![]() |
|
KREK :D
|
|
Ode sam odvalija :D
|
vidio sam taj cover, ali se ne sjećam zakaj ga nisam uzeo... ajd budem sad kad si već javio :D
edit: KREK 2 :D |
Nerve - jeben mi je, napet i zabavan, dobro pokazuje stanje u kojem se danas nalazimo, za primjer su pokemoni :D
preporuka |
Citiraj:
|
Pogledah Captain America: Civil War
Od mene 6 od 10, očekivao sam više. Previše tuče, premalo svega drugog. Meni je osobno Batman v Superman bolji. |
BvS ti je bolji? Jesus i Marija.... Da se razumijemo, oba su šrot, ali je BvS daleko veći fail.
|
Apsolutno se ne slažem :)
Captain America mi je puno veći fail. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jučer po drugi put pogledao Whiplash.
Kako je to vrhunski film, gluma je fantastična (Teller je odličan ali Simmons je razvalio), vrhunski je snimljeno, poruke koje film šalje, muziku neću ni komentirati... ma fantazija. Od mene 9 od 10. |
ovo je valjda deseti put da iskoči u razgovoru i svaki put - moram ga gledati pod obavezno jer je ziher vrh, ali nema više isprike i sada odmah kreće akcija jer ću inače opet zaboravit :D
|
Citiraj:
Bježi tamo "kupuj" i javi dojmove :) Meni je drago da mi je prošlo preko godinu dana od zadnjeg gledanja, bar malo da zaboravim feeling koji film daje. |
Citiraj:
|
akcija je u tijeku! :D
|
Svirka prije nego akcija :D
|
pogledah upravo "crtić" Sausage party... šta reći, tolko glupo da je smjesno, bome nisu štedili na rječima i definitivno ne vodit klince na film
|
Pogledao jučer Sully. Meni odličan jer me zanima tematika i sve vezano. Čak i napet iako se zna što se sve dogodilo. Sviđa mi se kako je snimano. Standardno dobar Clint.
|
Citiraj:
Prije nego se osramotim, danas je petak, a petkom Cinestar ima neke akcije za ulaznice 1+1 gratis ako se plati beskontaktnom Maestro ili Mastercard karticom. Da li isto vrijedi i za Wave2Pay plaćanje putem mobitela? |
Južnokoreanci rasturaju...
Train to Busan - Jedva san naša tilt na engleskom, ali i bez njega film se doslovno jednostavno guta. |
To te ja pitam :fala:
Idem u nabavu :D |
Citiraj:
EDIT: na kraju sam pogledao film sa nedovršenim titlovima sa subscene-a. U trenutku kad sam gledao (jučer popodne) je falilo još jedno 30% titlova... ali ajd pogledalo se svejedno :) Film je stvarno ok napravljen za jedan zombie film, ali s obzirom na komentare ljudi sam očekivao ipak nešto novo da se predstavi (neki novi koncept zombija, neko drugačije objašnjenje početka/kraja, što god...) što se nije dogodilo. Od mene 6.5-7 od 10. |
Citiraj:
|
Hm, hajd ali jučer kad sam gledao su samo imali nepotpune kao i subscene, a možda sam i bio čorav pa nisam vidio.
|
Shallows, morski pas je dobar, glumica je dobra, za ubijanje vremena, sasvim ok
|
Pogledah Bridge of Spies, od mene 8 od 10.
Za film sam mislio da će biti klasično špijunski film sa ful sporim tempom koji će biti kvalitetan ali zbog kojeg će mi ipak glava cimnuti par puta dok ga gledam kasnije navečer, a to nisam dobio. Daleko od toga da radnja puca sa ogromnim preokretima i da se stalno nešto aktivno događa, ali osobno nisam ni jedan tren imao osjećaj da je film stao ili se makar usporio. Gluma mi je bila odlična, a dijalozi su me u par navrata doslovno oduševili. Od mene preporuka! |
Crtić Sausage Party - 6/10.
Šok. Na kraju crtića nismo znali što reći. Režiser/producent/scenarist - to mora da je bilo na teškim drogama. Nije crtić loš, dapače. No, stalno se ponavljaju psovke, seks, aluzije na seks i simuliranje seksa. Sve se vrti oko seksa. Cijelo vrijeme :) |
Film se zove Sausage Party, kaj si ti točno očekival osim baš ovoga kaj si napisal? :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:33. |