![]() |
Da se pohvalim, danas sam letio na Dotki i to kvalitetno.
Zapravo nije to niš novo, ali lokacija di sam se sjebo je malo neobična, teoretski na jednom od najravnijih dijelova. Tu na 1:36 kad se prođu sve kontre i spustevi http://www.youtube.com/watch?v=UyjvK1bc36U ide mali ravni dio di se čovjek zalaufa i skoči preko nekog tankog stabla položenog poprijeko staze. Tu se zapedalam i zapnem za neki neidentificirani kurac i preletim preko volana, dočekam se ko ninja mungos i otkotrljam u prašinu i lišće. U letu sam fulao stablo s desne strane za dobrih 30cm srećom, ali se bicikl uspio sparkirati apsolutno fenomenalno, guma naslonjena na drvo a bike okrenut u kontra smjeru od smjera kretanja. Da je bar neko iza mene imao kameru, Daniel veli da je bio samo oblak prašine i zvuk krša. Osim toga bila odlična Dotka, našpanali se kolko ide, jest da su njubare razrovali sve spusteve pretjeranim kočenjem ali nema veze. Glavno da se vozi. -- Zaboravio sam napisati, nemoj prodavat bike Nik, dogovorimo se za tečaj iz padanja, ne buš se više na rebra i glavu dočekivao kad te ja podučim :goood: Imam iskustva i preporuke koliko hoćeš. Super je video s Psunja, dapače odličan. Vidi se da je gušt, jedino Daniel veli da je na početku bilo korijenja koliko hoćeš i da je trebalo to i ispedalirat. Ali sve kasnije je milina koliko vidim, do jaja. |
Prokuho sam od ispita i rokova i cijelog qrca. Ovu subotu ak se ista vozi, sljeme/dotka/grma, moze i sve zajedno, tamo sam. Sljeme nisam valjda od 7. mjeseca vidio
Btw, radim narudjbu s CRCa pa ak neko oce se skrpat, nek javi artikl (link najbolje) i kolko para treba, dat cete mi kad se vidimo. Zelim narucit do sutra prije podneva. Postarine nebude. Opernatio sam se za novu pizdarijicu :fiju: |
naruči litru Stana ili kafelatexa...
u hr je nestašica i ekipa masno plača za to :D |
pumpa i oko nje
Elem,
Drugar je uzeo proroka (prophet 2008 god kontam), shock je neki maniTU, vilja je lefty... i sad konta dali postoji kakva pumpa da je multi-purpose, znači za vilju i da može služiti za gume? dali se pumpa i shock? :stoopid: |
Mislim da univerzalne pumpe nema. Jer se shockovi pumpaju i do 250psi. Tak da ce morat uzet i jednu i drugu ak bas zeli pumpu za shock i vilju.
Jansam isto mislio uzet pumpu za shock i vilju al sam odustao jer sam nakon 2 voznje skuzio na koji tlak moram pumpat i vise mi ne treba. Ak nekom trebaju skoro "novi" gripovi neka se javi na PM Gripovi su oni specialized lock-on al ona lijepa smedja/kaki boja :) EDIT: Samo local pickup ;) |
Citiraj:
|
Jaooo kad gledam ovaj Psunj i Konjsku kako se spuštate, sve mi suze na očima od smeha kako smo je gurali ubrdo :zdero:
|
Uff što je lijepo opalit Sljeme prije škole :D
Planiramo za četvrtak 2 uspona , al moraju bit jako brzi jer imam popodne školu u 14h. Za subotu vjerojatno opet Oro goro , al ništa nije sigurno. |
|
|
Zato jer je to automatski kad klikneš da ti prikaže 3 dana. Nije da mi se dalo klikat uopće :D
|
|
žuti transition mi je mmmmmmmmmmm :D
|
Rotwild ima predobre zadnje trokute, al transition covert...... sex!
|
Prije bi povjerovao jehovinim svjedocima nego tim kretenima iz dhmz-a. Vidjet ćemo , možda i sutra odemo.
|
veceras neko laganini sljeme za mene povratnika?
|
nitko nista ne pise, jel bi bilo zainteresiranih za odlazak na lokvarsko jezero prije zime?
|
Rotor 180 trebamo+adapter (shimano br-m445)
Bili smo jučera na Dotki i na XC spustu drugar na Cubu sa ovim kočnicama i 160 rotorom je počeo da proklizuje, kontam da se pregrijo pa sada kontamo dali je dovoljno samo puknit 180 rotor i to je to, naravno sa adapterom i dali netko ima to već pa da pazarimo?
|
Citiraj:
Ja nemam pojma kako cu biti sa vremenom s obzirom da mi za 2 tjedna skola pocinje, al ako nesto dogovorite i ako cu moc ici cu :) |
Jel možda tko zainteresiran za sutra ujutro Sljeme?
