiran) i dođe doma, kad na sredini ekrana ima bright pixel, onak fino zeleni kričavi. I kaj more? ništa... Garancija pokriva mislim ako je 5 komada i to ako su unutar 2-3 cm kvadratna. U trgovini ne žele čuti o povratu jer je kupnjeno kod njih u poslovnici. Naravno nakon toga i on i ja, prije kupnje laptopa zamolimo trgovca da otvori kutiju pred nama, upali ga i da ga pogledamo iz svih kuteva. Ako neće, nema problema, ima trgovina koje hoće. Znači nije kupac raskopavao po uređaju, trgao ambalažu ili ne znam kaj, već je trgovac otvorio i prezentirao nam proizvod koji ćemo kupiti. Ako je nekaj neispravno, opet trgovac vrati u ambalažu kako je i bilo i daje nam drugi. Naravno ima kupaca kojima to ne smeta (pixeli) i za njih je ovo nebitno ali meni osobno to jako smeta i to prvo gledam prilikom kupnje laptpa. Naravno, isto se odnosi i na LCD monitor...

To sa displejima bilo koje vrste je svinjarija od strane proizvođača koji bi trebali standardizirati kriterije i uvesti klasu roba, pa shodno tome i cjenovne razrede.
O'š bez mrtvih piksela, BB-a i štatijaznam? O.K. Može. Ali plati.
I tako dalje.
A ne da moroni, baš kakve Pupo opisuje, ne nađu "manu" laptopu kojega gledaju pa kupe mačka u vreći( o jbt, dobro sam se tu nasmijao:lol2:) i još ujebu nekome drugome netaknuti proizvod.
Netko hoće provjereno, netko netaknuto. Jbg.
ja spadam u ove druge, osobno, i radije ću se kockati bez probe (ako već moram) nego se razmišljati tko, zašto i kako je otvarao kutiju proizvoda kojega kupujem, i šta je u konačnici sa njime radio.
Ne zanima me, hoću virgo intacta :D

Tvrdi 01.12.2016. 11:50

Citiraj:

Autor BSA (Post 2995089)
:hitthewal:
nebitno, opet si platio proizvod, i tek tada radi s njim što želiš.

a ne da dođeš u dućan, raskopaš pola ambalaža jer bi ti htio isprobavati.

Tako je. Ovako ću kupit prek weba. Raskopat. Onda ću sve vratit kak je bilo (al opet, ja sam to ipak raskopao) i vratit njima u dućan. I onda će oni tebi taj isti proizvod prodat pod neraskopano, novo. Može?

Nema li više smisla da u dućanu postoji ogledni primjerak kojeg se može isprobavati?
Neznam koje si godište ali mi stariji pamtimo bolja vremena vezano za dućane..sve se moglo probati..

Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:58.