![]() |
za sve koji imaju paypal i žele jeftine ključeve, provjereno
http://playcdkey.com/ |
Znači kad se prelazi na sljedeći nivo prestige-a, jel ostaju samo ostaju veteran i master challenge, tj. da se ne brišu? Ili se i oni brišu?
|
I mene to zanima
|
Citiraj:
No checkout providers have been configured. An email has been sent to the store administrator to notify him. I nemrem dalje.:hitthewal::fuming: |
da i meni je to bilo. na kraju sam oso na ebay i kupio isti takav key (ruski) za 20kn vise.. znaci 155kn. sve radi super!
btw jel zna ko kak podesit onaj NAT na se555 routeru? EDIT: slozio |
taj checkout zna zezat, pretpostavljam da je zbog velikog broja narudžbi
|
Danas sam krenuo sa prvim prestigem, i sad mi bas i nije drago zbog toga.. sad mi opet treba 10 dana dok dodem do 70 levela :fuming:
Ovo mi je prvi i zadnji prestige |
E da, ja se isto dvoumim jel da idem na drugi prestige jer na ovom mi je krenulo. 40 sam lvl i već mi se smiješi prvi red tiger. Nije niš posebno, ali nije za odbaciti.
|
Ma nevidim koja je fora uopce u tim prestigima, osim titlova i emblena.. Sve ostalo isto, a gubi se previse vremena, pogotovo ako bi htio svih 10 rijesit
|
Pa zato se i zove prestige. Das puno toga za malo. Namjerno je tako zamisljeno da ne rade svi, jer da rade onda to ne bi bio prestige :D
|
Ja razmišljam pak da pređem da drugi level Prestigea, ali ni sam neznam.
Mislim da neću (još), gušt mi igrati sa Red Tiger ACR-om :) |
Ja sam imal Fall ACR-a :)
|
Gusari su opet zaživjeli! :D
|
Da, i to tocno onda kad sam ja odlucio kupiti key.Al dobro...:D
Danas navecer rjesavam čelenđe pa bi onda mogli nabaciti koju PCE borbu? |
Citiraj:
|
i kakva je to fora kupovat preko e baya?! jel to kupiš korišteni key ili ...?!!?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
2 tech, ostavi Steam nick ovdje da te dodamo :D |
Jedno pitanje,ako "otključam" sva oružja na "brži način" hoče li biti nekih problema-ban ili kick?
Igram na khm verziji :D |
Citiraj:
|
@hammer
Daj mi steam da te malo napunim olovom :D |
Kako veli Veki, ak me tko hoće dodati na Steam a igra također na "khm" verziji i želi se skupa napucavat...samo me dodajte slobodno putem nicka:
JaGetz Pa se vidimo i napucavamo! :D |
Baš me zanima kolko će dugo trajat to "khm" igranje. Prošli put je trajalo svega dva dana, možda tri.
|
Citiraj:
Navali, baš sam narajcan :D :D |
Getz, Veki koja vem verzija pise u doljnjem desnom kutu? .174 ili neka druga?
Edit: Cini mi se .166 jel tako? Dobro u tom slucaju ne mozete igrati sa nama koji smo na .174 fala bogu. Ne zbog vas, nego zbog potencijalih hackera |
Citiraj:
|
Citiraj:
kak bi purgeri rekli "full si smiješan lik" :D Samo isprobavam igru a sudeči po onome što sam dosad vidio kupiti je neču ni u ludilu :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Idem prvo nabit veci lvl jer mi je smiješno igrati sa tobom koji si već i prestige prešel :D |
OK :D
LOL zašto je smješno? :D to što sam ja veći level ništa ne znači, nije da imam strenght ili dexterity veći pa sam jači od tebe :D :D Jedino što imam veći izbor oružja :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:29. |