![]() |
Citiraj:
usput, ubil se maloprije u vratini, restanom i andiviji. |
Pogledao jučer Suicide Squad. Koja je uopće bila svrha tog filma? Priča šuplja, nelogičnosti koliko hoćeš,..
Doduše, imam feeling da je većina novijih SF/superjunaci filmova snimljena samo da bi zaradili neku lovu. Scenaristi uopće ne pročitaju onu što napišu jer su vjerojatno dobili nalog: Napiši x stranica da mogu snimiti film od y minuta. Svi ti filmovi su jedan gori od drugog: SS, BvS, CA - CW, X-Men (oba zadnja). Wolverine,... Ti filmovi ne vrijede cijene karte za kino. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nakon sat vremena sam stao s gledanjem. Nakon tih h vremena gledanja sam imao osjećaj kao da sam sat vremena u garaži turirao bezveze. :D Nešto sasvim drugačije i dobro što sam gledao nekidan je drama The Daughter (2015). Žena je plakala, a ja se zamislio nad pričom. :) Tko voli takvu vrstu filmova, nek baci oko. ;) |
Nerve
Priča o tinejđerima i kako ih neka društvena online igra uvuče da rade pizdarije. Napravljeno je onako, cringey, lijepo izgleda ali imam osjećaj da su taj film radili ljudi koji nemaju doticaj o tome kako im djeca komuniciraju međusobno. Dosta često mi je bilo glupo način kako su predstavljali online komunikaciju i "igranje" na Internetu. Lijepo izgleda, sve ostalo je meh. Ajd, Emma Roberts mi je bila zgodna :D Ocjena 3/10 |
Povratak još jedne franšize
https://www.youtube.com/watch?v=8M3uC7Dj0ZY |
Ma to sam vidio već prije par mjeseci, ne mogu više smisliti tog Dizela.
Prvo što je stari, drugo što mi više ne predstavlja nikakvog razbijača (đeka) kao što je npr. u riddicku. A ako pričamo o pretjerivanju, onda je ovo čak pobjedilo i Jamesa Bonda s Brosnanom. |
Citiraj:
Čim je rap glazba u traileru, znaš koliko je sati... |
Netko je preporučio Mr. Church sa eddie murphijem, odličan je film, tužan i drag.
|
jedva čekam da pogledam... dobio me na trailer ;)
|
Citiraj:
Čim je Vin Diesel znas da je treš :P |
Od njega su mi samo gori Segal i Owen Wilson.
Rijetko loš glumac. |
Pogledo doktor strenđa maloprije. Nisam imao baš nikakva očekivanja, gledao na nagovor sina, no pozitivno iznenađen, skroz ok uradak.
|
Captain Fantastic
A onak, fora je film, nekoliko me puta iznenadio, sviđa mi se način na koji je prikazano društvo i koliko su naše škole zapravo glupe :D Dobar za provesti večer, dovoljno zanimljiva priča da me držala budnim iako sam bil umoran. 6.5/10 EDIT: Nisam mislio staviti osmicu, nije tak dobar film :D |
Citiraj:
|
Hands of Stone - biografska drama o Robertu Duranu. Dobar filmić o boksu, De Niro se malo maknuo od komedija, sve u svemu isplati se pogledat.
|
Captain Fantastic
Pogledao ga nakon što su ga ovdje mnogi nahvalili, i meni se taj film uopće nije svidio, a općenito volim filmove koje prikazuju društvo, tjeraju na razmisljanje. Ovaj mi je ličio na neku propagandu nečega a to nešto me nije uopće dotaklo. Mislim kuzim ja sta su oni tu htjeli reći al nije mi to to. |
Captain Fantastic je mrtva patetika, nesto u razini Forrest Gumpa.
|
@princ - slazem se. I ja ga jucer pogledao, nelos film al nije ni nesto vau.
|
Takoder potpis na zadnja tri posta, kapetan fantasticni nis posebno. Ono lik i njegova zena znaju od linearne algebre do zamjene turbine. Dobra ideja al lose zamisljeno.
|
Meni je u Captain Fantasticu bilo problematično njegovo jako loše poznavanje ekonomije, a to i nije čudno kad za ekonomska pitanja konzultira Chomskoga koji je katastrofalan u svemu osim u lingvistici.
Mogla se tema homeschoolinga i bolje obraditi, pogotovo za one gledatelje koji smatraju da je obrazovanje previše bitno da bi ga se prepustilo državi. |
|
Before the flood (2016) Dokumentarni film
... The science is clear, the future is not https://upload.wikimedia.org/wikiped...lm)_poster.jpg Citiraj:
Nisam pogledao, ali vidim da se dosta prica - pise o filmu... |
http://www.blitz-cinestar.hr/13-rodjendan-cinestara http://www.blitz-cinestar.hr/UserDoc...13_746x266.jpg http://www.blitz-cinestar.hr/13-rodjendan-cinestara Ovi mi se cine da su potencialno dobri za pogledat u Cinestaru... Doctor Strange The Accountant Hacksaw Ridge Deepwater Horizon |
super before the flood ;)
the book thief - lektira. |
Citiraj:
I mogu vam reći da je ocjena na imdb-u po meni skoro pa realna. Čak i onaj tko ne voli assfleka mora priznati da je savršeno odglumio, prvih polovicu filma sam praktički potrošio na uživanje u sitnicama u njegovoj glumi. Generalno je film dobar, ok radnja (ništa ekstra ali nije dosadno) i dobra gluma od ostalih glumaca. Od mene 7/10 i preporuka :) Sutra idem pogledati Doctor Strange-a pa javim dojmove. |
@blue... admission ;)
za tako "light" movie prilično dosta twistova. |
Još da si napisao za koji film komentiraš bilo bi dobro , ovako mogu samo pogađat na koji si mislio :p
|
no, admission :D
|
U nedilju sam gleda Dr. Strange...
A ono, klasični Marvelovski, među boljima u Avengers franšizi, vidi se da uče na greškama. Benedict Cucumbersnatch je čak i ok, efekti su malo konfuzni u onim djelovima a'la Inception, sve u svemu lako probavljiv i lako zaboravljiv, baš kao i ostali u serijalu :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:04. |