![]() |
Citiraj:
|
thx bro :) imaš pivkana ;)
|
isprobao sam coh2 + DLCs kod frenda i nije loše htio bi imati na steamu coh2 paket sa svime. gledao sam g2play ima nešto jeftije nego steam. dali možda znate kad će neki popusti da to upiknem. ili coh2 free weekend i discount?
|
Tek za Winter / Christmas Sale, osim ako CoH bude prije na Weekend dealu ili flash saleu, što je nemoguće za prognozirati
|
sad ce black friday, biti ce i tu svakakvih popusta.
|
Počeo black friday na Originu. Ima par starih naslova za siću, novo i nije na nekim popustima velikim.
https://www.origin.com/en-ie/store/ EDIT: Danas navodno počinje Steam Fall sale. http://ocaholic.ch/modules/xcgal/alb...lepaypal-1.jpg |
|
Ako mislite kupovati na originu nemojte uzimati na ovom koji je nama dostupan već idite na meksički ili američki jer su popusti osjetno veći
Npr. Titanfall je na us originu snižen na samo 5 dolara. BF3 i BF4 na mex originu su samo 3, odnosno 10 dolara. Ima još dosta dobrih popusta, a navodno će cijene sutra na sam petak ići još dolje Samo instalirajte hola dodatak za chrome i navalite |
Sa istim loginom se mogu logirat na meksički?
|
csgo na 50%.
|
Citiraj:
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igr...=asc&view=flat |
Citiraj:
|
Kako im je sistem u banani, upravo sam kupio igru koju već imam :D Dobra stvar što je moguće tražit refund.
|
Citiraj:
|
Htio sam uzeti Titanfall preko Origina za 5 dolara, upalim Holu, prebacim na 'murican server, odem na checkout ali mi veli neku grešku na Paypalu vezanu uz regiju (jer mi je Paypal adresa u Hrvatistanu).
Any ideas? |
sve što sam uzimao preko origina sam uzeo preko paysafecarda..svaki drugi način plaćanja je uključivao ogromnu količnu jeb*de i nije mi se dalo s tim zezat..imam samo jedan komentar na to sve
|
Citiraj:
1.activate hola, go to US site, add to cart 2.go to origin login, disable Hola and login 3.proceed to checkout as normal, use US billing address and PP Jedino nisam minja ovo use billing address ans PP nego ostavio sve u HR. |
Citiraj:
Malo drugačiji postupak ali je proradio: 1.) Upalio Operu, instalirao Hola, stavio na USA 2.) Otišao na Origin.com, provjerio da li je u adresi "en-us" tako da znam jel je američki store u pitanju 3.) dodao Titanfall u cart i otišao na checkout. 4.) kad sam bio na stranici gdje sam još trebao izabrati način plaćanja i kliknuti "Pay now" ugasio sam Hola 5.) Platio Paypalom i evo ga, igra je u Originu :) Još jednom :chears: |
ugrabio Valve pack za 15€! sad idemo opet prolaziti HL 1,2 i sve dodatke! :D
|
|
Citiraj:
|
Ja ubo Titanfall za 5$, prezadovoljan igrom zasad iako je EA :D
|
Titanfall rula. Naz jazavniji multiplayer shooter zadnjih godina.
|
Citiraj:
|
Inače, nemora se ništa gasit ako se plaća sa paypalom jer paypal autorizaciju otvara u novom prozoru a tamo nije upaljena hola. :)
Kako god, radi |
radi i ovako:
* upali chrome * instaliraj Hola * aktiviraj Origin i stavi USA * otvori Origin stranicu * izaberi i stavi u kosaricu * placanje paypal-om * ugasi hola * upises normalno adresu za cro * i sve radi :) |
Citiraj:
Sam mal ce sacekat igranje ipak je kod nas krenula sezona kolinja :zdero2: |
vezano za Titanfall,
a je postoji kakva šansa da Origin i/ili EA napravi lock accounta, obzirom na nabavnu metodu nas van USA?nisam u tome pa me zanima. ipak je 5$ primamljiva cijena za takvu jednu igru... |
Pa bio si u Americi bas taj tjedan i platio paypalom... :D
|
Citiraj:
|
mogu mislit kak bi to prošlo,
ono, cca 10k hrvata bilo u 'merici baš u to vrijeme ,i baš kupuju prek paypala:D mislim, nije 5$ neka lova, al imam nekih 20tak regularno kupljenih igara na Originu pa da nebi bilo... jednostavno bum napravio novi acc i amen |
Citiraj:
radi, hvala!! titanfall za 30kn....:roller: |
Pa ko ih hebe, neka banaju reci im da češ ih tužit svim i svačim, da koja im je to logika da je uvijek sve kod nas skuplje, i da je kod njih akcija a kod nas ne, mi smrdimo?
|
Citiraj:
|
Na steamu recimo treba kliknut ono da si u rvackoj, al na orignu to nisam vidio. A i šta bi imali protiv, bitno da se kupuje. U moru transakcija ako netko ušpara koji $ totalno im je nebitno.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Arma 3 - 50% off na steamu
22,49€ http://store.steampowered.com/app/107410/ AUTUMN SALE! Offer ends in 42:16:57 |
jel taj Titanfall Origin sale još traje?
na poslu sam pa ne mogu provjeriti... |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:58. |