![]() |
Citiraj:
-norestrictions |
Citiraj:
Citiraj:
:respekt: |
imam brzinsko pitanjce.
-Vista 32bit -p31 gigabyte -Nvidia 8800 gts 640 clocked na 630/900 @ 1280x1024 @ 178.24 drivers -2x 1gb takems 800 - core2duo 6320 default - detalji na medium,distance negdje na sredini igra uopce ne ide tecno,kao da imam 15 fps-a,jel se moze ikako sredit da radi bolje? znam da je zahtjevna igra ali hebemu,ovo nije bas grafa za smetje. Ima li kakav 100% working fix/patch da popravi malo stanje? vidim da se prica o raznim patchevima ali koji je onaj koji radi kako spada? Hvala |
Probaj s novim driverima svakako, meni na 1680*1050 drži preko 30 FPS, radi na distance 25 (niti netreba više, vidi se direktno u igri kad pauziraš i mjenjaš, nema neke posebene razlike), ostalo 75, 75, shadow 6, texutre medium i ovo drugo high. S time da ja još imam tweakano s ovom forom:
http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=2367 |
moš mislit kak drži prek 30fps pogotovo negdje u zoru oko 6hAM s upaljenim dugim svjetlima, daj molim te, pa svi imamo instaliranu igru...
|
Statistics
Average FPS: 37.56 Duration: 37.52 sec CPU Usage: 75% System memory usage: 53% Video memory usage: 67% Graphics Settings Video Mode: 1280 x 1024 (75 Hz) Texture Quality: Medium Render Quality: Highest View Distance: 65 Detail Distance: 100 Hardware Microsoft® Windows Vista" Ultimate Service Pack 1 Video Adapter: ATI Radeon HD 4800 Series Video Driver version: 7.14.10.630 Audio Adapter: Speakers (SoundMAX Integrated Digital HD Audio) Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz eo moje ! |
evo kod mene GTA ide bez problema na medium, za pocetak sam zadovoljan zanimljiva igra mislim prica a one sjenke jbt takve su bile u diablu I, gotivno je ono sa mobilnim sto mozes zvati sto prije nije bilo.....
|
a sta je sa teksturama? pola tekstura ne vidim kad sam stavio 180.48. Ni zvuk mi ne radi. Ne cuje se kad pricaju niti zvuk automobila,samo radio se cuje
EDIT: evo nesto sam uspio sredit,vidjet cemo kako funkcionira. |
jebeno, preporodio sam se sa quadom :)
prije sa E5200 na 3.7GHz mi je trzalo na medium teksturama, a sad ide glatko na high... quad OC-an na 3.6GHz s 1.425V evo sta benchmark kaze: Statistics Average FPS: 43.74 Duration: 37.90 sec CPU Usage: 75% System memory usage: 59% Video memory usage: 100% Graphics Settings Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz) Texture Quality: High Render Quality: Highest View Distance: 40 Detail Distance: 56 Hardware Microsoft® Windows Vista" Ultimate Service Pack 1 Video Adapter: ATI Radeon HD 3870 X2 Video Driver version: 7.14.10.621 Audio Adapter: Speakers (USB Multi-Channel Audio Device) Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz meni osobno je igra preodlicna, bas mi je falilo nesto takvoga jer u zadnjih godinu-dvije me jedino cod2 uspio zadrzat duze od 5h u komadu za kompom :D |
Citiraj:
|
da, definitivno je problem procesor...
