![]() |
Nisam napisao i da treba imati hr slova...:)
|
Kad trazis iglu u plastu sijena,hr znakovlje ili "layout" = proizvodace brige za ovo nase jadno trziste svako par stranica se ponavlja isto ,nema ih.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Citiraj:
Na američkom layoutu di su ovi znakovi <>? Di se mogu osim alija uzeti i keycapsi(njemački layout ima naše znakove pogođeno) i outemu switchev za povoljnu cijenu tako da sve izračunam da vidim koliko bi to koštalo? Na tu k580 mogu samo outemu,nemogu ići neki drugi ka kalih box? |
Citiraj:
Prošao sam isto pa znam. |
Citiraj:
Na zarezu i točki. S alt gr, ako staviš HR tipkovnmicu u os-u, sa shiftom, ako koristiš US. |
Citiraj:
Citiraj:
|
A sto tocno vise ? :)
|
Ja sam naručio Anne pro 2, ali sljedeću moju tastaturu ću sam sastaviti.
Ispadne možda skuplje ali ti biraš što će biti gore, a ne što ti nude. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Koliko vidim dosta ljudi preferira Gateron brown umjesto Cherry brown. |
Fnatic Gear Rush G1
- Cherry MX Red Silent - pozadinsko osvjetljenje (crveno) - normalni veliki Enter - hrvatska slova Kupio sam si dva komada, jedan za posao, drugi doma, i nadam se da nikad neće krepati koliko mi je dobra. |
Citiraj:
Citiraj:
Osim toga tipkovnica je opcenito za te novce odlicna, kvaliteta izrade je jako dobra, na gornjoj ploci od brusenog aluminija se toliko ne primjecuje prasina i svida mi se sto je "otvorenog" dizajna tj switchevi leze na ploci pa se prasina, dlake itd lako otpusu i ne padaju ispod switcheva. Za sve ljubitelje rgb-a ima i taj dodatak. Kod nas trenutno ima za nabaviti samo verzija sa malim enterom pa bi to nekima mogao biti problem. |
Citiraj:
Osobno se bavim poslom s puno tipkanja i islrobao sam preko 20 tipkovnica, i microsoft i logitech razne.. microsoftova plitka mi je bila nakbolja od membranskih, ali meh tipkovnice, meni pogotovo mx blue, su melem za tipkanje. Nakon 8h tipkanja me ne boli ni prsti ni zglobovi |
Citiraj:
|
Iduci post nevezan za mehanicke tipk i vlasnik posta ce imat vremena citati recenzije istih na netu posto nece moc tipkat po forumu, 'fala.
|
Friško novo, brzo kupiti dok još ima.
Cijena prava sitnica. :) https://www.links.hr/hr/tipkovnica-l...m_medium=click |
Strasno, a kvaliteta ABS keycapsa i onih jadnih nozica na razini genius tipkusa od 50 kn. Tragedija.
|
Da cijena je stvarno pretjerana, ali vidis nije tolika razlika naspram logitech cak nisu dmrnili tipičnu hrvatsku maržu, ali da je overpriced sama od sebe, stvarno je
|
Ima li netko iskustva sa Roccat Suora Frameless? Jedina ima veliki enter i naša slova pa ozbiljno razmišljam da ju uzmem, ali me zanima vrijedi li lovu koju dođe jer nije baš jeftina.
|
Misliš obična Roccat Suora. Odlična tipkovnica. Moja s e-kupi ima veliki enter ali naše znakove ima otisnute. Vidio sam da ima i verzija sa našim tipkama kroz koje ide svjetlo ali ne znam od kuda je ta.
|
Citiraj:
U Elipsu ću uzimati jer imam neki bon za potrošiti. |
To je to. Inače ju dobiješ za 100kn manje negdje drugdje sa 1 godinom garancije više. Moja je bila 450kn na ekupi kada sam uzimao.
|
Moja je ta iz elipsa, i svijetlo prolazi kroz hrv znakove, ali kadbsam je ja kupova bila je 450 kn
Ima dvije mane, prvo je metalni zvuk kad bottomas tipku, zato sam kupio o ringove i to rijesio Drugi je softwareske prirode, a to je da ne pamti razinu osvjetljenja nego nakon svakog stand by-a blijesti na najjace, zato sam iskljucio pozadinsko. Support me apsolutno nije dozivio. I dosta se lako prlja, al se i dosta lako cisti pa ono (Tipkam s moba zato ima puno gresaka nije do tipkovnice :D) |
@Facelessone
Ma znam, ne kupujem nikada u Elipsu informatičku opremu, ali imam bon 1000 kn pa i tako neću ništa platiti svojom lovom :D Inače tipkovnica mi odlično izgleda, jednostavna, bez kičeva kojekakvih, plavo svjetlo, uglavnom čim sam ju vidio reko to je to, ali nisam imao priliku tipkati i vidjeti kako izgleda uživo, a uostalom nema nekog izbora kada je u pitanju veliki enter i naša slova tako da ću uzeti ovu vjerojatno. @OuttaControl U Elipsu si baš kupio? Ako da pričekam i ja malo da vidim hoće li pasti cijena, jer mi nije hića potrošiti odmah bon. |
Metalni zvuk jedino na space tipki ako se skuži kaj, a za backlight, imaš instaliran software od tipkovnice? Ja nisam takav problem primjetio.
E da, i ako imaš puno prašine u kući inače, skupljat če ti se i vidjeti ispod tipki po okviru, ako te to dira. |
Jel jos netko tipka s okrenutim spacebarom? Imho neusporedivo bolje nego normalna orijentacija, otkad koristim meh. tipkovnicu imam slozeno tako.
http://i.imgur.com/kZ47mof.jpg |
Citiraj:
leo 750? lepo |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:12. |