![]() |
Citiraj:
Sent from Mobara |
samo pazi da ne eksplodira :D
|
Ima li netko iskustva sa NAVON Mizu M505 LTE?
|
Ima neko iskustvo sa LeEco Le s3 x626 ?
Helio X20 , 5.5" FHD, 4gb ram, 32gb rom, 3000 mah Moze se dobit za 100$+ 25% na carini. Pa za te pare...isplati se jel. Edit: Kupljeno iz DE skladista ,ukupno 137$. 1 god gare salje se u njemacku. Za te pare valjd ce bit dobar Imam S5 koji bi moga na prodaju ;) |
Molim preporuku za mob posto nisam u toku. Bitna je baterija, LTE i 5.5" ekran, do max maxeva 2000kn u RH. Razmišljao sam o Lenovo K6 Note. Ima što bolje od toga?
|
|
Fala. Stvarno je natrpan sa svime, jedino baterija 25% slabija od K6
|
Da ali ima prapotopni proc u 28nm a M1A u 14nm pa ti se to iskompenzira ko od šale.
|
Znam, iskreno, to neću ni osjetiti, da se i sekundu duže stranica otvara, meni nije bitno. Al koji sat da baterija potraje, to mi je bitnije
|
Pogledaj i Motorole G5/S
|
super fala.Al mislim da ću uzeti Lenovo P2
|
Citiraj:
|
Da, ove letve su jako dobre, malo tko se opekao za sad
|
Na putu je iz Njemacke, kad dodjem javim dojmove
|
daj link pliz ako imaš.
gledam taj geek i ima sto modela i sto skladišta i na kraju nađem mob i nema na stanju. |
https://www.geekbuying.com/item/LeTV...ld-386407.html
DE stock, gold verzija , sa shippingom izadje ~137$ |
s obzirom da je EU stock ide na vrata bez carinjenja.
ma to je to. živio. |
E ajde kad vam dože ovaj LeEco za 137 dolara, nebilo vam naređeno niti teško da ga malo detaljnije opišete i opslikate. Imam neke interesante za taj phone. Fala.
|
ako sve pođe dobro za sat vremena ga naručujem. zaboravio sam kolko mi je ostalo na kartici :(
ako ne onda u ponedjeljak tak da će moj doći malo kasnije od spliće :) |
Pukla mi kombinacija za Dubai i Note Fe, danas stigao Galaxy S8 plus 6/128Gb. Malo je reći da sam oduševljen. :banana:
|
Ne kontam - LeTV ima MM dok dobar dio novih mobitela čeka da stigne O. Zašto nema bar N?
btw, na njihovim stranicama kaže da ima SD652, a ne MTK Helio X20 čipset http://www.leeco.com/us/phone/leeco_le_s3/ |
Poz ljudi, trebao bih savjet. Naime, uzeo bih neki mob, 6+ inca ekran, sto bolji i sto jeftiniji. Pikiram leeco x900 (6,33'') koji odlicno i izgleda i super hardware ima, ili xiaomi mi max, jedinicu ili dvojku, ovisi kak bude love. E sad, zanima me ima li itko s tim mobitelima kakvog iskustva, ili nekim sličnim pa mi može preporučiti? Tnx
|
Imam Mi Max 2 oko dva mjeseca, zasad odličan - baterija zbilja traje i traje, a napuni se za 2 sata (QC3), stock Global stable (7.1.1) verzija se updatea bar jednom mjesečno, no ionako nisam još na nijedan bug naletio, preporuka za mob svakako...
Sent from my Mi Max 2 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Da, to je minus veliki.. S druge strane ovo ostalo šta nudi, za 130 dolara, pa to je ništa. Ja svoj 1s imam već skoro dvije godine, nisam ništa sa romovima radio, sav bloatware mi je još gore i radi bez problema ikakvih još uvijek. Možda nije tako snappy ko prvi dan ali ja nisam nikakav prezahtjevan user. Dobio sam neke mrtve piksele (ili nešto slično, ne znam) na ekranu, ali s obzirom koliko puta je djeci pao na pod, ne čudi me ni najmanje.
|
Ekipa, što kupiti za klinca klinku, da bude kolko tolko ok, a da se prođe što jefitnije?
Za cca do 700-800kn? Može kinez. |
Vernee Thor plus
|
Rađe ne, za Thor ima hrpa problema, svaka nadogradnja nešto zezne a ne sredi, otključava se ekran za vrijeme poziva, senzori ne rade itd...
http://www.chinaphonearena.com/forum/Forum-Vernee-forum |
Koji mobitel je trenutno najbolji na našem tržištu po pitanju kamere, kvalitete ekrana i ažuriranja, (bez iphone)?
