![]() |
Shallows, osim gospođe, ništa drugo ne valja.
|
Očekivao sam gay film B produkcije, a dočekale su me hetero nabrijane hrenovke i namazom ovlažena peciva :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
To si nadam se išao gledati sa svojim gay frendom, ne sa curom :)
A zar nije crtić 18+, pa je za očekivati takve stvari pogotovo od Seth Rogena i Jonan Hilla |
Išao sam sa svojom gay ženom, tako to ide u braku :D
Je, crtić je 18+, očekivao sam tako nešto, ali bome ne u toj količini. No, nema veze, svakako osvježenje na sceni. Nije standardni isprdak od crtića. |
Filmski teoretičari :D :lol2:
Citiraj:
In the Deep (2016) The Shallows (2016) https://4.bp.blogspot.com/-KmdVbd4K0...B/s640/it3.jpg kratka kritika oba filma Citiraj:
|
Pogledana "Veličanstvena sedmorka" danas u imaxu, osim što je bilo prehladno u dvorani i što mi je svaki metak probio bubnjić, film mi je dosta dobar, original sam daaaavno pogledao pa neću uspoređivati. 7/10
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk |
Moje je mišljenje da neke filmove ne treba ponovno snimati. Klasik je klasik. Ali, filmašima fali ideja pa im ne preostaje drugo nego reboot. Iako je i original zapravo kopija Kurosawinog "Sedam samuraja" ipak je vrhunski film sa odličnim glumcima.
|
Free state of Jones - 7/10 Matthew je odlično odglumio, dobar film za pogledati. Moja preporuka.
|
Legend of Tarzan-skoro pa čista desetka.Bar meni!
|
Jučer gledao tv i naišao na http://www.imdb.com/title/tt1723121/?ref_=fn_al_tt_1...
Striptiz s Jennifer, ajme majko... :goood::chears::care::care: |
you're 3 years late to the party m8 :D
|
Citiraj:
|
Jesam ja jedini kojem ona nije ni malo napeta? :(
|
Nisi, probao sam i ja jednom pa nije išlo.
But Sharon Stone... :) |
Palis se na gilfove, ha? Od svih komada u hollywoodu on nadje sharon stone :D
Sent from my SM-N920W8 using Tapatalk |
pa možda misli na 90s Sharon, a ne današnju :D
|
jaoooo sto je ovaj Independance Day 2 sranje
pa nemogu vjerovat sta rade od toga... totalno negledljivo |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sharon from 90s je bila ultimativna bomba. Kakva Jen, kakvi bakrači :D |
Fala ko da jesam. 90s da, sada ne :)
|
Citiraj:
Enivej, pogledah ARQ [2016] . Iskreno, ne znam otkud uopce tako visoka ocjena na IMDB-u.Onako, okej SF sa ekipom koja je zapela u vremenskoj petlji, ali nista sto vec nije videno.Jedino sto mi je bilo zanimljivo je to sto sam pogledao film do kraja i jednostavno sam htio prestat gledat u par navrata, ali nisam. :D |
bas sam ga izbriso bez gledanja i sad mi je drago da jesam...
kakav je capsule? cudno visoka ocjena, a iz trailera mi se ne cini bas nesto. |
Citiraj:
Citiraj:
Ocjena također 6.5-7 od 10 Blood Father slobodno preskocite 5/10 Taman se obradovao Gibsonu, al sta ces ima on i boljih filmova. :) |
A prophet - francuski film . Ne pamtim ovako kvalitetan film . Razvijanje karaktera kroz film je fenomenalan.
Tangerine- odlicna zabava , humor sok . Preporucujem isto ako cete gledat s curom/ekipon. |
Tarzan novi, viđeno, dosadno... Ubiti vrijeme da, gledati opet ne.
Jedini plus je Margot. |
potpis na tarzana
|
Star Trek Beyond 3/10 i 6/10.
Kao stari Star Trek fan dajem 3/10. ST definitivno nije za filmova. Jer u 2-3 sata ne mozes prikazati sustinu serije, a te sustina definitivno nije neprestana akcija, skakutanje okolo, laseri, torpeda i masivni fajtovi. Radnja novog ST filma ukratko: bum...tras...piju-piju..piju-piju-pijuuuuu..booom...aaaaarghhh Valjda ovo ne treba pod spoiler staviti? :D No ako se ovo ne gleda kao ST, vec cisto kao obican akcijski SF, dajem filmu 6/10. Par sati za ubiti je ok. Samo mu sklonite ST iz naziva. Jebes emotivnog Spocka :D |
Kao SW fan, neću potrošiti ni 1kB bendvita za ST: Beyond :D
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:58. |