![]() |
Lijepa golcina
|
Citiraj:
Ps:United!!! |
Citiraj:
|
Andy panjina Carroll daje gol lol :D
|
Nisam gledao utakmicu, ali citam da nije bio penal za chelsea. Chru or fols ?
|
Naravno da nemre bit fols, bas si duhovit :D
|
Čekaj pa kaj se nije govorilo i to je opće poznata činjenica da u engleskoj ligi nema dajvera, da je to prava muška liga bez glume? :stoopid:
|
Lajčester vidim igra po starom juventusovskom 1-0 rezultatu a imaju i dobrog trenera,ranijeri je stara iskusnjara
|
Citiraj:
Mislim da navijačima chelsea nije ugodno kad im suci poklanjaju penale u zadnjim sekundama. :D |
Citiraj:
Kod tog penala je sacekao,pogledao suca iza gola,i kad mu je ovaj pokazao da je faul ,dao je penal.I ovdje se raspravlja jel bilo kontakta,a na prvu je i meni izgledalo kao cisti penal,tako da nama tu urota i zavjera.Da se razumijemo,i ja sam navijao da ih Bile isprasi.Šteta.Sada ode liga prvaka,realno. |
Vidi se da je kontakt (ako ga je bilo) van 16m. Suci su pogriješili i Chelsea je na poklon dobio nezasluženi penal u zadnjim sekundama, a Bilić je oštećen za ključne bodove. Spominjem ovo jer se svako malo ovdje potegne priča kako je Chelsea pokraden.
|
Citiraj:
Naravno,samo sudac zna je li namjerno dosudio penal,ali ako si gledao ,trebao si vidjeti da je odluku donio tek nakon nekoliko sekundi konzultacijom sa sucem iza gola.Tako da ja smatram da nije namjerno. Ali ne kužim ćemu ovdje uopće te rasprave,nećemo ništa promjeniti,kao i uvijek. Gledajte na stvari vedrije.Eto ,danas je recimo Mirkec u hramu nogometa. Uživo gleda svog idola:fiju:! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Buffon srušio rekord Serie A!
930 minuta bez gola :care: Legenda koja hoda. :goood: |
Mali off topic!
Vidim da je Real krenuo po Hazarda kao prvu želju za sljedeću sezonu. Opet po meni promašaj.Čovjek je rezerva trenutno u Chelsea koji je 11. u premier ligi.Zbilja ne kužim politiku tog kluba.Tip je prespor a takva dva već imaju u Iscu i Hamesu.Ono mijenjaš golfa za golf karavan! Igra se trenutno i tynewear derby,sunderland vodi ! |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sebastiano Rossi u sezoni 1993/94 929 minuta nije primio gol. Gigi Buffon u sezoni 2015/16 postavlja rekord na 973 minute! Teško da će netko to stići tako brzo... Inače da velim Juve tukao u gostima Torino 4-1. :) Trenutno se gleda City-United. |
Koja golcina MU, bit ce ovo potop Citya
|
Viljareal samo gas, nije jos gotovo!
Ed:penal ali nije to barca pa da sviraju. |
Ovo je dobro za West Ham,jer City ima i tekmu manje,pa da je danas dobio otišao bi previše.Ovako West ham ima šansu i dalje,a ključne će biti dvije utakmice doma s Unitedom i Arsenalom.Ako to dobije,možda se dovuku i do trećeg mjesta.Prioritet je Biletu dobiti United u kupu.Onda se može lako do kraja.
Večeras u pola devet show CR7 samo za našeg Pottera! PS:Barcini penali su već antologijski! |
Citiraj:
Da biste dobili kontekst, ovo bi mu bio drugi žuti (već je dobio jedan također zbog igranja rukom :D). Reakcija publike na suđenje sve govori. Ali dobro, ipak je vrhunac dana u 20:30, pa se nebum previše zamarao sa ovim sprdnjama od ligaških sudaca :D |
Navasssssss
|
Ponisten cist gol realu i navas obranio penal, dobra tekma
|
Da,di je ovaj vidio zaleđe,majke ti?
Bar Mirkec uziva,kad Real ovako igra,nema ih nitko.Marcelo i Bale,vrh! Uz Navasa,of course! |
Culi su On dolazi pa tako igraju :)
Ed: ne kuzim ja te suce, pa jbte ako je ono povlacenje bio penal onda sviraj i na drugoj strani za povlacenje penal. |
ne gledam nista dok je march madness. jel kradu real?
|
Citiraj:
Ajd je ga vukao,ali lopta je bila balon koji ovaj nema sanse uhvatiti.Ali ajde! |
Ma kazem zbog prvog penala, meni to neujednacen kriterij!
Sviran penal na modricu, ronaldo fulao cijeli gol, sta reci... |
Cekam snimku da vidim je li bilo zaleđe ili ne a dok je cekamo gledamo gol ronalda za 2:0.
Ne kukam ja, komentiramo malo prije spavanja, zaboli me za njih sve, ja se u 5.30 ustajem tko god pobijedio... Ed: 3:0 |
Citiraj:
|
Citiraj:
Real ne treba tražiti boljeg golmana,jer ga nema! |
Koja promjena u igri kada su ušli Isco i James - instantni pad u kretanju i živosti :D
Sve mi se čini da su se pomirili sa prodajom ovog ljeta. Ronaldo je danas proveo barem 80min u zaleđu, a ostatak je šetao po terenu. Modrinjo u sredini terena poprilično tih, osim onog iznuđenog 11-erca. Kovačić nije bio ni na klupi s obzirom na svoj performans u prošlom kolu. Navas bogibatina kakve svijet nije vidio - koliko čujem na Skaju, čovjek je obranio 3 od 4 penala ove sezone. Večeras se savršeno vidjelo koliko Benzema znači napadu ove momčadi, htjeli vi to priznati ili ne :) Uglavnom, početna postava je barem bila blizu Realu kakvog svi zamišljaju i očekuju ... dobro, svi osim Wolfsburga i Barce jel :) Suđenje - klasični španjolski kriminal. Sudac kao da je bacao novčić svaki put kada je donosio bilo kakvu odluku. Nije ni čudo da uvode videom potpomognuto suđenje :D Btw jel netko vidio možda Mirka na tribinama ? Vjerojatno je negdje ležao u transu :D |
Citiraj:
Danas je igrao odlicno,kao i ostali! A Mirko nas mulja.Ja ga vidio ranije na Villareal-Barca!Imao dres od Piquea! |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Nego,ovakav Real se vec necem moze nadati.I opet ne kuzim sto ce im Hazard? Panjina kao Hames i Isco.Ovo Kroos,Modric,Kazo je cist ok! Ako vec netko treba doci neka dode pogba!Ili po meni trenutni broj 1,Payet! |
Odlična igra Reala sinoć i dobra priprema za Barcu koja je kiksala a vidim suci su opet poceli po starom.
|
1 privitaka
R.I.P. Johan Cruyff. :(
|
Maloprije procitah. RIP majstore :(
|
simpatičan video, uz eurogol klinca na 2:40 zanimljivo je kako od malih nogu uče trčat prema sucu stalno pogotovo kad padnu u 16ercu, ugledaju se na starije :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:07. |