![]() |
nema veze, naletio sam...
|
Citiraj:
Tko je krivac?:) |
nemam pojma :D to nek hojzek dešifrira
|
Code:
GET index.php |
ha? Ti nit trebaš znati, bude Horza to složio, bez nervoze.
|
Nije do opterećenosti/broja korisnika. Meni se vuče i u ovo gluvo doba, kad nas ima svega 10ak na fourmu. Meni usporeno radi vec zadnjih 10 dana ili tako nekako.
|
I sad se vuuuuuuće ko krepan :(
|
meni stalno ovaj banner di se reklamira adm,znači ovaj donji nekako završava na pol ekrana umjesto tamo di mu je mjesto, gore ostane plavi pravokutnik a animacija mi se preseli na sredinu stranice pa svako malo moram refreshat stranicu i tada se sve normalizira ali dojadilo mi refreshat stalno. dajte mu neki kraći lanac stavite da ne bježi stalno van svog teritorija :D
|
Citiraj:
|
Response time 14.5s load ovog paga 78 sekundi.
Mnogo sporo. Koliko vidim ima problema i sa latencijom: 16 packets transmitted, 16 received, 0% packet loss, time 79597ms rtt min/avg/max/mdev = 168.175/225.583/468.702/89.008 ms |
Previše mi se vuče na 8Mbit [BNET & Metronet] :smoke:
Horzaj požuri :D |
Horza ostavi se lizanja žaba i gljiva. :p
Primi se posla. Vuče se do bola. |
vec sam mislio da je nesta do optime a sad vidim da i drugima steka forum!
sta se događa! |
Jutros je malo bolje. :)
Hvala Horza. :) |
nesto malo ne stima u ovoj temi, poplavili linkovi - http://www.imagesforme.com/out.php/t375040_aass.jpg
|
Kad kopirate kodove s web šopova itd. sve sam obrisao.
|
Uffff u par navrata kompletni break down, to se desilo ~13+ h. Isto tako sam primjetio to sranje sa C/P sa NETa.
|
Jel moguce da jos niste uklonili stekanje foruma? Vec mjesec dana steka, anblivebl...
|
Mozda nisam pratio ili propustih neke novine u vezi Foruma?
No prvi put jos od starog "1.0" foruma, gledam kako je istom nakon postanog odmah evidentirano u "Nove poruke" pregledu. Tako bi trebalo i ostati. Ili je to mozda samo nusproizvod spomenutih štekanja :stoopid: |
O, to je već podosta tu, od prije 2-3 upgradea.
|
pa ja nemogu vjerovat da pc ekspert,pazi "PC EKSPERT" forum steka!pa tak mi nije dizo stranicu ni na 56k prije 10 godina!!!!pa wtf?o cemu se radi?jel treba kakve pare skupit da se to popravi?pa organizirat cemo da se skupi ako treba,samo dajte to rijesite da mogu normalno ulazit na forum!!!!!!pliizzzz:care::fala:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Horza :no2drug: ;) |
yep veceras se opet poceo vuc forum
|
zna on i sam da se vuce, koji k.... se stalno zalite
ako zna rijesit ce to, a vase jadanje i kritiziranje ne pomaze |
Citiraj:
evo, sad gledam s firebugom, stranica su uvijek loada najmanje 40 sek, a uglavnom i preko minute... |
Sad bi vam ponudio quad core dedicated server, al bi dobio bančinu... :D
|
Citiraj:
Jedino sto imas srece je sto nemas toliko prometa kao PCE, tvoj sajt bi se isto vukao kao crknuta kokos. |
Ajd sad, bez rasprave o stvarima koje nemaju veze s štekanjem foruma. I ne, naravno da štekanje foruma nema veze s procesorom servera.
|
pogledaj u logove sta ti ubija forum
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:50. |