Nikakav "škola mi je u 13h" tempo prema gore :D |
I want :zdero2:
Po meni najbolje rijeseno pitanje kablova, polozaja celjusti kocnice, itd, itd. ...samo đe su mi pareeeee :kafa: |
Citiraj:
odvozeno cca 200km, imam originalno pakiranje, cifra bi bila 130kn, adaptera nazalost nemam... btw ako netko kupuje nobinika... http://www.bike24.com/1.php?content=...d=6;pgc=81:273 |
Kolko ležajova ovo čudo ima? :kafa:
|
|
Citiraj:
|
Malo je zajebano jer moras imati imbuse koji stanu, ali evo, otkad ga imam jedanput-dvaput sam morao centrirat celjust i to je to. Malo vise treba nego kad imas otvoren pristup, ali nije neki problem.
Btw, tek sam sad vidio da su buzir od zadnje kocnice proveli kao i ja na svome, iznad bb-a. Samo sto sam ja to napravio jer mi je buzir bio kratak :D |
meni je taj sistem privlačniji jer zamaskira kočnicu i bolje iskoristi prostor, a ne da strši kao i obično... mislim estetski je to ljepše.
centriranje nebi trebalo biti ništa kompliciranije, a nije ni da to često radiš, jel... |
Ti Cuki to manje centriras zato kaj imas 135x10 osovinu i svaki put sa istom silom stegnes kotac.
Oni kaj imaju QR svaki put sa drugacijom silom pritegnu kotac i onda tu nastane problem. Zato ja zelim prec na 135x10 al nikak da se odlucim jer mi se ne daje oko 400kn za Hope kit + osovina |
Nerazumijem kak svaki put drugom silom se zategne kotac..rama se stisne do nabe i nema dalje..jednimo ak nemislis tak stisnut qr da se naba upresa u ramu...
|
Jel jos nekog CRC zajebava oko placanja? Sunac im je*em, vec drugi dan :fuming:
Ima dosta para, moze prek ebaya, moze prek steama, al crc sere... |
Citiraj:
|
Paypal.
Javlja mi se ova greska: PayPal has refused your request for a payment. However you may proceed with our own secure checkout process Para imam dovoljno a s ebaya i steama mogu normalno kupovati npr. |
Isto i meni, poslao sam im upit pa ako i kad odgovore javim :)
|
@Danijel
Neki puta stisnes jace, neki puta slabije. Jbga to je tak. @Avatar Jel narucujes na istu adresu na koju ti je linkan i Pay Pal? |
ako nije na istoj adresi deliveri i pajpal nema placanja, to ide samo sa kreditnom...
|
Da, na istoj je adresi. Velim da s ebaya sasvim normalno narucujem. Ovo CRC zajebava
Citiraj:
|
Nije da kod Ebaya to funkcionira, neki ti oce poslat samo na confirmed pay pal address tak da se zna desiti da ti i tamo ne zele poslat na adresu koja je razlicita od one sa koje placas ;)
|
Neće poslati bez obzira na confirmed ili ne
Visa electron kartica, radi naručivanje bez problema na drugu adresu inače. Ne radi ni na moju ni na neku drugu adresu. Dakle, neš na potezu crc-paypal ne šljaka. Štoviše, naručio sam dva para rukavica, oba sam platio, jedan par su poslali i bio je valjda zadnji te veličine, pa su mi otkazali narudžbu, vratili lovu i dali popust na sljedeću kupovinu, al sad više nemrem naručit niš. Tražim gumu za tjubles otraga do MAX 250kn, dobio sam neke preporuke za geax sturdy. Ima netko neku drugu preporuku? Ili to ili će iza ić jed2ieva UST nobby nic koju sam dobio za 100kn. Jedna vožnja po gradu sa zračnicom otraga (malo žešća) i ode zračnica, dvije sitne rupice, otkud i zašto neam pojma :( |
Citiraj:
|
Ja trazim konac s kojim bi zasio Alberta kojeg sam poderao na Psunju.
Ima netko ideju koji i gdje da nabavim? Btw, poderao sam ga na dijelu kod ripni, kojih pola cm. Dakle, nije u pitanju sidewall. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:44. |