![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
@mamaturka
Hvala. Revolut mi je novoj kartici odredio random PIN za aktivaciju kartice kojeg onda mogu promijeniti na bilo kojem bankomatu. |
Ako netko možda zna, ako se uzme premium free trial mjesec dana, dal se nakon toga može otkazati ili ide automatski naplata?
Upravo mi ponudili, a pretpostavljam i ostalima |
Ide automatski ali možeš ukinuti.
Ali pazi, ja sam uzeo i karticu metal uz pretplatu pa su mi nešto prijetili da će mi naplatiti ukoliko raskinem prijevremeno...uglavnom, to je bilo na početku, imao sam mi se čini 3 mjeseca djaba i kao rekoh idem ukinuti to nakon mjesec dana...pa dobio tu "obavijest". A to je samo zato jer s dobio kao "besplatno" karticu uz prelazak na metal/premium sub. Long story short xD - Dan prije isteka free trial sam bez beda išao na "downgrade" to standard Sent from my Pixel 4a (5G) using Tapatalk |
Da.
|
Citiraj:
|
Jel se može preko Apple paya nadoplacivat?
|
Citiraj:
Bez problema Sent from my iPhone using Tapatalk |
Najdraža stvar kod Revoluta mi je kad mi zafali casha pred plaću i onda preko Zaba MasterCarda si uplatim na Revolut(izbjegnem 3% + 20kn naknade) i još onda podignem taj cash na Zaba bankomatu Revolutom bez naknade. :goood:
|
Citiraj:
Kak |
Citiraj:
|
Ovo mi je otkrice, hvala na ovome. Do sad san isa preko pbz kartice, pa utipkaj CVV pa potvrdi u pbz aplikaciji pa se vrati u revolut. Ovo je sad samo dvoklik botuna i gg.
Ne znan kako se nisan prije sitia ovo provjerit, valjda navika uvik istog nacina uplate od prije... :no2drug: |
Citiraj:
Srećom automatska nadoplata radi na svima nakon nekog vremena, a iznos i limite za automatsku nadoplatu možeš postaviti kako ti odgovara. |
Pa da, ali nije poanta u lakoci (beskonaktnog) placanja nego u brzini transfera u dva klika umjesto 10. :D
|
Sve pet, ali ta lakoća prolazi samo s dvije banke, da se ne bi našao netko probati i psovati da zašto kod njega ne radi :)
|
Ne kužim. Ja si komotno prebacujem Google Pay-em na Revolut. Instalirao ženi, kod nje kada idem na uplatu love na Revolut, stavim google pay ali dobijem poruku “There are no accepted cards available for use with this merchant” ili ti ga "taj trgovac ne prihvaća ni jedan od dostupnih načina plaćanja".
Ista banka, isti mobiteli, isto sve. Uredno radi plaćanje Google Pay-em na lokalnim POS dućanima u gradu. |
Citiraj:
Nešto ga očito *ebe, ali nemam pojma što bi moglo biti :) |
-
|
Citiraj:
kad izađe nešto normalno od snapdragona doduše revolut + pbz bez beda autorizacija uplate me prebaci na mpbz i odmah lova sjeda kao i uvijek. Citiraj:
Prošla iz prve bez beda. |
Citiraj:
Probao Erste i Zabu. |
Citiraj:
više ne može unutar app promijeniti pin. Kaže da se može promijeniti na odabranim bankomatima pa ti sad pogađaj kojima. :D |
Citiraj:
|
Pinove za Mastercard kartice mijenjam na OTP ili Erste bankomatima (koji su mi jedini u blizini). Za Visu se sad ne mogu tocno sjetiti gdje sam mijenjao.
Takodjer mi je ostao pin od stare kartice za obje nedavno izdane Revolut kartice (MC i Visa). Curve recimo salje novu karticu s novim pinom pa treba provjeriti u appu koji je. |
Citiraj:
Edit: otišao drugim putem, ali na pbz-ovom bankomatu se moze promijeniti pin na novoj visi. |
Citiraj:
Ali nakon zadnjeg koraka, javi nešto u smislu nije u sustavu banke ili tako nešto, nisam zapamtio. Znači, uredno prođeš sve korake na bankomatu, odabereš pin usluge, ukucaj stari pin, dvaput novi, i nakon toga kifla. |
OTP probajte, tamo mi je prolazilo.
|
Citiraj:
A nije vam to do toga što je šaomi nego jer je low budget šaomi hahah Iman xiaomi 12X i sve leti, nikad nikakvih problema. Inače ja sam PIN par puta na RBA bankomatu mijenjao. |
Citiraj:
i odmah požalio. iako ovaj moj drlog ima SD865, gore od žaomija mi je samo bio samsung i njihov exynos. zadnje 2 godine preskačem zbog sd888 i 8g1, čekam možda se vratim na iphone. |
Kolege,
Kakva su iskustva sa uplatama iz drugih zemalja na revolut acoount? Imam situacija da je provedena uplata iz Grčke na moj revolut acc, poslana mi je potvrdfa o uplati iz koje je vidljivo da je ista provedena, ali sredstva još nisu vidljiva na mom accountu? Uplata je urađena pred tjedan dana, znači svi mogući rokovi su prekoračeni...? |
a jel te pitalo, dal poznaješ ovu uplatu ?
klik klik ? jer ako ne klikneš, uplata se vjerovatno vrati ... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
da ti nije netko dužan pare pa sad šalje nepostojeće potvrde o uplati?
|
Ma nije ništa takvoga, radi se o kapari za neke dijelove
|
Citiraj:
|
jucer na RBA promjenjen pin, nova MC
|
nasao ovo na drugom forumu, ne znam da li radi
Citiraj:
|
Citiraj:
Mislim meni je to app sam ponudio. Dobije se Polkadot coin, a iznos ovisi o trenutnoj vrijednosti coina. To jest dobiješ coina u vrijednosti 24,5 kn kad riješiš kvizove. Ovako je bilo meni kad mi se to pojavilo. Ima dosta vremena. Danas kod žene je bilo 115 kn. Sent from my SM-A715F using Tapatalk |
Evo ja sam upravo riješio kvizove i dobio 105 kn Polkadota, ali to se stalno mijenja, trenutno je 115 kn, tako da ću ostaviti, možda naraste puno više :D
Istu šemu je imao i Coinbase nedavno kad sam se regao. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:31. |