Trenutno imam Samsung S5, vec 3 i pol godine radi uredno ali vrijeme je za novi neki flagship koji ce isto toliko trajat nadam se. I bitno mi je da se moze rootat mobitel. Razmisljam o S8+ ili Note, htio sam LG V30 al tko zna kad ce se taj mob pojavit i dali uopce hoce ove godine... Dali je bolje čekat S9? XD edit: zaboravio napisat da mob koristim najvise za fotkanje, navigacija u autu, 2-3 igre dnevno sat vremena ode, whatsapp, forumi i tak.. |
Ako ima pixel 2 mozda njega gonjati?
Mada mislim sve te sto si od samsunga nabrojao sa nemozes fuliti |
Pixel 2 XL ima dosta problema.
Note 8 je nenadmašiv sa HDR ekranom te je kamera zasigurno u top 3 na tržištu |
Žena treba novi mobitel, do sada je imala j5 iz 2015 koji je ok osin sta ima 8gb memorije sta je definitivno premalo jer android pojede 6. Ne zeli moto g5 jer je ruzan i jer nema fontove ko samsung...
Jel j5 2017 ok izbor za 1800kn? Dual sim je uvjet jer ide u inozemstvo. Jedino sta mi se cini slabije ovako na prvu je sta je 720p umisto fhd ekrana ali to je za njene potrebe zanemarivo. Nema gorilu ali gore ce ic svakako dodatno kaljeno. |
P8/P9 Lite 2017 - bolji mob od precijenjenog Samsunga. Veća rezolucija, više RAMa, nešto malo jači procesor.
https://www.nabava.net/search.php?q=...&cod=1500&cdo= https://www.nabava.net/search.php?q=...&cod=1500&cdo= Makar mi se čini da je uvjet da je Samsung (WTF fontovi?). |
Citiraj:
https://www.youtube.com/watch?v=G19ZwxIAwA4 Dotični model ima velikih problema s premazom ekrana, sa performansama odnosno softverom koji nije ispeglan i sa predugačkim punjenjem. Na papiru izgleda ok ali čovjek kaže da je bolja kupnja stariji model P9 Lite iz 2016. god. https://www.gsmarena.com/huawei_p9_lite-7983.php Tako da, treba biti oprezan prilikom kupnje, Samsung koji on spominje je očito bolja kupnja. |
Dotična "recenzija" je totalno smeće.
Premaz je savršeno normalan i ne vidim o čemu lik priča. Da prima otiske - da, ali ništa ne zapinje i ne lijepi se kako on to prikazuje. EMUI je sasvim fino ispeglan i ni tu ne vidim nikakav nedostatak. Sigurno je manje gladan resursa od TouchWiza. Mobitele punim preko noći tako da za trajanje punjenja ne znam. Treba biti oprezan i kad se gledaju reviewi i ne vjerovati svakoj budali koja snimi petminutni video koji nazove reviewom. |
Općenito mislim da je J serija u Samsunga promašena tj. njezin cjenovni dio.
Ako već mora biti Samsung, onda A5 2016 recimo. Ima ih po OK cijenama novog i zapakiranog. A ima i Samsung font. A5 2017 je već debelo preskup. Ako ipak ne mora biti Samsung ili Motorola, imaš kako kaže redscro, Huaweije. Za tu lovu svi su dobri... osim J serije :D Sent from Mobara |
Ma J serija je savršen pogodak iz njihove perspektive.
Šišanje ovaca koje nemaju novca za bolji mobitel, a obavezno žele da naprijed piše Zamzung. I onako su takvim kupcima "sitnice" poput senzora osvjetljenja ili LED notifikacije manje bitne od natpisa naprijed. Mobitel ni jednu karakteristiku nema bolju od drugih, osim da je više Samsung. Vidiš da, kad ne znaš kako ćeš razumno isključiti sve ostale proizvođače kao opciju, kažeš da mobitel mora imati Samsungov font i problem riješen. |
Mogu si to dozvoliti jer ionako ne žive od J serije. A ljudi su ti hoće li ga kupiti ili ne. Osobno ga nikad nikome nisam preporučio. Čak štoviše, odgovarao sam ljude od te J serije. U tom segmentu Samsung je truba za nas koji nešto kužimo. Nu pošto nas je manji broj nego ovih ostalih, J serija očito ima prođu kad tak lijepo se prodaje :)
No dobro, ima sve informacije, neka kupi što prebere. Tebi i meni ni iz đepa i ni u đep, kak se veli :) Sent from Mobara |
što je najgore J serija se prodaje kao i svaki Samsung,ali onaj ko da za J5 1800kn :hitthewal:
za te novce na njuškalu ide Honor 8 ili P9 s garancijom... |
Citiraj:
Znas li mozda kako se ponasa na androidu 7.0? Znam da je na 6.0 sve bilo ok pa sad ne znam jel to jos poboljsano ili pogorsano. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:05. |