![]() |
Ja se "zarazio" ponovo.
Digao sva 4 lika na 120, ostao mi DH još, i njega ću ove dane, počeo flipati lovu na AH ponovo (30-40k po danu okrenem), digao druida na 435, healam +11, +12, imam Paladina tanka 420, s njim rokam i +8 već itd. Sada ću se posvetiti fury warrioru i destro locku, dići i njih na 430+ i probati DPS dići u nebo. Flying dobivam danas, ostalo mi još samo 1k rep s rustboltom. Uglavnom, zarazio se, ali igra je mačji kašalj kakva je nekad bila. Doslovce su mi charovi stari par dana i već rokam veće mythicse. |
Pitanje.
Pre-orderao Shadowlands, to znači da od druge srijede mogu igrati DK-a s novim rasama? I drugo pitanje, pošto izlazi novi raid koji dropa 430-475 iteme, M+ će dropati isto veće ilvl iteme? |
Da m+ gear ilvl ce ici gore, svaki tier se povecava ilvl koji dobivas iz m+. I da sada od srijede ces moci praviti DK s drugim rasama.
E da to sto ti radis m+ 10-15 nije neki uspijeh mi to rijesavamo s 4 igraca, teze postane tek od +20. Tamo moras imati dobar gear i dobar teamplay. Cak bi rekao da kasniji keyevi +24 i gore su tezi nego bilo sto sto blizzard u raidu moze izbaciti. |
A vjerujem da nije ništa, samo to radim s mjesec dana starim charovima i PUG-ovima. Moj guild gura +20 na više. Neki dan me lik pita a mogu healati neki low key za altove. Mislio sam low, to je nešto kao +7/+8, kad ono +16 kao low alt grupa.. Reko jebeš to :D
Mogu ja to daleko dalje dogurati, ali eto, lagano, ako će me držati. Za m+, fakat ne vidim nikakav problem doći do 20, pogotovo ako imaš ekipu stalnu. Ako ja guram s 435 druidom +15 s PUG ekipom, +20 za starog igrača mora ići od šale. Više se fokusiram na levelanje zadnje vrijeme. Prvi puta u životu imam 4 chara na max i još 2 na 110+. Inače, druid mi je main, taj postoji još od WOD-a, ali sam izlevelao paladina još davnih vremena na 110 i bacio ga na 120 prije kojih mjesec dana. Prot Paladin, koja zabava, čudo. 415 ilvl, tankam +7/+8 kao od šale. Probao retradina, ali dosada. |
A sada s ovim anniversary buffom stvarno lagano ide lvlanje tako da pici dok to jos traje. Ja igram samo warriora tako da ni ne lvlam nesto drugo. I meni su paladini fora bili za tankanje, i DH isto rade dmg kao dpsovi a tankas.
|
Daš link na armory da vidim? Imam i ja friškog warra, 7 dana star :D
|
Ja sam nakon 100 godina igranja sa rogue i hunterom, izlevelira paladina na 120lvl. Cistim sve kvestove i polako reputacije. Gear je 417 i trenutno mi ne treba bolje 🙂
Poslano sa Sony XZ3 |
Dajte accountove, pa možemo se čuti ako ništa drugo, savjet koji.
Moj: Archangel#23103 |
Mi moze netko objasniti ovu frku koja je nastala sada na klasiku?
sasvim slucajno naletio citajuci recenzije za reforged i vidim usporeduje se sa classikom. Sta bi? Nesto sam citao oko neke "phase 2" patcha, ali nisam pokopao sta se desilo. |
Citiraj:
Uglavnom, WOW Classic je bio pun pogotak, W3 nikako. |
Da nema nije w3 povezan nikako s wow classic. Btw Blizzard je stvarno sjebao sve zivo s patchom 8.3 tonu bugova, ispravljaju oni to ali sporo.
|
alfa za shadownlands je out, ima na tviču kog zanima
|
|
Volio bi da dođe na PS4/PS5.
Rado bi ga i na plejki zaigra. Poslano sa Sony XZ3 |
Obzirom koliko su gladni novaca nebi me čudilo, ali realno teško. Pa nemožeš to igrati gamepadom
|
Zašto ne bi mogao?
Danas se wow svodi na 5 tipki. Prilagoditi će UI gamepadu i biti će to dobro. Ja sam siguran da će to zaživjeti kad-tad. |
Ma slažem se i sigurno će naći svoj dio publike, ali totalno mi je neprirodno bez miša i tipkovnice.
|
A gledaj, oni ciljaju na ekipu bez PC-a. Ako imaš PC, igrati ćeš za PC-u. Ako masa ljudi igra konzole iz više razloga.
|
Citiraj:
Već sad postoje modovi da se igra s gamepadom, ekipa čak hvali. Jedino ne znam kako bi se chat rijesio, ipak je to dio folklora kad si u gradu pogotovo. |
Kao i u drugim MP igrama.
