![]() |
heto .... ogtovo skola ..... napokon mi je omoguceno normalno pracenje Star treka ... jedino ak se neju gospoda sabornici odlučili zaratiti sa star fljitom :rolleyes:
|
ajde Ice, pa nebus valjda ljeto provel uz star trek...
|
Citiraj:
ribičija ... star trek ... košarka/nogomet .... komp i igrice .... and so on ( u taj and so on spada ono ... khm khm ....ženske blja blja blja ) :D |
...ja vise skoro uopce ne gledam star trek...ne svidja mi se ovaj kapetan....i cijela posada mi je malo onak...bez veze :rolleyes:
...ali opet...ipak je to jedna od boljih serija na tveu...:) |
Heh, konacno netko da se slaze samnom i jos k tome zensko:) I meni je taj kapetan neopisivo blentav, da nema njega jos bi serija mozda i valjala... ne uklapa se totalno.
Citiraj:
|
E, imam pitanje vezano uz epizode koje se trenutno prikazuju: koje je pasmine onaj pas Porthos od kapetana? Tako mi zakon izgleda, bas bi si volio nabavit jednog! :D
|
Jesi ti pop**dio? To je avlijaner:)
Citiraj:
|
Citiraj:
Heh, ma ucinilo mi se da je to neki plemeniti...sta ja znam...lovacki pas! :) |
Ma lupio sam, stvarno si puko, ajd da si nesto drugo zazelio iz ST al' psa?!
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ti slobodno možeš bit perfverzan sa cuckom, ali vulkanku mi ne diraj :D |
Citiraj:
|
Meni je ona mala iz DS9, sto je imala onog parazita u sebi, ali ne ona prva nego ona druga kad je prva umrla, bas simpa.
Bas me zanima jeli netko shvatio moju prethodnu recenicu:) "Someone is in my head, but it's not me." Citiraj:
|
Citiraj:
P.S. Kakva vam je bila jučerašnja epizoda? Ferengiji su carevi. Samo mi nije jasno kako ferengi od metar i žilet pošteno istuče tripa. :eek: Ko da im snaga navire iz ušiju. :D Jeste vidili danas Renea Auberjonoisa (Odo)? |
A ja volim bombone:)
Danas sam malo u prolazu vidio epizodu i bas sam i ja skuzio Odoa. Citiraj:
|
http://www.wetasschronicles.com/arch...winsBeagle.jpg
Heh, nasao ja onog čuku i saznao ime pasime - beagle! Moje znanje engleskog jezika ne prepoznaje ovaj naziv, pa ako netko zna prevest... :D |
Treba te prijaviti drustvu za zastitu zivotinja, jer ipak nesto nije u redu s tobom:)
Citiraj:
|
A dobra mi je i Saavik, ali ona prva
|
Citiraj:
|
Malo si sumnjiv, mi pricamo o komadima u ST a ti o psima. Znas i pedofili vole djecu:)
Btw, prijevod je kratkonogi pas. Citiraj:
|
Citiraj:
Pa reko sam koji mi se komadi svidjaju i da bi ih rado vidio u svojim rukama...hm... :D btw, ne znam jel netko vec vidio ovu stranicu o ST serijama, ali cini mi se jako dobrom -> LINK |
Citiraj:
|
Jel zna ko kak se zove ona stvar koja svira na introu Enterprisea
|
Citiraj:
|
OT
kaj mislite o seriji Stargate SG1 ? Gledao sam par epizoda na janezima prije neku godinu i smetnuo je sa uma. Naletio sam neki dan na torentima na dvd rip svih osam sezona - 75 GB- ,do sada sam skinuo pola i jedva čekam godišnji da se bacim na gledanje:D
|
Citiraj:
|
Meni je pjesma odlična. Umirujuća je.
Slušam ju svaku večer :D |
meni se inače dobapa celi uvod od tog enterparadajza .... neznam zake ... ali mi je baš fora .. onak kaj pokazuje ko kratki blic ljudske povjesti itd itd
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Slažem se.
Uvod je prejeben,barem meni. Nekaka se zamislim kaj su ljudi sve postigli do sada i kaj još budu! |
Citiraj:
NHF, ali mislim da se Goldsmith okreće u grobu kad krene uvod Enterprisea. A kad čujem uvod TNG-a dođe mi da uzmem fazor i marširam po kući : goood : : goood : : goood : |
Citiraj:
TNG ima odlican intro :) Voyager je nesto osrednje... moglo je i bolje... :mad: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Stvarno je pisalo chieftec. Jer malo prije nego sam radio sig sam gledao malo chieftecova kucista i sve mi se zmjesalo. Rendula me na to upozorio na Linksu pa sam svugdje promjenio. |
Inace bolje mi pjeva Russell Watson nego Rod Stewart.
|
...ma ta pjesma je tako jadna....:p , tj. jadno je to sto je stavljena na pocetak star treka...
kad to cujes a ne vidis sto pocinje na tv mislis da je neka sapunica...:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:01. |