![]() |
Ja sam danas odvozio Strmopec i Bikcu, sad mirno mogu odmarati do subote i Psunja.
Gore na grebenu ima tona lisca, nista se ne vidi, ni korijenje, ni kamenje, i grip je dosta slabiji jer se stalno nesto kotrlja pod kotacima...a i Hans je vec pohaban pa vise ne drzi suvereno kao prije. Zadnje dvije voznje mi je 2x kliznuo, moram se na to naviknuti. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Trebas se probat tamo spustit poslije kise..to je pravi dozivljaj:)ovak kad je suho ide bez beda...ima jos jedan slican spust blizu tog di je isla stara xc staza..taj stari mi je osobno cak malo zeznutiji..
|
Citiraj:
od silnog lišća slabo ili gotovo uopće se ne vidi staza... a kad jos padne kiša i sve se to skupa smoći, bit će u najmanju ruku zanimljivo:goood: |
podsjetnik samo za sutra LIDL
|
Bane ak bus isao do lidla daj sam javi kakva je ova majica dugih rukava. Zanimam me bas.
|
bane očeš ti da ti dopeljam tvoju lampu ili da dođem i po punjač? :D
|
Citiraj:
a kvalitetu cemo testirati u subotu na sljemenu! imam L viška (kupio M i L, meni M paše).. pa ako se nekom nije dalo danas do lidla i želi L crnu majicu nek se javi u inbox.. inace vracam natrag (dobiš pare nazad u roku mjesec dana bez pitanja) |
Lidl kod Doma sportova, u pola 10 naravno majica vise nije bilo, rukavice samo minijaturni brojevi. Ima puno pumpi, dosta naocala i reflektora za zbice.
|
Dečki zanima me, da li itko ima za prodati onu torbu (naprtnjaču) za bajk. 10 - 15l max. Ona što izgleda ko trokut na leđima :)
Ako netko želi staviti 100kn u džep, neka me pm-a :) Jebiga, više nemam :) |
|
skill
Malo me frka da ću izdušit na Psunju pošto nisam pri nekoj kondiciji :zdero2: |
Ne treba ti tu neka konda, najteze se popesti po cesti na Omanovac. 50ak min. za 500m visinskih.
Dalje je pjesma jer gubimo na visini niti 300m, uz blagi nagib, tak da to ne bi trebao biti problem nadoknaditi...meni cak pada na pamet da opicimo 2 kruga po Konjskoj, jedan za upoznavanje, drugi za nateravanje :D |
Ok, odma mi je lakše :)
Onda, tko će samnom u Scenica? Ako će samo jedan (ili jedna :fiju:) onda ne treba nosač jer možemo jedan bajk zbuksat unutra. Ako će dvoje, bilo bi dobro iznajmit 2 nosača, iako bi i u tom slučaju mogli zbuksati 2 bajka (treba skinit kotače i otpustit lulicu) |
Eh, da imam para bi isao sa vama na taj Psunj da vidim kaj je to :)
Jucer sam, nadam se, napravio zadnji updejt sto se tice dijelova na bajku. Ovo sve drugo ce se mijenjati kak ce koja komponenta odlazit :) Uglavnom updejt je :) Jos se moram poigrat sa razmjestajem kokpita jel ne znam dal ce mi ovo biti OK Nisam isprobao kak funkcionira u voznji jer sam ju tek jucer namontirao, a do nedjelje se ne stignem vozit tak da ce first impressions biti tek u nedelju nakon voznje. Ovak sa stiskanjem sa rukom mi se cini odlicna :) Moram jos buzir skratiti al to tek kada tocno vidim kak cu to sve sloziti. Uglavnom, podignuta, spustena :D |
Ne vjerujem da ti treba nešto previše para za ovaj izlet..
Ide se u 7:30, jel tako? |
Murina daj mene racunaj za Psunj.
|
Citiraj:
Obzirom da sam bajkić si složio točno onako kako sam zamišljao, uz Saint-a (želju koju sam si ispunio), druga, posljednja želja je na putu te bi trebala stići kroz 15-tak dana :D Dalje će biti kao i kod Max-a, samo mijenjanje potrošnih dijelova ;) |
U 7:30 kod naplatnih kucica (Ivanja Reka).
max, o kakvoj lovi pricas...ceh je po autu 200-250kn max, ako podijelis na 3, trosak je 10€/po glavi. Ta sic stanga je stvarno prava stvar, budete vidli ;) |
Imam jos nekih troskova sada, a Psunj nebu nigdje pobjegao osim ak nebu bil neki ogromni potres :)
Citiraj:
Ponuda za stangu je bila mrak tak da mi je trebalo jako malo da se "nagovorim" da ju kupim :D Jucer sam vidio i ovaj bajk, Sile ga je cak i opipao :) Bajk je brutala :eek::eek: U setupu sa CB mallet pedalama ima ispod 12.5kg, XTR mjenjac je perverzija sa onim kuplungom. Mjenjac se ne mice niti mrvicu. |
Citiraj:
Iz istog razloga nisam probao do sada ni Nik-ovu :D |
Kaj dolazi za 15 dana Onyx, reci da je sic :)
Nije te trebalo nagovarat Max a prije mjesec dana točno sam ti poslo link, imaš sreće pa nije prodana prije. Uglavnom da, Carbine SL, vrhunski bicikl. Ništa drugo se ne može reć. btw na DB-u se prodaje Cotic Soul 17" 2009g., vrhunska hardtail rama za siću, 700kn. |
E Sile frende, svoj sic nebi mijenjao ni da mi nudiš svoj zlatni sa Konana (ekvivalent da mi Sam Hill dođe doma). Ova moja fotelja je raj za dupe, a to kaj koma zgleda gore.... :kafa:
Kaj dolazi? Obzirom da sam pričao jednom u Lugarnici što mi je želja imati jednog dana ako se ukaže prilika uz Saint, dobiš radler po želji ak se sjetiš :D |
Neki šok s nekom eye-to-eye dimenzijom debilnom.
|
:lol2: Nije debilna dimenzija. Imaš pol radlera obzirom da nisi preciziral :D hahaha
|
200*57.
Union Grejp pls. |
Čeka te u subotu ako ideš gore. Ak ne, čeka te prvom prilikom.
|
Nije me opce trebalo nagovarat za tu cifru :)
Jel to neki Monarch u pitanju ak me pamcenje sluzi? |
RS je al nije Monarch :D
Hint: R2C :D |
Opa neko je našo zlatnu koku ak se ima za Vivida. :D
I baš si naumio otežat bike koliko ide :care: |
Većina ode na more se odmorit, ja ošo spojit ugodno s korisnim i šljakao dolje 10-tak dana :)
A da, ovim bi se trebao približit 19kg no mislim da nebude išao preko jer je Vivid ispod kile :D |
Jel ti imas AM il DH bike? :D
Jbte pa DH bajkovi imaju oko 16-17 |
Sve u jednom :D
|
Citiraj:
oce ko na sljeme ic za vikend po mogucnosti sub ujutro jer navecer se koljem u klaonici :D Citiraj:
|
Išlo se bude u subotu na Sljeme ;)
|
Ja sam u nedjelju kod tunela oko 13. Jos javim tocno, nisam bio dugo gore pa je tempo penzionerski.
|
Murina racunaj i mene za Psunj..nego tko ide onda s tobom?jel stanemo uopce svi?
|
Destro, Čuks, ti i Murina - jedan auto (trebate nosače)
Nik, Skuli, Sanda - drugi auto :lol2::lol2: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:04. |