![]() |
Citiraj:
Sent from my motorola edge 40 using Tapatalk |
|
Kaže AI da bi mogo bit Outsider.
|
Gledao sam Outsidera (dosta davno), ali ne sjecam se bas nicega u toj seriji, pogotovo ne crnog kamena. Doduse, sjecam se samo da je serija odlicno krenula i tragicno zavrsila. Bas jako los kraj. Sumnjam da je materijal za ponovno gledanje, meni osobno daleko od toga.
|
Da nije Blackstone :D
|
Citiraj:
|
The Boys 4. sezona, ne znam kada sam doživio takav drastičan drop u kvaliteti iz sezone u sezonu kao kod Boysa. 1. i 2. dobre. 3. slabija dosta, gledljiva.
4. negledljiva. |
|
Zašto Abby ne izgleda kao Rambo kao u igri?
|
Čekaj, stigne još nabiti jedno 40kg mišića. :D
|
Pogledao u zadnje vrijeme
Penguin, odličan Tulsa king s02, nije razočarala druga sezona The day of the Jackal, ugodno iznenađen. Trenutno pratim Lioness, odličan serijal Na rasporedu još The Agency, Landman, Presumed innocent.. Sve djeluje zanimljivo |
Citiraj:
|
Više puta sam pročitao ovdje preporuku za Yellowstone a i ocjena na IMDB je ogromna.
Nakon par mjeseci koliko mi je trebalo da je odgledam od prve do zadnje mogu samo reći WTF na to. Prva sezona mi je bila dobra, ovo sve ostalo sapunica, priča tanka, kvaliteta glume nikakva. Svejedno, iz nekog razloga me vukla do kraja a i rijetkost je danas naići na nešto bez pretjeranih woke gluposti, tako da barem za to palac gore. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo da malo ovdje bacim komentar o Mladom Sheldonu (Young Sheldon).
Pogledao sam već jedno 4 ipo sezone i moram priznati da sam jako ugodno iznenađen serijom. S obzirom na temu sam mislio da će biti nekako djetinjasta i bezveze ali sam ostao začuđen koliko je serija dobra. Nema laugh track, glumci su fantastični, meni daleko bolja od BBT-a jer nije klasičan sitcom nego ima i dramaturških elemenata. Mali koji glumi Sheldona je legenda, izvrsno ga je skinuo i ima stvarno dosta poveznica sa BBT-om. Začudo serija je poprilično ne-woke i čak je religija predstavljena ok s obzirom na okruženje i Sheldonov prijezir prema istoj. Topla preporuka za pogeldati, mene je oduševila. |
Nova hit serija! A jos i čabe :D
|
Citiraj:
Kaže draga koja voli BBT da su likovi odlični i da su jako dobro skinuli glumce iz BBT, posebno mama. |
Reacher S03 počinje 20.02.
https://www.youtube.com/watch?v=mCFXvDeUoi0 |
Citiraj:
|
Jedino nema eng titlova pa je malo teže pratit :D
Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk |
Citiraj:
Pogledao Landman. Iako nisam fan Billy Bob Thorntona ili kako mu se već piše ime, odlično mu paše uloga. Večeras bi se trebao pojaviti finale prve sezone. |
Silo, cijela sezone baš slabašna, politička.
Epizoda 9. odlična. Čeka se zadnja u sezoni, pa ćemo vidjeti. Ništa se neće riješiti kolko vidim, od 1. sezone ništa novoga. |
da, neće se ništa riješiti, ali meni je bome dobra serija, onako malo politička, egzistencijalna, ima taj "shit is coming" vibru....
|
Citiraj:
Ali generalno, jedna od boljih serija. |
Inače, Silo je obnovljen za treću i četvrtu sezonu koja će biti i zadnja.
|
Daredevil: Born Again Citiraj:
|
Zadnja epizoda druge sezone Silosa srecom ne zavrsava vjesalicom pa ce bit lakse cekati trecu sezonu.
|
Star Wars: Skeleton Crew - počeo gledati, 1. epizoda mi ostavlja dojam da je napravljena za klince do 10 godina, možda 12 max.
Više ne nego da. :D |
Citiraj:
Napravljena je za klince da mogu s roditeljima gledati :kafa: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:36. |