![]() |
Jučer ponovo pogledao Saving private Ryan... I dalje jedan od najboljih filmova te tematike.:chears:
|
Odlicni : My Way
Vrlo dobar: Admiral Roaring Currents ... javite dojmove nakon gledanja :) :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: EDIT: Don't Breathe 7 / 10 , triler. Troje prijatelja odluce opljackat kucu osamljenog slijepog ratnog veterana. Infiltrator 6.5 /10 , Pranje novca vezano uz Pabla Eskobara. Radnja je ništa novo - vec viđena. Imam osjecaj kao da mi nesto fali u filmu... |
Captain Fantastic
Remek djelo. |
Citiraj:
|
Captain Fantastic - nešto najbolje što sam pogledao zadnje vrijeme.
|
Citiraj:
Nešto mu fali, nema srca, osjećaja ili tako neš.. Inače solidan film.. |
I moje preporuke za Captain Fantastic - odličan
|
Iznenađenje, luckasta i realna utopija kako biti sretan u današnjem svijetu,
po neni 9/10 - Captain Fantastic Gledljivo, kad želiš da izgubiš vrime, toliko je mlak da od dosade ne možeš ni zaspati, po meni 5/10 - Blood Father |
od kapetana očekujem stvarno puno i čini se jako zanimljiv uradak, a od blood fathera sam bio sekundu od odustajanja jer mi je bio li-la, ali ipak ga usvojio... znači sa razlogom sam bio u nedoumici :D
|
Pogledao jučer The Accountant (Računovođa) u kinu. Dobar film. Ben Affleck nije razočarao
|
Gone Baybe Gone ....... skoro pa odlican :zdero: 8 / 10
Da ne povjeruješ , Ben Affleck (redatelj) i buraz Casey Affleck (gl. glumac) rasturali :eek: http://www.webmallindia.com/img/film...1364642307.jpg Blood Father 5/10 žali bože vremena EDIT: @syss pogledaj My Way hebemu miša ;) |
ne vjerujem :D
|
Operacija Anthropoid solidno za ubit vrijeme no fali mu možda malo karakterizacije likova s druge strane. Moje osobno mišljenje.
|
ista priča ko i gore za blood father :D
|
Nemre bit kad moji naciji u filmu nastupaju :D
|
Ja pogledao Slumdog Millionaire - još ga nisam gledao, po meni odličan film, 8/10
I pogledao The Brothers Grimsby - neki djelovi predobri, neki prebolesni, neki bezveze, za nasmijati se par puta čisto ok, ništa više od toga. 5-6/10 |
Danas je 21. listopad a to je Back to the Future Day :D
http://www.imdb.com/video/imdb/vi921...m_hp_cap_pri_1 |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
47 ronin - ama zašto mi nitko od vas tu nije ukazao godinama sad već na ovaj masterpiece sunce vam vaše, sve vas proglašavam internetskim roninima :D
priča, scenografija, lokacije i pogotovo kostimografija, stalno neka akcija... ma ono zakeljio me za ekran totalno. kompresirani lotr 1-2-3 na 2.5h meets 300 :D |
Citiraj:
Film mi je daleko od toga da mi nije gledljiv, ali mi je ostavio onaj meh feeling. Konkretnije, volim tematiku samuraja, ali po meni nisu trebali ubaciti ovaj "supernatural" štih i pod-tematiku. Mislim da su mogli napraviti perfektan film bez tih dodataka. Ali naravno...ukusi... ;) |
e a meni je baš taj supernatural moment kul jer o samurajima znam da imaju mač i furaju se naokolo :D
|
:D
Ali da film prelijepo izgleda - je. Imam ga origigi na blu-rayu (nisam ga ciljano/namjerno kupio :D došao je u bundleu filmova koje pak jesam namjerno kupio) i to i izgleda i zvuči fantastično. Plus, likovi su mi isto generalno dobri, tako da ako te (kao što si i rekao) ne smeta supernatural dio - mogu itekako zamisliti da nekom film bude odličan. |
Citiraj:
|
Pogledah jučer The Accountant u kinu. Poprilično zabavan film, isplati se pogledati. Profesionalni kritičari mu nisu baš skloni, ali publika ga je dobro prihvatila.
|
Citiraj:
a syss je preiskusna drama/comedy/romance kuka, stoga se njegovi izleti u druge zanrove svakako trebaju uzimat s prstohvatom soli! :D |
:D :D :D
|
Hardcore Henry - lud film, nasmijao se dosta puta na početku i sredini filma, na kraju postao pomalo naporan. Ali i dalje epic :D
Ocjena 7/10 IT (2016) Dosadan, predvidljiv, klišej. Preskakao sam dijelove filmova. 2/10 Star Trek Beyond Ispao neočekivano dobar, sviđa mi se. Dovoljno akcije, priča je pomalo meh ali vizualno super izgleda i dobar film za opustiti nakon posla. 7/10 |
Citiraj:
|
matori ne zajebavaj :D
|
Jadotville -7/10-vrijedi pogledati
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:23. |