![]() |
Citiraj:
Prvo nema isporuke u RH. Drugo, i da ima, neće se nitko maltretirati s uvozom toga i procedurama. Gledao sam na ebay.com, tamo ima, ali skuplje, a oni barem imaju Global shipping koji riješi uvoz umjesto tebe. Ali nema ozbiljnog sellera niti tamo. Amazon.de je 77€, ali ne dostavlja u RH, a nisam baš siguran da bi se kockao s iznosom od 2000€ preko mailboxde, a i nije to mali paket. |
Jel tko zna kakve ce biti opcije placanja za ovo u linksu za vikend? Hoce se moc uzet na rate ili samo jednokratno?
|
Citiraj:
|
@Manuel jesi siguran? Tipa 5700XT Nitro+ je 420 EUR (3191 kn), na nabavi najjeftinija 3799kn.
|
Nisu to akcijske cijene, takve su svugdje u germanskim zemljama
https://geizhals.de/?fs=RX+5700XT&hloc=at&hloc=de Najjeftinije 5700XT idu od 359€, a bolji modeli od 420-440€ BTW probaj je naručiti pa ćeš vidjeti da te neće izaći kao najjobicnija konverzija eura (+ razlika u pdv-u + dostava + 2 god. garancije, a kod nas bi imao 3 god.) |
Kupovao sam u Alzi i dobivao normalne garancije na komponente ko i kod nas, tak da nije 2 godine. Imali su i free dostavu u prosincu dok sam zadnji puta naručivao kod njih.
|
Nisu ljudi nešto pohrlili na ovu Linksovu akciju. Još uvijek ima skoro svega. Doduše, ni cijene nisu ultrapovoljne.
Npr. PS4 Pro 1Tb je samo 100kn jeftiniji nego što drugdje ima normalnu cijenu, a uz to drugdje dobijete bar 1 igricu uz nju što debelo nadoknađuje tih 100kn razlike. |
Je, bacio sam oko, jedino je obični PS4 planuo. Čini se ok cijena za Lenovo M10 tablet, mogao bi ubost za malu
|
Očekivao sam više, samo plejka se donekle isplati iako je redovno sada već ispod 2000kn sa PS5 na uglu..
|
Citiraj:
to je u 90% vremena redovna cijena....ide to jos dolje kad je prava akcija |
Možda nije prava tema al me zanima koji informaticki ducan ima jeftiniju doatavu u ovo vrijeme.. Trebao bi samo hdmi kabel narucit.
|
Instar, 16kn
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk |
Ima li tko kakav promo kod za Ekupi ili Mall.hr?
|
E Ago moj, badave H18 popusti na refurbished robu kada većina nas ne bi uzela išta na čemu piše Noa ni da ih poklanjaju. Svi ti mobiteli, tableti i sl. su ionako hardverski zastarjeli i nijedan od njih neće ikada dobiti nekakve nadogradnje OS-a ili sigurnosne zakrpe.
|
Citiraj:
Žalosno na šta se troše resursi... |
kakvi su NOA mobiteli u usporedbi sa recimo XIAOMIJEM?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa to je brand ala Vivax, znači profil kupaca su škole, djeca, stariji i realno kupci koji si ne mogu priuštiti skuplje. Ne bi trebalo smatrati nikakvim ozbiljnim brendom. |
Slazem se. imam nou h10, prije toga h4se. Oba sam dobio. Ne bi nikada dao svoje novce za to.
Ali ja sam prezadovoljan |
Citiraj:
Xiaomi spada u vrh tog svijeta, svake godine grabe još više i bolje, tako da bi ja rekao da su na vrhu uz Samsung, Apple i Huawei trenutno. NOA spada u najgore proizvode u klasi uz one generičke Kineske no name proizvode koji se čuju samo par tjedana i vrlo vjerojatno ne napuštaju granicu Kine. |
Citiraj:
|
Tragično loša analogija :D
|
Stigao mi Mytab P101 s megastore-a, refubrished.
Nema slike ali ima zvuk paljenja. |
Citiraj:
|
Citiraj:
:lol2: |
Citiraj:
Nema veze sto nema slike, cijena je bila predobra da to propustis :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: |
Citiraj:
E kako se Oinko tablet drzi il kak vec? |
Morat ce fen opet radit :)
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Ionik mi i dalje radi, samo svakih 30-40 dana kada više ne mogu stisnuti "Pauziraj ažuriranja" Windowsa 10 zahtjeva instalira neku glupost od KB-a i "ponovno pokretanje" pa moram ugrijati matičnu, ne znam zašto ali radi. Možda je nešto zeznuto oko Intel thermal drivera jer ne ugrijem tako jako matičnu da se u tom trenutku uspije upaliti, još mi HWmonitor kaže temp matične i cpu 26C a dosta je toplo bilo. Još sam mu poboljšao wifi jer sam otkrio da je instalirao neke nove realtek drivere pa sam roll-back na stock verziju.
Mislio sam da će mi ovo zamijeniti ionik ali ovo je tri puta gore: https://megastore.hr/proizvod/mytab-p101-refurbished/ Uspio sam riješiti sliku, ali wifi je kriminalno loš, na routeru ima 2 točkice, udaljen od routera 1-2m signal svako malo puca, neupotrebljiv wifi. Svi ostali mobiteli na drugom kraju zgrade a kamoli malog stana imaju wifi a u ovome moraš u krilu imati router da radi. Umetno sam sim karticu, 4G mreža se gubi i jedva ima jednu crticu. Prestrašno. Iz nekog nepoznatog razloga ne može se instalirati Antutu, ali sam uspio Aidu64; Na kutiji, webu i specifikacijama piše MTK8735 a Aida64 navodi MT6735. https://i.imgur.com/wRN6HH5.png |
Citiraj:
|
Serial: 0123456789ABCDEF :lol2:
|
Jesi im poslao vec par mailova gdje se zalis na sve i svasta ( ovaj puta cak zasluzeno ) i trazis popuste/kupone?
|
greška briši
|
Citiraj:
Glede zvuka paljenja: https://www.youtube.com/watch?v=o0VHQj-6lBA |
PluralSight Tecajevi besplatni na mjesec dana - za cetvrti mjesec.
ako netko se zeli pripremiti za neke certifikacije, vrhunski materijali za uletiti u nesto novo i divlje - Docker, AWS, Linux..etc |
Citiraj:
Citiraj:
Najniza cijena na koju sam ja naletio kod nas (a da nije ED) je bila 2300. I to je planulo u roku 10 minuta. |
Citiraj:
Jbga škartovi su izgleda na akciji |
ok, nisam isao za reviewom. Thx na info :)
|
Da, treba pazit ima puno škarta sa praktično tvorničkim greškama (asusove, msi evoke itd.) ili jedva good enough coolera ili su na rubu toga (xfx thicc, msi mesh itd.)
Škart i jedva prolazni cooleri - asus TUF, asus strix, msi evoke, msi mesh, xfx double dissipation/thicc II, as rock challenger. Revizijama su neki modeli samo prešli iz škarta u good enough Zatim full dobre best-buy modeli - sapphire pulse, powercolor red dragon i gigabyte gaming Zatim top modeli no preskupi - sapphire nitro i powercolor red devil Zatim ima grupa coolera koji su OK no ne isplate se jer su prosjek ili iznad prosjeka, no preskupe a nisu na razini gornja 2 modela ili su još skuplje - As rock taichi, msi gaming, xfx thicc III |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:22. |