![]() |
Citiraj:
|
Bikaz moar :D
|
Šukurac, neš je otpalo :(
|
Mislim da je otpalo zuto s one sosiđ kerb.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk |
To je malo očešao onaj ležeći i skinuo farbu s njega
|
kakav pritisak stari lisac vrši na mladom čarliju.
botara čeka svoju priliku kad se potroši hamilton onda će pustit botaru da riješi čarlija,a sve zbog vetela EDIT: evo javili da botara za 4 kruga uzima 2nd place |
Citiraj:
|
nevjerojatno - čarli će preživjeti hamiltona i onda botara za vrat opet.
ludnica |
Ajde da vidimo moze li Bottara skinuti sa sebe titulu panja 😊
Ham može naštetiti Lecu kao i žaba lješnjaku :D
|
botara je odličan vozač.
|
Odličan butler
Ham bi trebo po crvene gume. Ionako je gotov. |
Bottas se približava, ali vjerojatno će isto potrošiti gume dok dođe u priliku za pretjecanje.
Max bi lako bio u top 4 da nije napravio sranje na početku. Renault bez mogućnosti naprijed i bez ikakve prijetnje straga. Odlična utrka |
Sada mu je prilika, gume mu drže, i ne izgledaju kao da će pustit.
|
Kakve bene u Mečki. Isti krug kad je Ham sjebo apex, odma je trebo po crvene. Bio bi 2.5s po krugu brži.
|
Evo jedan iskren i otvoren post od mene!! Drug molim te pažljivo pročitaj i dobro zapamti ovo. :) ovo se više neće ponovit.
Ne bi htio da Vettel ode na godinu iz F1. Htio bi da ostane, treba nam dobrih vozača pa i da se Alonso vrati ne bi bilo loše. Pa neka bude i drugi vozač u Ferrariju ili treći. Nije bitno. Mali Charlie je stvarno odličan i bit će definitivno budućnost F1. Svi će ga htjeti u svojoj ekipi. Međutim, ne stoji ti ono da je Ferrari brz i da je Alfa i Omega bar na ovoj stazi. Ja vidim Hama gdje vozi 20 krugova već 0.5s iza Charlia. Ferrari je najbrži na ravnom, a mercedes na cijelom krugu. I na svakoj stazi koja nije ravna, Ferrari će kasniti bar 0.5 po krugu. Komentiraš Vettela kako je loš i da puca svako malo pod pritiskom, a šta je s Charlijem maloprije? :) Ili općenito. Pa i Charlie svako malo pogriješi i ukoliko bude prvi vozač u Ferrariju neće si smjeti dopuštati takve greške. Uz sve te greške Vettela kojih je bilo, ja i dalje kažem da je Ferrari na rubu!! Ferrari ima jako malo Drag-a. Ferrari nije imao najbolji bolid cijelu ovu novu turbo eru. A veliku većinu ovih godina su imali katastrofalan bolid. Toliko od mene i držim fige Charliu da pobjedi danas. Bar malo slavlja za Ferrariste. :goood: |
Ma sve 5. Ali... Čarli je prvi i pobjeđuje :) Vettel je krug iza. Nekako i nije isto ali dobro. Vama nekima je...
|
Mali je radio greške, ali ajmo reći "mikro" i imao je malo sreće na izletima van staze. Moglo bi biti nešto od njega. Pobjede mu samo podižu samopouzdanje. Ludnica u Italiji...
|
Tooooooooooooooooooooooooooo !!!!!!!!!
|
Dobro je, Vetel je ipak presao Russela :D
|
9 fuckin godina 😊
Bravo Charlie 👍🤠 Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk |
Svaka čast Charlesu na odvoženom. Bez greške, pogotovo kad je bilo najbitnije.
|
Super trka, bravo Charlie :)
A bottas je još jednom pokazao zašto je vodonoša. Imao je par dobrih situacija, ali svaki put kad uspje ući unutar 1 sec napravi neku grešku |
Citiraj:
bio sam blizu kad sam rekao da botara uzima (to je bilo kada je ostao zadnji koji nije ušao u pit stop od vodećih) vrhunski napeta utrka. dobar posao i max unatoč problemima. vettel - kako je usrao slavlje crvenih. |
Talijani u deliriju. Jesmo li uopće ikad imali pobjednika koji se na tečnom talijanskom obratio publici? Ascari jedino :D
Ide Charles u legendu |
Alonso vjerojatno zadnji
E i Rosberg ,al nije za Ferrari :D |
Eto sad je valjda jasno da je Vettel No. 2 vozac u Ferrariju.
|
Cestitke Charlsu na hrabroj voznjii, drug ima ipak pravo vezano za Vet. Iskoristio je prednosti koje ima Ferari na ovakvim stazama. Iduce staze ocekujen RB u punomom sjaju.
