![]() |
|
Meni paypal nikada nije prosao na crcu tako da od tamo narucujem karticom.
@max i kod 135x10 isto mozes razlicitom silom zategnuti kotac tako da ti to ne pomaze. |
Citiraj:
Meni nije bitno da ju vozim na 1.5 bara, neg da mi se ne buši na glupostima, tak da me tanka stijenka i slične kerefeke ne zanimaju. Zapravo, više je stvar u tome da mi je na obručima rupa za francuski ventil koju ne bih htio bušit baš zato jer TL ventili jesu francuski i imam ih doma. A zračnica s francuskim nemam doma, samo auto :D |
Citiraj:
mavic UST ventili se konvertitaju na autovenil ako ti je tako lakse pumpat :goood: ja tako imam na svojim ust kotacima odavno i vejtvinisi me uvek prcaju da zakaj to imam, povecava masu kotaca, bla bla... :kafa: |
@deda - trebao bih neki jaci konac nac jer je poderotina skoro pa nasred gume
@destro - ja bi prije rekao da je to do obruca. Kod mene su sve gume koje sam imao sjele odlicno i vjerujem da bi tubeless slozio vrlo lako. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Kod mene obruci imaju neki unutarnji rub koji izgleda bas odgovara gumama da fino sjednu. Da stavim mlijeko unutra mislim da bi ih nemoguce bilo skinuti :D
|
Treba netko možda SLX M660 shiftere 9 sp ?
Stigli mi xtr-i pa ću ove utopit...ako ima zainteresiranih nek mi se jave na mail...:) |
Citiraj:
Al koliko mi se cini princip kot 10mm zadnje osovine je isti kao kaj ima i RS na viljama, ja zasarafim osovinu do kraja i stisnem clamp i imam mali sarafic sa kojim podesavam silu clampa? Barem je tak na mojoj vilji. |
Citiraj:
Imam ga ja skroz malo doma, ali par metara bi ti trebalo biti dovoljno da zasijes tu gumu. |
Ako ti ne treba voljan sam ga otkupit :)
Dosta mi je i pola metra, metar. Ionako nije velika rupa. Treba mi samo da zasijem zakrpu za tu vanjsku gumu. |
ako koga zanimaju magura mt2 kocnice http://dropbike.com/forum/viewtopic.php?f=31&t=77591
|
|
Citiraj:
:beer: |
Citiraj:
Uglavnom, kad sam trazio taj konac po ducanima nije ga bas bilo, dok mi jedan prodavac nije donio svoj od doma, onak 3 boje namotano na karton. Ali eto, godinama meni to traje i sluzi pa sam odustao od potrage po ducanima...ali zaliha je pred izdisajem. Ako netko nadje/zna gdje ima za kupiti nek javi, a tebi sam cuks odrezao jedan komad pa krpaj. |
Citiraj:
Evo da i društvo vidi Žacovih ruku djelo :cool: :offtopic: |
Hahhaaa bolje da si dao drugu sa manje svijetla, ova izgleda flekavo :D :D :D
:beer: stari ! Duzan sam ti par komada !!! Bolje da sam slikao danasnji rad :D produzivanje steerera :D savrseni var :) (skoro) :D :beer: |
Citiraj:
http://www.mustapic-trade.hr/product...cat=262&page=1 |
Baš sam štel reć da pogledate u ribolovnim dućanima ali me Mitsuoka pretekao :D
|
Citiraj:
Citiraj:
Ako ne nadjem u Zagrebu onda cu te zicat da mi kupis taj konac dole pa posaljes postom ;) |
kocnice prodane, ako koga zanimaju rotori: http://dropbike.com/forum/viewtopic.php?f=31&t=77591
|
Citiraj:
|
Malo sam se jucer za vrijeme tekme poigrao s neuvrstenim i izbacenim scenaa i slozio:
Tour de Psunj - OUTTAKES :D Tu su dojmovi o voznji, cuksov road gap trip, murinino dropanje koje ni sam ne znam kako sam preskocio kod editiranja, izlijetanja, destrov pad, mali razgovori i naravno moje sabijanje kao secer na kraju. To bi sad bilo sve od Psunja ;) |
Koliko je trajala voznja po Psunju?danas ide moja ekipa gore,pa da nas ne uhvati mrak.moze netko malo objasnit smjerove kojima da idemo te imaju li gore markacije?
|
zlayo, sad mi je ipak malo lakse..
vidiš da i nisu bas tako veliki jebači:amen: anakonda se ne prelazi iz prve i sam tak... ak su niku trebala 4 pokusaja, mogu si misliti koliko bi meni trebalo... uh.. pad ni malo nije zvucao ugodno.. a komentari su najaci: "aha.. nije mi niš, samo sam si rebra spucal" "ne boli, al imam kvrgu jebote":respekt: sve u svemu, ovo je definitivno falilo u prvom filmicu. |
Ja uspio napraviti CRC narudjbu i sad da vam kazem di sam bio glup da i vi to izbjegnete.
