![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Inače za flagship je glasina bila 95w TDP (koji ionako nije neki standard, svako piše što hoće), a za 4c8t 65w. Za flagship je na kraju ispalo točno, pa će vjerojatno biti i za 4c8t, dok za ovaj čisti quad glasina kaže tdp 45w. Tako da ako i ne bude na razini skylake/kaby, neće biti daleko. Kažem, meni osobno nebitna stvar, važniji je price/performance omjer. BTW ideja za avatar lol |
Manuele, jel ima kakvih novosti? Sutra je 17.01. Jel sutra što doznajemo novo ili ne?
|
Ništa se ne spominje, tako da je vjerojatno neki ćorak. Jedino ako je neki tajni gather-up za novinare, što onda ispliva kasnije
EDIT Izgleda da je NDA stvarno 28.2., barem za ploče http://www.overclock.net/content/typ...42019/flags/LL A evo nešto i za hawkera klik :D |
Citiraj:
|
Kao što rekoh, prije ožujka ne očekujte launch.
|
malo spekulacije oko cijena
|
Bla bla bla, sve same spekulacije. Nek se AMD javi i bar kažu cijenu ili nešto.. Nestrpljiv sam.
|
Paul gospodin čovek. Nije loš video kao sažetak u prvoj polovici za nekoga tko ništa do sada nije pratio (do druge polovice gdje nagađa cijene)
|
|
|
Hmm ne djeluje mi nešto pouzdano
Citiraj:
U biti članak se svodi na Citiraj:
|
Intel je vec najavio odgovor u obliku Skylake-X i Kaby Lake-X procesora.
|
Citiraj:
|
Cijena sigurno neće bit intelovska.
Jerry Sanders,osnivač AMDa, je imao izreku "people first,products and profit will follow" Intelova maksima se može nac u pjesmi "money money money" 8c ce bit oko 500 dolara,ako se obistini AMDovo hvastanje performansama. |
Citiraj:
|
Znači kupujemo dionice AMD-a, lete u nebo krajem veljače? :D
|
Citiraj:
amd je u dobranim dugovima + razvoj, proizvodnja, R&D....to sve kosta, tako da nemojte ocekivati da ce ryzeni padati s neba za 50 baksi. nece kostati kao intel cpu ali bome nece kostati niti kao kineski mobiteli |
Citiraj:
trump bi mogao biti problem za amd |
Evo biostarov lineup klik
EDIT GLOBALFOUNDRIES to Deliver Industry’s Leading-Performance Offering of 7nm FinFET Technology Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Škot
|
|
Citiraj:
|
Svi žele račun za CPU/MBO.
|
BTW kad smo kod onog francuskog časopisa komentirali kako nema nikakvih slika ni ništa. Izgleda da ima slika (našao u gore linkanom škotovom videu), te da su fakat imali engeeniring sample (on to uzima kao činjenicu) i neku ghetto mbo
https://www.cpchardware.com/cpc-hard...elucubrations/ Google prijevod o NDA i nabavljanju primjerka Citiraj:
|
Di ima fotka ES Zena na ploči?
|
Pa u tom linku
https://www.cpchardware.com/wp-conte...2/DSCF0072.jpg Inače škot je reke da će "soon" objaviti neki video o i5-icama i njihovim zen konkurentima |
Citiraj:
Pa kaj su u 2017 vratili parallel portove na ploče i 4pin +12V priključke? A i na samom socketu piše socket 754 To je fotka prastare Asus K8N ploče i ES s754 Clawhammer procesora :lol2: https://www.cpchardware.com/wp-conte...2/DSCF0072.jpg |
My bad, skužio i ja da nije to to. Odnosi se na ono zadnje što sam boldao u qoteu. Podsjećaju da su 2003 prikazali athlona 8 mjeseci prije njegovog izlaska. Inače prijevod je google translate sa francuskog, ali dosta je dobar većinu vremena. Ne kužim zašto onda ne prikažu sliku. BTW trebalo bi vidjeti po broju pinova onu prvu slika kod naslova dali bi to mogao biti.
|
Ne kužim čemu toliko truda za kopanje tih opskurnih informacija. Sačekat lansiranje i amen jer ovo već postaje smješno. Jebote mogli su onda barem neku AM3 ploču stavit a ne sliku komponenti iz doba Franje Josipa :D :roller:
|
Zato što se hvale informacijom iz tog doba, te kao "vode brigu" o svom izvoru. Ugl. škot koji je dosad najbolje pogađao/predviđao na internetu ne sumnja da je to legit, tj. priča o istom kao da je činjenica.
|
Citiraj:
|
Zaratio? Ili ouvrklouka čoek pa nema vremena za piskaranja po forumima
Ček jel taj tip napravio "pravi" svjecki rekord (na 8 jezgri skoro na istom kloku kao ostali na jednoj) dok još taj cpu (FX8370?) nije službeno izašao i bio na policama? Onda im stvarno šalju ranije (mada ja ne vidim zašto) |
Citiraj:
Prvo sto upada u oci je boja pcb-a, zatim portovi, pa onda hladnjak (tro pinski + prastare kopce :D |
Citiraj:
Duga priča,ali trenutno nije u dobre sa AMDom |
Citiraj:
Inače ako se vodimo prema carnard pc, IPC inžinjerskog primjerka je cca negdje između ivy bridge i haswella (teško je 100% precizno reći iz zbirnih multithreading i gayming rezultata), to su naravno worst case scenariji uz potencijalno "buggy co-op" i "buggy SMT" kao što čovjek reče. No i clockom će prebaciti dosta broadwell-e. Ja bih nadodao još da će sve većim povećanjem clocka vjerojatno potrošnjom struje prebacivati broadwell-e (ako je sada na 3.4ghz par watta ispod). |
Citiraj:
|
Ahahahahaha pao sa stolice, mučko đubre :D
|
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:42. |