![]() |
Citiraj:
Uzmi resin pakne, ne cvile, dobro koce. Sto se tice vilice ona vrijedi 700-900 kn jer nema motion control. Ja nebih dao 900 ni u snu za nju kad za 1000-1100 kuna ide Tora 318 sa MC, ili Recon 351. |
Vilica od više hoda ne može na sve rame. Ja nit ne znam što čovjek vozi. Sektor ima 150 hoda i ak to nije više hoda, onda ne znam što je :D
Darko, zubich jel, sutra sljeme sa zapadne strane? |
Citiraj:
|
Ma joj šta se ispričavaš ;)
|
da mi ne bi oči izbio :D :D :D
|
Imam Giant trance-a. Mislim da bi moglo ici 150mm hoda.
Odakle narucujete pakne,mislim di su najjeftinije,trebam te neke resin? |
Citiraj:
:beer: |
Citiraj:
semi metallic uzmi. |
Zadnji pokušaj ovdje...trebaju kome SLX 3x9 ?
Stanje besprijekorno... |
Citiraj:
Btw ja furam sektora i mogu rec samo ljepe stvari o njemu :lol2: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Može 10h križanje? |
Citiraj:
|
Mi smo otišli na čistu 20tku a prvo singlicom do Hunjke. Ne znam kaj je ono sve Bero napričo a ispada da ste otišli na 18-Pilana nakraju. Što je isto ok.
Nama također bilo milina, jest da se kliže po korijenju na dijelovima singlice do livade Danjka, i kamenje na kraju je tulum, sve u svemu puno klizanja ali sve 5, iako je Irvin išao sa nama. Da imam snage išo bi i sutra ali nemam, ubilo me ovo danas, treba puno energije za borbu s bajkom po ovakvim uvjetima. |
|
Citiraj:
|
Ja sam sutra u 10h na tunelu.
Nedjelja je pravi dan za voznju ;) ...poslije opet zidarija, nikad kraja. |
Idem onda i ja sutra sa vama. Valjda cu se uspjet zbudit da dodjem na vrijeme.
@NIk - zasio sam gumu, trebalo bi drzat, hvala za konac ;) @max - prisarafio sam freehub tako sto sam ubacio spajalice (paper clip) koje sam odrezao na duzinu taman da stanu i popune onaj pojedeni dio aluminija. Sad kazeta nema lufta. Nadam se da ce drzat :) |
http://youtu.be/sfd1mqs2_Ok?hd=1
evo video, korijenje počinje na 7:30, stavio sam cijelu stazu, od početka do kraja, bez rezova |
Hahahaha...kak se vidi kad pedlaš u prazno :D :D
Prejako :) |
Jed2i na romobilu :D
Šta niko od vas 5-6 nije imo alat za lanac, šta ga nisi sastavio nazad, čas posla. Zlayo znam da fura, jer ga je imao kad je meni Shoshy strgo alat. A i mislio sam da ste to onako u komadu odvozili, u šusu, a i ova fleka od blata je fakat našla gdje će doć. |
Daj si neku rakijicu spij prije spusta da ti herc ne zatrokira :D
|
Citiraj:
A Jed2i je očito i oživao u chainless "DH" iskustvu :D |
Ajde sada lepo očevici (Zlayo i Sile) napišite šta ste danas videli i kako sam se sasipo...da ne bude samo se pada oko mene :kafa:
...zaključak je da sa Samom, mogu samo se dobro nabildat na Sljemenu, a nikako lagano provozat, jer guma čim vidi korjen ili kamen već počne da kliže i dok sam je n puta izvlačio na pravi put, uspio sam raju izgubit na pola puta (a i možda su oni namerno pobegli :fiju:, ali naravno da su me sačekali negde dole i onda smo drugarski odvezli :fala: P.S. ništa od moga prestizanja Bere, 2 x me je on prestizo uzbrdo :respekt: |
Citiraj:
Imam alat uvijek sa sobom... I da fleka je baš našla pravo vrijeme :) Citiraj:
Citiraj:
hahaha neće moja čuka stat ne boj se :) |
Citiraj:
pa sad zamisli kak bi jedan živčenjak poput mene reagirao na tvom mjestu....:lol2: |
Ej ekipa, evo vam lampe za bajk, s ovim nemrete fulat stazu :) počnite gledat od 5:20 ako vas ne zanimaju specsi!
|
Ovaj će spalit drveće :D
|
tko se ono vozio bez kacige?
|
Marko Puklin - Pux. Divljak, vozi Cenera s Giant Gloryem pa se spusti pa se opet popne pa se spusti.
