![]() |
Jučer pogledao Midnight Special!
Film s toliko potencijala uništen! Dosadan i nedorečen! |
Interstellar
Napokon pogledao film. Razočaran. Vjerojatno jer sam pao na hype i visoke ocjene na IMDB-u. Osobno mislim da je previše sladunjavih scena i tih nekih emotivnih stvari u filmu koje ne želim vidjeti u SciFi-ju takve vrste. Temeljenje priče na fizici, i onda ubacivanje po meni previše nadprirodnih elemenata. 6/10 |
Tako pravi SF treba izgledati. Cudan, nelogican, upecatljiv.
Imas independence day onda ili slicno. |
ID je akcić za mase. Interstellar je baš onaj pravi iskonski SF kakvog nije bilo od 2010 Druge Odiseje u svemiru.
Istina je da su malo ukenjali sa patetikom američkom, ali ameri takvi zbilja jesu. Gnji gnja gnju... Ali dobro, kolegi se ne sviđa i OK. Meni osobno je odličan ako izuzmemo ta trlj brlj sranja. |
Pa upravo to sto kazes, interstellar je ono bas SF filmcina, malo su morali moderne patetike ubaciti cega prije u SF nije bilo.
Mene je recimo potpuno razocarao Prometheus. Upropasten potencijal za filmcinu. |
dog pound http://www.imdb.com/title/tt1422020/ 8/10
|
the revenant - mučno, pomalo dosadnjikavo i generalno nepotrebno parče kinematografije... zaspo na pola, možda danas nastavim, a možda i ne :D
brooklyn - oke dramica, ali nekak sam očekivao više pošto je dosta predvidljiva radnja koja na kraju ispadne prilično flat... ko da imaš posudu random šarenih paradajza i onda ih ne posoliš :D volim paradajz :D |
Independence day - užas!
Gluma nula, radnja 0! Najbolje od cijelog filma mi je: "Captain, we have a visual on target! Nemoj srati, 4500km promjera spaceship! 4-5/10. Sjećam se da je prije nekih godinu-dvije jedan od kolega usporedio Battleship s starim Independence day-om! Mislio je na ovaj, ja mislim :D |
Za pravi noviji SF pogledajte Edge of Tomorrow.
|
Tomica u zadnje vrijeme baš i nije popularan. A nije baš imao ni dobrih filmova. Zadnji koji bi mu mogao proći kod mene je Jack Reacher (uskoro stiže i nastavak). Sve ostalo je vrlo li-la.
|
Meni je Oblivion bio dobar!
Narocito kraj:Fuck you,Sally! |
Citiraj:
Ostatak filma mozak na pašu, akcija i deri. Nisam ništa očekivao, nisam ni dobio od filma. Gledljiv. Citiraj:
|
Jučer mi vrag nije dao mira pa sam išao pogledati još jednom Edge of Tomorrow s Tomicom.. I eto ovo mi je upalo u oko :)
http://i.imgur.com/fayYPA4.jpg |
Citiraj:
mogo sam i bez njega iskreno. |
Citiraj:
Inače i Edge i Oblivion su mi dobri filmovi, Tomica vrhunski odrađuje svoje uloge ma šta mi mislili o njemu privatno. Sent from my LG G2 |
Također, Tomica mi je odličan glumac, ne pamtim neku lošu ulogu.
A privatno me apsolutno ne zanima kakav je, jer gledam njegov film a ne reality show. |
Pogledao jučer Suicide Squad 5/10, isprazna priča, previše nelogičnosti u filmu, u seriji green arrow mi je bolje bolje prikazan taj suicide squad.
Independence day 2 4/10 |
Citiraj:
Ovaj nastavak je smeće. Priča puna rupa, nema veze sa vezom i pretjerivanje u svemu. Usrali su. Ne vjerujem da je isti redatelj 2., 3. i ovog nastavka. :hitthewal: Da je bar netko napisao da je smeće pa da ne trošim vrijeme na dosađivanje u kinu. |
Pogledao Warcraft jučer pošto nisam išao u kino... jedva čekam nastavak :D
|
Citiraj:
tvit, vačin revnnt :D |
Jason Bourne - 5/10
Hologram for the King - 6.5/10 |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Neznam zašto ali kod Tomice uvijek dobri ispadnu SF filmovi - ovo nebih mogao reći za sve ostale njegove filmove.
Citiraj:
|
Crazy Russians CYKA BLYAT Avengeri. Damn :D
|
The nice guys - 5.5/10 - par puta se nasmijao na gluposti samog filma
Nerve 6/10 - moderna verzija filma "The Game", za mlađu populaciju, previse čizi, al fora |
Ice Age 5 - ne znam kako sam izdržao kroz ovo. Volim pogledati animirane, ali ovaj je bio dosadan.
|
Citiraj:
Morat će mi biti jako jako dosadno da uopće probam pogledati 15ak min :D |
Bio na premijeri filma ZG 80. Izvrstan je, gledati cu ga ponovno.
|
Od Metastaza bolji ili lošiji?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:22. |