Stavio sam na racun taman tolko love kolko je narudjba kostala i naravno da to ne prolazi, jer paypal radi 2 puta konverziju valute (iz valute koja je na deviznom, pa u kune, pa u valutu u kojoj se placa) i to digne jos 3-5% ukupnu cijenu. Kak sam ja bedak, zaboravio sam da sam kroz isti qrac prolazio kad sam sektora narucivo i isto pizdio zasto transakcija ne prolazi, a imam "dovoljno" love. Et, tek tolko da si neko zivce ustedi. edit: Citiraj:
|
linkaj paypal na devizni račun, umjesto na žiro
|
Ja imam ziher dovoljno love jer su rukavice koje naručujem još jeftinije od onih prvih za dolar. Tak da nek me ne jebu s tim i njihovim glupostima jer je to mutavo.
EDIT: prošlo sad, naručio ko iz p. |
Citiraj:
Uzmi u obzir da smo umorni ko psi jer je Anakonda na samom kraju voznje, bajk vise ne slusa kao na pocetku dana - to je jako bitan faktor, ne samo na Anakondi, nego bilo gdje gdje uspon traje 5 i vise h i gdje se bajk nosi pa se jos treba i spustati (nije nas kombi tamo iskrcao). Cuks to najbolje prolazi, on se onako suvereno zaleti i bok, ima sigurnost. Kad svratimo slijedeci puta osobno ocekujem od cuksa da ju zgazi iz prve s vjerojatnoscu od 90%, za sebe recimo 80% Nije ta Anakonda problem, najveci problem ja glava :D...psiha je uvijek problem. ...sinoc sam se i ja cerio, sam sebi svojim komentarima...pogotovo onom: "Jesi se jako?" - Jesam... :D |
Umor je najveci problem tu. Nije isto doci svjez tamo ili nakon cca 40km odvozenih iza ledja.
Druga, a i najvaznija stvar je psiha. Samo se treba opustit i prepustit. Svatko zna koje posljedice mogu bit ako recimo izvisis u onaj kanal gdje je visina 2-3 metra od tla, ali ne treba sad mozak s tim maltretirat. Ako ces to radit onda je nikad neces ni odvozit. |
Meni je najjača Sanda kak je pitala Daniela ajmo i mi kad je vidila vas kak skačete :D
|
izvrstan je video, puno bolje prenosi atmosferu od prvoga i vidi se koliko vam je urnebesno zabavno :)
jako mi je žao što nema takvih staza u zgu jer bi svi vi koji ste bili tam bili frirajderi na najjače da imate češće priliku voziti takve elemente. @cuks: pričao si mi davno o nekakvim uskim betonskim blokovima koje voziš na putu do doma s posla, zato ti je i anakonda tak dobro išla :) |
Da, sjecam se kad sam ti o tome pricao.
Radilo se o onim blokovima za rinzol koji vire iznad asfalta. Dok to nisu izbetonirali s one strane gdje ide pjesacka staza znao sam se po tome voziti kad sam isao doma u duzini od jedno 100-150 metara u komadu :D ...tak da je i to malo pomoglo da poradim na ravnotezi :) |
Da , u ravnoteži to puno pomaže. Ja svaki dan navečer malo frirajdam ko kvartu , vozim se po rinzolima , hopam , stojim na mjestu itd.
Puno pomaže na stazi , idući put kad ćemo ić na Psunj ću to svakako probat. |
heh... samo se odeš vozati sa destrom i menom tu i tamo po gradu :D
nađe se svaki put nešto zanimljivo :) :beer: od dropova, brzica... svega u sat vremena vožnje :D nikad dosadno :D :beer: |
Obzirom da mi je Pop na Drogi zaspal ujutro, krenul sam solo u osvajanje Sljemena. Vrijeme idealno, temp. odlična (izuzev dijela iznad Adolfovca :D). Tunel 10.01h, vrh kod zadnje postaje žičare, 11.40h. Lagani odmor uz oblačenje i oriđiđi 57-ca nizbrdo. Kako ju rijetko vozimo, to mi je najčešće izbor kad sam solo. Skroz prohodna, a ja bio fluid like a pro :D
Doma bio već u 13.15h sa ćevapima :D |
Citiraj:
|
Znaci zakasnio sam..kod tornja sam bio oko 12.15min..doso sam kod lugarnice u 12.5min..reko ak ste gore do 11.15min..odmorite malo,pojedete i taman oko 12 idete na spust..a tad sam planiro doc..a na voznju sam se sjetio da bi mogo ici oko 11h tak da nisam nis javio..onda malo vozikanje po vrhu do hunjke a dolje klasicnom i vec odavno dosadnom 18-20 stazom...
|
Ah, Pop ni trebal zaspat, a ja onda nisam kod lugarnice ni stao nego produžio do postaje žičare :(
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:38. |