Da se vratim na temu lanca, iz tog razloga uvijek imam powerlink sa sobom, izbiješ puknutu kariku i spojiš s powerlinkom i odeš dalje. Vožnja bez lanca je užas jer si nestabilan, nema otpora. |
Danas ujutro fino odvozio Sljeme solo, već sam oko 10 bio na vrhu. Spustio se od vrha na Hunjku pa na pilanu gdje me dobro protreslo. Popio pivu dole kod pilane i lagano doma.
Gore je lijepo vrijeme, relativno toplo. Probao majicu što sam od night_ridera uzeo, čist finjak majica za tu lovu. |
Današnja vožnja opet NN :)
Nik, Čuki, Zubich, Saša, Destro i ja....spuštali se po stazi 52 al NN stil...napravio sam wall ride al po drvetu, tj tree ride :) odradili sve kickere bili na brani, jedino kroz kanalizaciju ( potok ) nismo išli :) Pratili smo tempo od čuksa, dakle "no braking allowed" sve u svemu predobra vožnja...film slijedi |
Odradili 52, s tim da smo ja i zubich sa zapada pa bez stajanja sa lojstek ekipom dolje :D
Uglavnom, zaboravio sam očale negdje, najvjerojatnije tam kod potoka di smo stali. Je li ih netko možda pokupio? :) |
Citiraj:
šta je od ovoga dobro, odnosno šta valja šta ne, trebam li paziti na nešto posebno? btw može savjet i za nešto polovno... Univega Alpina HT-500 24-G Acera Focus HIGHLAND PEAK 24-G Alivio Focus WHISTLER 27-G Alivio |
Ako se ne mislis voziti po sumi onda prvi, a ako mislis onda treci s tim da racunas da ce ti za malo jace voznje trebati nova vilica sto ti je investicija od 1000kn.
Drugi malo ljepse izgleda i ima diskove ali ti diskovi su dno dna i prednost tog bicikla je jedino ako mislis u buducnosti nadogradjivati bolje kocnice da vec imas spremne kotace. Ali iz te perspektive je bolje odmah kupiti ovaj treci bicikl gdje vec dobijes relativno ok entry level hidrauliku i nesto bolji ostatak opreme. |
Citiraj:
Ja sam se jos okretao i gledao da nisam nesto zaboravio, ali kod klupe nicega nije bilo. Jedino da tamo negdje sa strane ih nisi posijao. Fina je voznja danas bila, bas sam se zgusto :) Zao mi je jedino sto onaj zadnji strmi spust kroz sumu prije brane nisam bolje izvozio jer je rastresito tlo pa sam malo klizao. @onyx - stout odlicno drzi, jedino ga jos moram probat u nekom zescem blatu i snijegu :) |
Sile, vidi ga :
http://forums.mtbr.com/9692686-post3580.html A i ovaj nije loš: http://i278.photobucket.com/albums/k...h79/IMG465.jpg S time da je stari 456 Summer Season (ovo gore je EVO) imao malo više DH oriented geometriju. Ozbiljno razmišljam o promjeni rame pa i o povratku na HT. Šteta što nema kod nas EVO ili SS okvir za kupiti, da baš ne moram 300€ davati za okvir. |
It iz naaaajs !!!
:D sivko mi se dopada !!! :beer: |
Citiraj:
al u principu, za te novce, taj prvi bajk je ok? |
Citiraj:
Može i aluminij, nije bed http://www.nicolai.net/34-1-Argon+FR.html Vratite se korijenima, HT je za prave igrače, koliko pričam s ekipom sve vas to mami, ipak nije Sljeme ko Champery, sve se da izvozit, to što ja kukam da me trese je druga priča, moram malo kukat da prikrijem činjenicu da ne znam vozit i da je sve drugo krivo a ne ja. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:26. |