![]() |
Citiraj:
|
Probaj sad ;)
|
|
5.1 ili neka druga iteracija? Nije valjda 5.0 :D
|
Sad bi ti i 5.1. Budi sretan ako dobiješ i 5.0 - znaš da Slony još od doba SE uvijek debelo kaska za drugima.
|
Ko bu testni kunic? :)
|
Probam oficijelni cim izade ... :-) ma koji bio ... nadam se da ce ikonice biti malo manje od ovih na KK ...
|
Vjerojatno ce biti 5.0.2
|
Citiraj:
|
E pa sad bumo imali zadnji :D
|
Bolje i to nego da ga useru ko Samsung na S5 :D
|
Bit će odlično ako se budu mogle prebacivat aplikacije na memorijsku...
Samo vjerovatno to će bit moguće samo pri instalaciji aplikacije ali opet dobro... Nadam se da će možda kamera bit malo bolja na Z3c jer onih 20mpx (4:3 format) je iste kvalitete cak i gore nego na 8mpx, po noci su slike odlične ali po danu i nije baš nešto po meni u odnosu na g3 i s5 npr.... Dok recimo 120fps video i 4k je bolji po mom iskustvu od g3 i s5 šta su jako sličnih karakteristika.... lp |
http://www.phonearena.com/news/Its-o...llipop_id67270
Oho, aj isprobajte pa javite jel kamera šta bolja. :) |
Citiraj:
|
Ihjo, lebac im hebem lažljivi :(
Što, ama baš ništa bolje? |
Meni i dalje ništa, bar ovako isprve al morao bi bar dan dva slikati u različitim uvjetima.. i dalje WB promaši u većini slučajeva.. procesiranje malo preagresivno itd
|
Trebalo bi napraviti par slikica prije updatea, pa onda vidjeti jesu li iste, bolje ili gore.
|
Ja isto ne vidim razliku ama baš nikakvu....
A i onaj stock album za slike mi je cudan od uvijek sve nešto izmiješano i kad se otvori neka slika neki put treba puno da se zoomira a nekad niti nece tek nakon par puta... Osobno koristim Gallery+ koja je znatno bolje bar po meni... lp |
GG Sony :(
|
1 privitaka
Gledam danas nes cvrca bateriju ko da je na happy houru u Načkanjiži....ono twitter. Mislim... Kak moze tolko poludit?
|
Malo malo ga updejtaju... Odron od aplikacije.
|
Twitter je po meni promašaj od aplikacije, najlošiji od svih sličnih i kompliciran dosta....
Sad ko voli da twituje nek izvoli :) lp |
Twitter je dobar za ono kaj služi i nikako se nemože reći da je promašaj kad je ocijenjen sa 4 i kad obavlja ono šta se traži od njega.
A kaj mu je danas bilo...pitaj boga,jer ne twitam nego mi služi kao newsfeed |
Citiraj:
Meni na Z1 nije bilo eskapada do sada. |
Ima netko možda Xperiu E4?
|
Frend me zamolio da mu pogledam curin Z,kao nije strasno nesto,ali na par sekundi poludi i zbrejka se.
Posto nemam bas iskustva sa xperijama,sta bi bilo najbezbolnije da ucinim radi ocuvanja podataka,a da pokusam rijesiti to ? Planirao sam za pocetak neku one-click root metodu i greenificirati pa pogasiti sve nepotrebne sync servise,ocistiti eventualni malware i sl. ? Vjerojatno je jos na KitKatu,prijedlozi ? |
Nađi moj tutorial flešanja Xperije Z sa stock firmwareom. Napisao sam ga u ovoj temi negdje u 10. mjesecu ili krajem 9/2014.
Nikakvo rootanje i zejebavanje. Backup i fleš npr Denmark 3 FW i miran si. 99,9% garantiram uspjeh. Kome sam god to radio oli preporučio na xperijama Z, svi su sretni i zadovoljni bili nakon toga. |
To tvoje pali i na xperiji m ;-)
|
Navodno bi trebalo paliti na svim Xperijama za koje se mogu skinuti FTF-ovi ;)
|
Isplati li se fleshat z3,čisto da skinem ova smeća od tcoma i ostale bespotrebne pizdarije? Ili da čekam neki čisti lollipop?
|
Flešanje traje 5 do 10 min.
Lollipop FTF već imaš ako se ne varam. Preko XperiFirma ga nađi, skini, convertaj preko Flashtoola i flešaj ;) |
Odlično.. Isprobam danas, pa da vidimo kakvo je stanje! :)
|
Nađi neki generic unbranded da ti ne nakoti ikakva sranja od teleoperatera. Sonyjev bloat se lako miče ;)
|
Kad ce nama lizalica?
|
Pa instaliraj si je ODMAH
Imaš je na nekim regijama. Prati tutorial i skini FTF od neke druge regije i piči. Sony je meni perfektan po tom pitanju. Očekujem uskoro LP i za Z1. |
Citiraj:
|
Sa flashanjem se gubi gara?
|
Stoti put - NE ;)
Flešaš orginalni Sonyjev firmware. Niti drkaš po bootloaderu niti radiš bilo kaj ilegalno. Moj XZ je otišao RMA sa belgijskim generic FWom, a bio pun rozog ht sranja. Niko ništa pito nije. |
Bio na samsungu ma nisam upoznat kak to sve funkcionira kod Sonya.
Fala po stoti put :) Preporuka je da se nakon fleshanja napravi wipe data i to sve ak se dobro sjecam? |
Nema na čemu. ;)
Ma ne treba, samo odaberi wipe u flashtoolu po tutorialu i odma ti ga fleša na čisto. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:38. |