:D Virtualna tipkovnica i klikanje gamepadom. :) Imaš ekipe koja brutalno brzo pišu. Samo praksa. |
Citiraj:
|
mene opet primilo pa sam već mjesec dana u retailu, odradio zadnji raid, skupio ok gear, vidio content novi, dva nova otoka mechagon i nazjatar, taman pred exp ću sve odradit
i flying achievement sredio, sad je 100% rep buff aktivan pa se i to riješi za čas |
I to je više manje to što možeš/trebaš odraditi. :D
Horrific Visions ti neka bude primaran fokus za legendary. Ali da, to je to. M+ ako imaš volje, ali nije lagan kasnije na 10 i više. Ja budala pre-oreder Shadowlandsa napravio pa prestao igrati nakon 2 tjedna. :D I to ne bilo kakav, nego najskuplju verziju. :D Čak sam i izlevelao 4 lika na 120, što nikad nisam imao volje u nadi da me neće pustiti, ali badava... |
Ja evo sad ce dvije godine u komadu, ali me popusta lagano. Sad kad dobijem ovaj CE u novom raidu a taman smo na Nzothu mislim da odustajem. Shadowlands cu probati ali nemam neki hype za ekspanziju novu.
|
Citiraj:
najviše farmam transmogove po legacy raidovima, ICC mount itd :D |
Citiraj:
Ako se pripremaš samo za ekspanziju, onda zanemari raidove i sve, igraj i zabavljaj se. Ali ako hoćeš još igrati do onda, bez tog update-a, ništa. :) Inače, igram wow nekih 10 godina kad se sve zbroji, nikada se nisam više zabavljao nego igrajući tanka... A prvih 9 godina sam ga kompletno zaobilazio, nije mi se sviđao. Paladin je no brainer, War je nešto teži, ali po meni top tank, zabava zagarantirana. Druid je top isto tako, brutalan heal, puno HP-a, isto zabava. :) DPS mi je bio primarni prvih godina, sada nemam volje za to uopće. Eventualno Fury War, ali nekakav caster, no fucking way. :D |
ma to sam si uzeo mjesec dana i gotovo, ak produžim to će bit samo radi farmanja invincible's reinsa
ja sam baš sa tenk warriora prešao na maga, uživam, sve pada odmah, a u raidu se nemoram znojit :D |
Meni istekao sub jučer i mislim da ide na hlađenje barem do prepatcha. Jednostavno mi je dojadila igra nakon što sam zaklao lignju. Visioni su dosadni, corruptioni su katastrofa. Za transmog runove nisam nikad imao živaca jer ne dropaju BoA. Malo mi je žao što sam preorderao SL, ali ionako bih uzeo igru na releaseu iz znatiželje. Budući da su dosad bili koma u balansiranju klasa, pripremio sam 5 lvl120 likova u nadi da će jedan valjati u SL-u :D
|
Ja npr. nikada nisam osjetio disbalans u klasama. Svakog chara / klasu koju sam igrao sam tjerao do krajnjih granica i uvijek bio među boljima.
|
To je super, ali ako škicneš warcraftlogs ipak se može zaključiti da su neke specijalizacije općenito slabije. Pogotovo ako mainaš enhancement shamana samo da budeš kontra mete kao ja :D
|
Ma na manjim razinama raidova se to ni ne kuzi kad si okruzen ljudi koji nisu top, na top razinama se kuzi i to dosta, znam npr u BOD ja sa warriorom igram i svaki boss kill log 95-99 ali ja sam svejedno u nasem raidu bio ni u top 5 po dmgu. Dzabe se ja trudim. Dok evo u Nyalotha obrnuta prica warriori su ekstra jaki cak i ako dobijem plavi log sisam citav raid po dmgu skoro.
|
Igram WoW od početka sa pauzama.
Diga sam hrpu 120ki, ali se uvijek vratim na meni najdražu klasu Rogue. Sad sam stao na ilvl 450 te radim stare raide za razne skinove i mounte. Natukao tokena i eura na accountu. I ja bi moga ubost sa blizzard balance novu ekspanziju. Veceras je guild run Legion mythic raid. Malo veselja 🙂 Poslano sa Sony XZ3 |
Ako netko planira krenuti igrati Classic može se pridružiti Kreativnom Neredu (H) na Shazzrahu. Pomoći ćemo oko levelanja, geara i sličnoga a tražimo i aktivne igrače za popuniti mjesta u raidima.
https://discord.gg/9dxTH4G |
Citiraj:
Znaš i sam da FPS igre na konzolama uvik se koriste softwareom koji pomaže ciljat tipa Bioshock Infinite. Ništa nemože zaminit tipkovnicu i miš sta se tice wowa CSGOa i takvih slicnih igara. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk |
Imaš već MMORPG-ova koji su na konzolama i stvar šljaka. Npr. ESO i TERA. Addovi se mogu targetati preko tipke za promjenu targeta što uostalom imaš i na tipkovnici u WoW-u (tab). Ne kažem da je dobro za HC igrača, ali za kežualca, world questove i slično, može biti čisto ok.
|
Citiraj:
Još mogu donekle shvatit Tab targeting ako si MT u Classicu jer doslovno cili rotation se može postavit na 3 tipke al ako gledaš išta dalje od toga tipa Fury Warriori AoE tauntovi Sappersi ect... sve propada u vodu. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk |
Ne razumiješ. Neće tebi nitko dirati tvoj način igranja, ali ako oni vide priliku za privući još jedan dio subova skočit će na nju. Shvaćaš li da ima WoW igrača koji su čisti kežualci i samo piče po niskim ključevima, WQ-ovima, LFR-u, skupljaju mountove i transmog, itd. Takvoj ekipi bi bilo možda fora zavaliti se u kauč ispred neke telke od 70" dok čisti neki stari raid.
|
Točno kako je d0x rekao. nisu svi wow igrači 1337 uber super k00l raideri HC drekova. Ne kužim zašto se uzbuđuješ.
Kao što postoji ekipa koja igra Fifu na kompu s tipkovnicom. Nije idealno, ali je moguće kad te boli kuki za progres i ostale pizdarije. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Meni je najjkomičnije kad ta ista ekipa priča kako je Classic komedija a onda se wipea na bossevima ala Firemaw. Ista ta ekipa kupuje WoWTokene i Mountove u Retailu šta je jako žalosno. BTW pitanje za tskarda: Koliko ste brzi pri čišćenju BWLa(speed)? Sent from my Nexus 6P using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:10. |