![]() |
|
da, da to je tu negdje... malo viši pitch, ali i dalje volim više otočane :D
resko, a opet dublje - ako me shvaćaš. |
da, kontam da je malo dublji od alfe :)
A dobri su mi i stari challenger i mustang, dojam je kao da će se svaki čas ugasit kad su u leru, a zvuk samo duboko, bez "prduckanja" :D https://www.youtube.com/watch?v=krQmfaXRZH8 |
a dobro ovo je baš oldskul prduckanje :D
ali britanski v8 je ono proper prduckanje... međugas je BOG glasnoće te lijeposti :D |
ali oldskul at it`s best :D
dobro, "prihvatio" bi i otočana :D |
eto vidiš kak je lijepo kad se male ruke slože :D
|
da bih riječ reko :D
|
@syss
Stavi najprije sluške. Ovo je dosta prezicno. U vožnji Gledaj ovu u špilji sa zvukom Ne znam kako da opišem, profinjen i ugodaz zvuk. Gledam kako profinjeno i bez pretjerivanja u silne konjice. Jednostavno mi mami osmijeh. |
Slab sam na Maseratija, još sam slabiji na američki muscle, ali slab sam i na ovo:
|
Nemre onaj 4.0 TT napravit zvuk kao ovaj 6.2 atmo, kakav god da mu auspuh nalemili :)
|
Svaka čast svim tim autima i njihovim zvukovima, ali samo jedan tjera strah u kosti, dlake na leđima uspravno i slinu niz grlo: F1 V10 https://www.youtube.com/watch?v=RqaJKTRs-Kg
Taj motor ne slušaš ušima nego ga čuješ u plućima... :D edit: kolega flood mi je ukazao da sam napravio veliki propust izostavivši V12, što sad korigiram: https://www.youtube.com/watch?v=5SoZiTxdQyw :D |
Stavi i F1 V12 onda :D
|
Eto, jel sad bolje? :D
Iako, ne znam koji Ferrari je bio, ali se sjećam jedne večeri prije nekih pet-šest godina. Stojim kod McDonaldsa na Vrbanima, Ferrari skreće iz Rudeške na Ljubljansku prema zapadu i pritisne gas do poda. Đubre sam izgubio iz vida, ali sam ga čuo valjda do Antunovića, vjerojatno i dalje...:D |
Vrlo dobro,dapače odlično :D
Poslijepodne ću dodati još simfonije.Iz necrvenog tabora :D |
|
Kad smo kod zvukova, jel itko bio na drag racingu?
Kažu da je taj zvuk...da ga je nemoguće opisat :D ja nisam nikad bio ali bi volio to čut |
1 privitaka
Dugopolje...upravo. Nema veze što je prilaz jednosmjeran, pa ni to što je sve iscrtano... Privitak 16001
|
fuck the police :D
|
Citiraj:
E ovo priznam, sve ostalo kita. |
Citiraj:
Mora da ti se i Merc Citan sviđa..:) |
Trokraka je trokraka :kafa:
|
Citiraj:
Jep, cak i posjedujem jedan b180cdi ali ne s onim reno smecem. Ako bude sve kako treba bit ce i neki c/e uskoro, ovisi kako se karte posloze . Meni je svaki merc lijep osim one slr nakarade ;) |
Citiraj:
|
Prva generacija, 2007 godiste.
|
1 privitaka
Spansko-Samobor-Kvatric rucak-Samobor. Vise guzve nego ciste...falit ce mi.
E xulos da si bar blize da je isprobam. Kontam uzet dva za firmu da zamjenim olinjale fokuse. |
Brat bratu ove brojke na kilometar satu isti comic sans.:D
|
Ja gledam ovu kazaljku za temp, izgleda mi ko da će se auto samozapalit :francuz: :D
Ko je bio tako jebeno pametan da stavi na pola 80 stupnjeva :D |
Citiraj:
|
Sjajno :)
|
Meni W204 sjajan.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:01. |