![]() |
@ mislav_os, stolica i je tolko popularna, ali ne valja pol q, rasklimalo se sve unutar 2mj koristenja, nahero stoji, onaj lock za 90°i 130°se rasloko i zna sama od sebe skočit u ležeći.. :/
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ili bar za početak neki normalni stalak za monitor je ovo je zločin. btw, imaš gs-1000 ili starije rs-1 ? |
Citiraj:
imam 90kg ali sam rodjen za unistavanje stvari :D |
Meni se to uopce nije rasklimalo,je da je moram svaka 2 mj zategnut (odnosno sarafe) ali nije se sad bas raspukla i to...a imam je vec dobre 2 god. Taj lock super radi,i kad se naslonim,ne "Otkoci" se :D. sam sto je malo,al jako malo nagnuta na lijevu stranu,posto se uvijek na tu naginjem :D. PS,imam cca 88kg,da imam 10-ak vise,mislim da bi se davno prije rasklimala :D
|
http://img7.imageshack.us/i/dsc01162qdd.jpg/
http://img4.imageshack.us/i/dsc01164x.jpg/ http://img7.imageshack.us/i/dsc01165inh.jpg/ evo mojeg sada nadogradenog tenka.jos samo da napravim nosac za kablove ispod stola da sve to sakrijem |
Svidjaju mi se gitare na zidu:) sve u svemu uredno i lijepo ;)
|
Scar hoću tvoju sobu:P
|
takoder glas za gitare :goood:
|
Imagine,
apsolutno, neke stalke imam u planu, ali ne mogu bilo koje jer ih moram nekako provuć iza, možda uzmem zidne, ali koji imaju dužu "ruku", u pravu si. Zvučnike imam tek mjesec dana, pa je ovo privremeno stanje, no nije loše. Imam RS1 preko Naim Headline head ampa. Pozdrav |
|
prekrasno kuciste :D
|
prva kucista koja su dolazila s tom ruckom gore su stvarno lijepo zgledala, a ovo sa bmw-om, lol :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A i monitor si uzeo da ti pase uz kuciste? :D |
Citiraj:
|
Dobra je bembura....sta je, je
Ultrax srebrna - nekad, sada - crna mirror... Pofarbaj ju u crno, izgleda 10x bolje.... |
Citiraj:
|
Citiraj:
eh kod mene je isto bilo slicno samo sto je meni stari kupio novi monitor a ja njemu dao starog :D eh bilo je nekada odlicno kad sam starce zicao za te stvari a sad kad radis i imas svoje pare je vec druga prica :D |
[quote=mislav_os;1413142]Vidim,PS3 si stavio zbog photosessiona tamo samo da se vidi da ga imas,jel? :fiju:
da,inace je u dnevnoj :D |
ccc :D
Pa mogao si onda i to radno mjesto uslikati,ipak i tamo provodis vrijeme(pogotovo ak je neki LCD ili Plasma u pitanju,pa da se i taj setup vidi) :) |
|
Citiraj:
perfect:care: |
Citiraj:
koje je to kuciste? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
CoolerMaster Stacker 831 :beer: |
Prekokrasno mrtvac...onaj exactmat viska?
|
Citiraj:
Citiraj:
to kućište je bilo zakon, da ga hebeš. moj je trenutno raskomadan na balkonu, čeka neke normalne dane kad skupim nekakve pare da ga hitim u drvenjaru... počupo sam elektroniku iznutra i bacio plastiku :p |
Jako lijepo uređeno DeadMan+ :beer:
Btw, jel ti to za kompom sjediš na toj lopti? :D |
[quote=Vrga;1414147]šta si razvalio stol sa starim i preradio il si nabavio novi?
isčupo iz šupe neki stari lakirani stol,bacio tapetu prek njega i BAM novi crni stol |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:54. |