![]() |
To je pitanje postavljeno par postova prije, odluka je pala na S3.
|
Citiraj:
|
To ovdje mozes pitati za savjet, no ako je tebi nexus THE mobitel koji bi tija uzeti, slobodno ga uzmi. Mobitel ima wow efekt, prokleto je brz, ima support minimalno jos 2 godine. Kod njega su problemi rastrosnost, nemogucnost prosirivanja prostora, osjetljivost na padove, kratka i nezamjenjiva baterija, te odredjeni problemi sa WIFIem, jednostavno rjesivo custom ROMom.
|
Citiraj:
|
Koji vam se cini najbolji od ova tri alcatel idol ili xpop ili star
http://www.tele2.hr/privatni-korisni...6/?typid=2#img http://www.tele2.hr/privatni-korisni...6/?typid=2#img http://www.tele2.hr/privatni-korisni...5/?typid=2#img Vidim da je STAR amoled ekran sad neznam dal je to najbolja od ta tri ekrana I vidim da ima 512mb ram na 4.0 ekran |
Idol mi se čini najbolji.
|
Imam priliku mijenjat Nexus S za HTC Sensation uz nadoplatu? Jel se isplati uzimat? Na što obratit pažnju? Vidim da je imao nekih dječjih boleština sa death gripom i prašinom ispod zaslona... Kakav je sa custom ROM-ovima (Cyanogenmod)?
|
sto se tice huawei y300 i njegova RAM-a. jel laga puno ako npr. rade viber whatsapp i ode se surfat na net.. Mislim preci sa u8650 na njega pa nebi da mi opet bude veliki problema s ramom...
|
Nakon 512mb dolazi u obzir samo duplo ili 4 puta... Barem bi meni bilo. Imas kineza za tu lovu od 1 gb rama. Thl w100 za 900kn
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja ti također mogu reći da je u prelasku sa Sonica na Y300 razlika ogromna. Ne koristim Viber i Whatsapp, ali mi uredno istovremno radi PowerAMP s Last.fm scrobblerom uz surfanje (bilo koji browser, Chrome, Opera mini ili defaultni). S time da imam osjećaj da je defaultni browser nekako najbrži.
Tu su još i neki procesi u pozadini koje ne gasim, battery widget, palmary weather, nova laucher i još pokoji. Advanced task killer mi svakih sat vremena ubije nepotrebne aplikacije. |
Danas sam se "igrao" sa Desire X i telefon djeluje dosta usporeno. Usporeno otvara sve, ima laga u nekim animacijama mada ima dovoljno RAM-a jer uopće nije bilo aplikacija gore. Sad ne znam jel to do Sensea ili čega... ICS je bio gore. Lijepo je izrađen, izgleda čvrsto, na to nemam zamjerki. Power tipka je na čudnom mjestu, sredina gornjeg dijela... Gledam dalje.
|
Desire X ima isti nacin rada, koliko sam skuzija, kao i galaxy S3 mini. Sve sta tapnes na njima, moras pricekati dok loadanje "krene".
|
Može preporuka do 2000kn za mobitel.
Novi bi kupio Tele2 ili T-Mobile U Tele2 bi bila Revolucija u T-Mobile ona tarifa za mlade od 18-28 godina. Platio bi mobitel do 2000kn i nebi više dodatno plaćao nego samo tarifu. Bitno mi je veliki ekran i dosta dobra kamera. Ostalo nebitno |
Evo potpisujem sto je kolega gore napisao uz napomenu da je najbitnije (bar meni) da na njega ide CM 10.1 po mogucnosti (znaci JB 4.2.*) i da je Tele2... :)
|
Citiraj:
Kakav je S3 mini s ROM-ovima, kako CM 10.1 radi na njemu? |
Ne radi, ukratko. Za njega nema community.
|
Citiraj:
- možda bi još kakav popust izmuzao tamo kod njih, cca 200-tinjak kn i eventualno bi ti bio cca 2000kn. A i odgovara tvojim traženim karakteristikama. |
Odlučio sam se za HTC Desire X, probao ga i vidim odlično radi, impresionirala me kamera jako je dobra, dobar zvučnik i odličan ekran tako da je moj.
|
Trebam preporuku mobitela do 2000kn , upao mi je u oko novi prestigio 5300
Neznam jel se isplati kupovat prestigio mobitel? Eventualno dolazi u obzir LG optimus 4x HD iako sam mislio otic sa tele2 na bon bon. za ovako nešto nemam hrabrosti. Više od 2000 kn nedam i ovo mi je previse, ali treba mi neki solidniji smartphone sam vecim ekranom. |
Pogledao sam test,ne pratim smartphone ali čini se kao best buy uređaj,mogao bih ga kupit a i điđabajt je pa mi se i to sviđa:D...živcira me mali ekran od htc explorera i prodao bih ga i kupio ovaj novi...jel bi to bio dobar potez? Ima li šta bolje za te novce Hvala
Pitam za Gigabyte GSmart Maya M1 Cijene mu se kreću od 1614KN |
Galaxy Note II ili Galaxy S3?
|
Citiraj:
|
I ja mislim da ce mi note 2 biti malo prevelik :( Najbolje ih usporedit u ducanu
|
Citiraj:
|
Bling bling! :D
|
Citiraj:
|
Note 2, radi baterije, jedina mana ta veličina.
|
Mozes ga uvijek malo zrezat s pilom ;)
|
Citiraj:
|
Jel može savjet koji je najbolji best buy do nekih 700kn?
Da zamijeni E52 koji rikava? Jel se meni čini ili je najbolje za te novce uzet 3gs Iphone rabljeni? Neki drugi prijedlog? |
dodas jos 100tinjak kuna i uzmes y300.
|
Citiraj:
EDIT: Ili y300 ako mozes nadodat kao sto kolega xulos kaze. :) |
Jel ima sta bolje za do 900 kn u trgovini od lg l3 e430? Mora biti u trgovini zbog rata, otkljcan...u portiu je 850kn
|
pa imaš y300 u bonbonu za 900 kn. 12 rata amex. Edit: sada vidim ono "otkljucan" :D
|
Ja sam za 2000kn nabavio polovni s3. Od prestigia sam imao model 5000 i bio sam dosta zadovoljan-samo sto je mozda malo velik za džep.
|
ma naručio sam l3 jer osobi kojoj treba je dobar ... nisam htio više petljat... tnx
|
jel taj Y300 stvarno tako dobar kako kažete?
I jedno, možda glupo pitanje, jel može vrtit snes emulatore? |
Pozdrav, treba mi preporuka u vezi mobitela. Namjeravam potrošiti 1000-1200 kn.
Za oko su mi zapeli ovi: Prestigio 4040, 4044 i gigabyte rio r1. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:45. |