I pored problema na startu su ipak pobrali nesto bodova. |
Capljina opet u kadru haha :D
jel ko vidi hrvatsku zastavu u krupnom planu?
je je - čapljina hahahahahaaha |
Albonu kazna sto je kratio zavoj ranije u utrci a Leclercu nista kad je presjeko prvi zavoj,zasto Reclerc nije poput Bottasa (koji se je na istom zavoju previse zaletzio) prikocio bolid kako bi zadrzao ispravnu putanju? Bottas je bio botara i na tom zavojuz kocio da se vrati na putanju nakon svoje katastrofalne greške, a brižan je mogao kao Leclerc presjeci....
|
Citiraj:
Koga je Leclerc prosao? Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk |
Albon je dobio kaznu jer je pretekao tako da je presjekao zavoj. Leclerc nije dobio ništa tim što je presjekao
|
Citiraj:
|
Pa napravio je gresku i izasao sa staze i time sacuvao mjesto, da se je trudio vratit na putanju staze to bi rezultiralo gubitkom brzine i omogucio ovom iza da ga pretekne.
Dobio je to da je sacuvao mjesto nakon sto je napustio stazu.... |
Citiraj:
Vetel ... Ako napišem debil, doci ce tu prki moralizirat Bottas nije zaslužio hate, hamilton nije uspio cijelu trku, a onda ocekivati botaru da u 3 kruga predje leclerca je naivno. |
Odlicna trka (premda su moji usrali Sainzu trku sami, McLaren nikako d anauci te pitstopove radit :(), cestitke Charlesu, odlicni i Mercedesi, stvarno su pritiskali posteno i baz kalkulacije premda im do kraja netreba nista vise osim 2-3 mjesta i opet ce sve osvojit.
Nego ,jel se prenose ovi "žuti" kartoni pa onda nakon dva komada jedna utakmica pauze :D :D ? |
Rodijak iz Čapljine pobjednik dana :D
Cestitke lcl i ferkanima, 2x zaredom da nisu sfušali tajtiku, hard gume donjele prevagu |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
To što sam napisao da je Ferrari "alfa i omega" na stazi je značilo... ne mogu vjerovati da ovo moram crtati... moment kad je Ferrari bio prvi i zadnji u poretku iliti Čarls prvi, a Seb zadnji. Alfa = početak / Omega = kraj. Ja vidim Hama gdje vozi 20 krugova već 0.5s iza Charlia. Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Vettel je usrao kolosalno. Opet. Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
1. VN Australije: - Vet 4. / jedno mjesto ispred Leca 5. / Team orders (strategija) da Vet ostane ispred 2. VN Bahraina: - Vet 5. / Team orders je bio da Lec ne overtakea Vet / Lec nije poslušao / Vet se izvrtio na zraku / Lec problem s motorom i ode čista pobjeda / Lec 3. 3. VN Kine: - Vet 3. / Lec 5. / žrtvovana strategija Leca, Max okoristio priliku 4. VN Azerbejdžana: - Vet 3. / Lec 5. / Lec sjebao Qualy 5. VN Španjolske: - Vet 3. / Lec 5. / Vet bio brži u utrci 6. VN Monaka: - Vet 2. / Lec naivni pokušaj overtakea i odustajanje 7. VN Kanade: - Vet 2. nakon greške i izljetanja i kazne / Lec 3. / Team Orders koji je glasio tako da su Lecu ZABORAVILI REĆI da Vet ima kaznu da ne stisne tu jednu sekundu da Vet ostane 2. 8. VN Francuske: - Vet 5. / Lec 3. 9. VN Austrije: - Vet 4. / Lec 2. / skoro pobjeda Leca, izgubio od Maxa na kraju utrke 10. VN Velike Britanije: - Vet 16. / Lec 3. / Vet pogodio Maxa odostraga 11. VN Njemačke: - Vet 2. / Lec DNF / Vet odradio najbolju utrku u od zadnje Njemačke / Lec otišao u zavoju koji je uzeo mnoge 12. VN Mađarske: - Vet 3. / Lec 4. / stratgegija da Vet bude ispred Lec 13. VN Belgije: - Vet 4. / Lec 1. / Vet po prvi puta žrtvovan za Leca / Lec pobjedio 14. VN Italije: - Vet 13. / Lec 1 / Vet usro utrku do bola / Lec pobjedio Nakon sve gore nadrobljenog, situacija na tablici je: 4. Charles Leclerc - 182 5. Sebastian Vettel - 169 Da ne računate - 13 bodova prednosti. Uz sve taktike i strategije gdje je Vet guran ispred Lec, nakon 14 utrka zaostaje 13 bodova. Jel sad i barem malo jasno zašto je Vettel škovaca i zašto Ferrari ne smije na njega ozbiljno računati u idućoj sezoni? Manite ovo što je ovo moj post, samo pogledajte ČINJENICE. Ovo nije moje MIŠLJENJE, ovo se dogodilo i ovo se događa. Ako je vaše MIŠLJENJE da ovo nisu točne činjenice, onda stvarno sa nekima ovdje ne vrijedi raspravljati. A sve ovo što sam napisao, pišem već duuuugo vremena. I jedini protu/kontra-argument koji dobijem je : "Hejter si, obolit ćeš od Vettela, iritantan si.". Molim. |
Mansplaining na najjače :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:22. |