![]() |
btc nije pump, btc je legit...nasmijao se u facu svima koji su mislili da ce ga bch moc okrznut...
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk |
ne radi se ovdje o btrashu vs btc nego o tome da btc nema temelja za ovakvu vrijednost/skok kakav je imao zadnjih pol god.
nemam apsolutno nis protiv toga da btc raste dapace, ali bojim se da ovakvom rastu slijedi i jaki crash i uopce se nebi cudio da se to dogodi kad izadju futursi jer ce jaki investitori ici na smanjenje cijene preko futursa prije nego svojim novcem udju u btc |
Iiiii, sve se vratilo. Zao mi je sto nisam racunao na to da ce se BTC vratit, ali BCH sam uletio jako kasno na 1715EUR i prodao po 2521EUR. :D
|
Ekipa, kak smo rekli da se zove onaj tamno-sivi web na kojem se vrte instant vijest? Znam da je bilo vec postavljeno pitanje, ali ne mogu naci, tnx!
|
cryptopanic
|
Dobro a sto je taj uopce BTC Features jer kad searcham baca mi features of BTC a. nekuzim o cemu je rijec. Hvala!
|
Citiraj:
:) Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk |
Citiraj:
da sory krivo napisao. kaj je to?
|
Ripple ode gore...AMEX je u igri...uspio sam izac iz BTC-a i uzeo XRP taman na pocetku rasta...
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
E ako dodje na $8, onda si mogao frknit i ocajniku stagod :D |
Na Bitstampu samo treba jedan whale da sruši zid i krenulo bi gore ko ludo garant...jednom se i desilo prije par mjeseci kad je netko kupio odjednom čitav zid od preko 1000 BTC-a
Kod ovih teškaša uvijek treba malo više da se stvar zahukta |
Prodao sam na 27, pa bi bilo uredu da se vrati bar na približno stanje od jutros.
Kad ponovo uđem, nek se onda probija whale (: |
Klasičan pump Ripplea...
|
Nije klasičan pump, objavljena suradnja sa Amexom
https://www.cnbc.com/2017/11/16/amer...-platform.html |
Ušao na 3299, pa da vidimo. Valjda ne može pasti puno niže od toga :D
__________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Ja mislim da će to past do 3000. Oko 0,22$ bi moglo završit.
Sad je se prelilo na CVC i skočio je 20%.. Nebi me iznenadilo da za par sati i lumen podivlja 15-20%. |
Bogme neki prodaju gadne količine da održe nisku cijenu, ne znam samo zašto
A pogotovo ne vidim otkud ovaj BTC pump sad |
Citiraj:
https://www.tradingview.com/chart/pmVg1k1m/ |
Citiraj:
|
Zanima me u što prebaciti BTC.Imam ga na Bitrexu,oko 300 dolara vrednosti,ili ga prodati ,kad poćne padat,tamo nemogu u
USDT |
Citiraj:
https://vignette.wikia.nocookie.net/...20131025203348 Citiraj:
|
Citiraj:
sa transakcijama koje su čekale po 16 sati na potvrdu, unatoč visokom fee-u |
Hvala,nisam dobro gledo,ili možda preći u ETH?
|
Moze neki tip gdje nalazite informacije prema kojima odlucujete sto i kada kupiti. Mislim, na internetu svatko moze napisati svasta, no mora postojati i netko tko je i dobro upucen.
Znam da ne postoji mjesto gdje pise "kupi ovo sad i prodaj za 2 sata" ali ovo gadanje na slijepo je vec smjesno. Ili da jednostavno pocnem prodavati informaciju sta cu ja kupiti ili prodati, pa vi obrnuto... |
Po meni jedan od pouzdanijih likova za poslušati je DataDash na youtube-u. Čovjek se razumije, objasni sve 'for dummies' i ako te dovoljno zanima mislim da možeš bez problema ući u cijelu igru i da znaš što radiš. :)
|
Citiraj:
|
napravio sam ili glupost ili potez za notez...vrijeme će pokazati
radi se o B3 coinu...ima market cap od 55mil dolara a jedan coin vrijedi 5 sat(trenutno)...ima velike skokove,nema ga na većim burzama...svaki sat gore je velika zarada neda mi se više gledat ove altove zadnjih mjeseci,samo mrcvare....ako cu izgubit nek onda izgubim sve i adio... |
Nešto se šuška na NEO discordu da je KP Kine odlučila da NEO i GAS budu službene kineske kriptovalute, jel čuo neko nešto o tome, ili neko širi glasine da bi cijena skakala?
|
Stagod da je u vezi nea, ekipa koja ga je platila najskuplje u ljeto je blizu da isprazni torbe.
|
Citiraj:
|
Šta se s Neom događa, neki info?
Edit: psmtr, kasne mi poruke na tapatalk. __________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
///
|
Citiraj:
__________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Citiraj:
|
:roller:
Nemam klingonski translator kod sebe trenutno :D |
Citiraj:
08/27/2017 03:03:20 PM Limit Buy 0.00869000 - 15kom - 0.13067587 Sada ako ga prodam na 52$ dobiti ću dosta menje BTC-a oko 0.03 manje iliti oko 230$ manje... tako da ću ga morati čekati na 60$ :D |
Citiraj:
Svaka čast da si čekao ovako dugo. Čekanje se uglavnom isplati... Cijena se digla radi vijesti da bi uskoro mogla neka velika vijest... ista stvar je bila s ripplom i Swell-om. Kad je vijest došla Ripple potonuo :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:16. |