![]() |
2-2
Miranda autogol :lol2: |
Vidi se da jako fali Godin Atletiku, ajd ak nis zanimljivija je utakmica od prosle :D
|
lool
Trebao biti penal za Atleitko kad ono Barca zabije iz kontre |
Kakve dvije kontre Barcelone...
Torres malo izgubio živce, htio istući Neymara:D |
Kakva utakmica.
Čak i kopačke lete :D |
Gabi dobio drugi zuti u tunelu nakon prvog poluvremena
Tako da ce tesko Atletiko moc nesto u drugom poluvremenu s igracem manje |
|
Čini se da ću ujutro uz kavu imati dobre hajlajce gledati. :D
|
Evo i drugog crvenog :D
|
Kakav sudački kriterij oko kartona... svaka čast. Atleticu za svaki start, a Barcelona se provlači bez kartona sa startovima s leđa nakon što izgube loptu.
Što je to bilo u tunelu? Ne događa se često da netko pobere karton na taj način, pogotovo za isključenje. |
Citiraj:
|
|
Trening :D
|
S obzirom da sam to iskusio, mogu iz prve ruke potvrdit da to boli dosta :D
Ne toliko da se čovjek toliko valja, ali boli :D |
Čak su i nosila ljudi pripremili
|
Jordi Alba je izuzetno iritantna pojava.
|
Citiraj:
Treba cucka Pepe-a nahuškat na njega da ga strese... :D |
Citiraj:
|
Pa koliko je puta kostao klub i reprezentaciju zbog svojih debilijada i kretenizama, i trebali su ga uškopit.
|
Gledam baš highlights od jučer, Barca-Athl., nisu mi jasni dečki ti Simeonovi. Daleko od toga da je Neymar meni simpatičan ali istukli su ga ko vola a i Messija bome i izgledalo je da bi ga još tukli i na parkiralištu kod stadiona.
Postaje mi taj klub jako antipatičan, jedno je fair play i muška igra ali ovo što sam vidio.... Ipak treba imati barem minimum neke korektnosti. Branim Barcelonu kao navijač Reala, to sve govori :D |
Citiraj:
Da smo barem blizu forme koja trenutno krasi Barcu,ne se brinuo za sljedece tri tekme. Sad je kljucno da ne falimo! |
Nisam znao da Real ima svoje ljude iz tima u Karlovcu...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
emilblomsky,jesi se čuo sa Modrićem,kako on? :D
|
Pozdravlja nas forumaše, pogotovo navijače reala i još je dao pozdravit sve koji ga poznaju :hugo: :D
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Pol tekme je valjanje, mahanje rukama, glumatanje, traženje kartona, zaletavanje na suca ko muhe na govno.... |
Florentino Perez mi gradi vikendicu na Šoderici, ostalo mu materijala od ljeta. Pa da ne propadne...
|
Citiraj:
Pogotovo od kas u Fabregas i Kosta tu :) |
Ni blizu u toj količni kao sinoć. ;)
Costa je prgav i prljav igrač te se nadam da će ga kazniti. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:02. |