![]() |
Nadam se da oce, kupim ženi P7 onda...
|
Kako kupujete pixele? Preko drugih osoba?
|
Citiraj:
|
Meni nije prošlo, osobno. Na kraju narucio preko prijatelja.
|
Mailbox ti nije prosao il ona akcija ti nijr prošla sa slusama? Sta je bilo? Ja sam mislio preko mboxa
|
Citiraj:
|
Kako ste zadovoljni običnom sedmicom? Ima ih po njemačkim oglasnicima za 450€ novih.
|
Citiraj:
|
Netko je spomenuo da na prošloj akciji za 6a nije dobio sluške zbog Mailboxa.
|
mislim da su svi dobili mob preko mailboxa, nego za slusalice/sat nije prolazilo preko mailboxa
|
Pa dobro mob ide preko mailboxa to je ok. lako za slusalice il sta vec. Mislio sam da je i sa mobom problem
|
S Mailbox je bio problem samo kada su bile promocije. Nekada je prolazilo, a nekada nije. Kvaka je u tome da ga moraš kupiti na GS. Ako kupiš preko nekog partnera, onda Mailbox ne pali.
|
P7a će imati 90Hz ekran, nove senzore za kameru i bežično punjenje ograničeno na pi*ljivih 5W
https://twitter.com/Za_Raczke/status...76262944706560 |
Prevedeno , kao Pixel 4
|
To je dobar update s 6a koji je imao samo 60hz ekran, i nije imao wireless.
Biti ce to dobar midrange izbor Sent from my VOG-L29 using Tapatalk |
Nije loše ni tih 5W za one koji su navikli puniti noću. Taman je do jutra pun :D
|
Citiraj:
kad pofali baterije fast chargeri su super za 20-80 u desetak min, ali to jos necemo vidjet neke vrijeme u pixelima |
Gledam da i ja zamijenim svoj 9T sa 7com
I jedino na US store-u piše 100/150$ popusta za BF, na DE piše da daju neki poklon. Možda bude neka akcija na Amazonu/Saturnu/Mediamarktu/Otto-u za BF pa će se naći jeftinije od 650€ |
Ovako bi trebao izgledati Pixel Fold
https://frontpagetech.com/2022/11/14...ur-first-look/ Za BF akcije se strpite još malo jer bi trebale započeti 18.11. |
Snimam kak cu ubost Pixel 6a na BF, i onda krenem malo čitat recenzije, ali korisnika, i dosta ljudi viče da se mob grije, čak i pregrijava kod normalnog korištenja...drugo kaj pišu je senzor otiska prsta (što me i ne dira jer to ne koristim)....i treće da imaju problema sa signalom.
E sad, ima ko ovdje da koristi navedeni uređaj pa da se malo osvrne na ovo gore? :chears: |
Ne pregrijava se. Jace se grije prilikom prvog punjenja i prvi tjedan dok se sistem prilagođava potrebama korisnika.
Senzor otisaka je nepouzdan, ne lovi uvijek iz prve , pogotovo nakon kupanja ili znojnih prstiju. Sa signalom nemam problema (iskon mobile). |
Corak od novih za BF, samo 6a 6 i 6 pro koliko ja vidim
|
Moj Pixel 5a 5G se samo ugasio i pravi se mrtav. Ženin Pixel 7 jučer nije htio uspostaviti / primiti pozive.
Ne očekujte "Android iPhone" iskustvo s hardverom. |
Citiraj:
noviji modeli corak |
Dada ima bugova, zena uzela 7 od zalosnesove, kamera se nije htjela upalit, trebalo ubit aplikaciju i fun bug, google photos, "Use as" za stavit pozadinu neradi na google pixelu, a radi na xiaomiju :D
Ekosistem kompatibilnost ko kad sam dobio tsd najnoviji iPhone Xs sa USBa portom i najnoviji MacBook samo sa USB C portovima :D |
Citiraj:
|
Kupio sam maltene na prvi dan prodaje Pixel 6 PRO i to je bila katastrofa.Izludio me musicavi proxy senzor na nacin da sam ga skoro jedan dan zabio u pod, dosta toga mi se crashalo, signal drop i sl.
Kad se malo bolje sjetim, telefon je sa svakim updateom imao neki novi problem.. Nakon toga sam koristio 6 mjeseci S22U i od pocetka ovog tjedna sam na 7 PRO - reko idem im dati zadnju sansu. Za sada, poprilicno zadovoljan jer mi sve radi kako spada i ustvari jedina mi je mana to sporije punjenje... |
Radi li vam 5G na 7 PRO?
Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:19. |