evo jedan primjer zasto: na mojoj drugoj konfi iz siga presler je bio na defaultu (2.8GHz) i igra je jednostavno bila neigriva, FPS oko 10-15 digavsi preslera na 3.5GHz FPS je drasticno porastao i sad se cak moze i prihvatljivo igrat :D |
nista ,morat cu ga klokat... al mi tesko pada :D
|
Citiraj:
:zdero2: di je taj commandline fajl, ocu si i ja tweakat igru, dosta mi je slideshow-a vrtim na 1280x1024 sve pogaseno i opet slideshow :fuming: |
udji u folder od igre
desni klik New Text Document nazovi ga: commandline.txt :D |
Citiraj:
|
nece ako imas iskljuceno da ti skriva ekstenzije ;)
|
evo sad ide bolje ali opet mi fale teksture.... odjednom nema vise ceste niti ijedne zgrade,pocnem lupat po nicemu i murja me copi. eh...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja mislim da uopce nemam niti jedan nastavak CoD-a na kompu :D Multy je jos zabavniji :) Nije mi jasno zas neigras na cetveroglavom zmaju? lagano bi mogao sve na max bez dropova ispod 25 fps-a ... |
Citiraj:
Dugo svijetla NIKAD ne palim, što će mi ona, ne vidi se dobro po mraku? :stoopid: Kad sam rekao preko 30FPS to je obično oko 31-34FPS, a svaki vrsni matematičar zna da je to preko/više od broja 30, nisam aludirao na broj od 50, 60FPS. Dobro tu i tamo padne na min od 25, ali u rijetkim situacijama i nije to nešto da jako smeta. LP |
da, a igra ti sa tim fixom izgleda ko raster
|
ljudi mene redovito baci van iz igre tj.pojavi mi se rozi ili nekad zeleni screen s okomitim crtama ili mi se komp jednostavno ugasi(crkne) i to sve nakon kojih sat, sat i pol igranja - jel to kaj do igre ili hardwera(jel se kaj pregrijava ili kaj)-pišem tu jel mi se to događa samo u toj igri..
|
Ja da idem pisat kakve sve šokove prozivljavam, pa 3 strane bih napisao...
Ali, ejdan me stvar jako muci, a to je sto nekad ka dudjem u igru imam jako loše frejmove, ono steka, pa odvrtim onaj benchmark i bude 25fps-a prsijek, a restartam ju pa bude 34fps-a...nekuzim fkt. |
Citiraj:
|
@ čofi, ak si kloko grafičku, vrati na stock
|
Citiraj:
|
toxicov takt je za toxic karticu stock,hehe,
ovo mora bit neš vezano uz grafičku kaj, ostale igre ti rade normalno ? edit; možda te napajanje zeza, za 4850 piše min 450W ak se ne varam... |
Citiraj:
|
hehe,
dobar |
pa je...
pa uopce nije bitno kolko w napajanje ima, glavna je snaga na 12voltnom railu... tako isto pise za x1950 da treba napajanje od 500w... ma jok... ajde kupi si ms-a od 550w i spoji pa ce ti sve odletit u zrak.. tvoj komp sa quadom bi gurao fortron od 400W |
neznam baš, da bi 400w meni bilo dovoljno s obzirom da imam više hardova, i još štogod,
al nemojmo ništa isključiti, doduše uvjeren sam da ga grafa prca jerbo se meni nekad u osjtljivijim igrama sa istom tom grafom takvo sranje znalo dogoditi kod oc-a, točnije, memorije na grafičkoj |
imam problem. instaliro sam windows xp i stavio sp3 i instaliro igru i kad ocu uc u igru onda mi pise gta 4 fatal error :ws10. u cem bi mogo biti problem?
|
Fali ti NET Framework 3.5 ili Microsoft Live
|
Citiraj:
|
ne znam da li se to meni samo čini, ali kad je social club isključen, fps-i su stabilniji...
|
Citiraj:
|
nego jel ko uspio od vas da nađe stari ruzinavi tug? :D stara kanta a još uvijek dobro povuće.
Nego, u ovih mojih 40%-ak igre koliko sam do sada odigrao - razočaranje. Igra je stvarno jebeni export sa konzole (a mi nismo konzolaši jel :D:fiju:), nikakva kamera, mutavo okretanje, oš naprijed ovaj ide unazad, niš precizno baš kako to biva na konzolama i tako... uz far cry 2 (di je meni osobno puno ljepša grafika a i saund (pucketanje lišća, vutre i sjemenki dok gore)) razočaranje godine, za sada vodi kriza vouhead :stoopid: (ako se piše tako :D:fiju:). Al dobro, još nisam isprobao COD5. :chears: |
Eh igro se i ja malo sa commandlineom... Sve na max igra radi na 2 FPS-a manje neg na low/med postavkama... Sam sto texture nestaju... i nece pokrenut benchmark... igrica krepa...
Uzas... Odusto sam od igrice... |
da li se vama na telefon javlja dwane, mugu ga samo nazvat al se mu uvijek javi sekretarica (igru sam prešel)
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:33. |