![]() |
Citiraj:
http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetsk...---275619.html Vidjet ćemo šta će i od ovoga bit... |
Ah, jadno je to dok se klub mora loviti za svaku slamku. :puke:
Čak mi je žao što nisu popušili, a trebali su. :( |
Citiraj:
Ako imaju pravne osnove za to, neka se žale, ovo može biti samo plus za njih 1:1 u gostima je super rezultat, pogotovo dok utakmicu doma još imaš pred sobom a sad za pljugu, koja je trebala biti, a nije, isto relativa i Galata se ispromašivala koliko i Schalke |
Atletico M. = out
Lyon = out Chelsea gubi 1:0 trenutno :p Liverpool upravo izjednacio, treba im jos 3 gola za prolaz. :D |
Koja hrpa idiota. :D :D Ok jasno da gube ipak nema lamparda koji im daje golove. :D Koji odron od napada. :D
|
Citiraj:
|
Ajmo Sparta:D
|
Jel može tko dati par rečenica objektivne ocjene kako je Kovačić odigrao ako je tko gledao tekmu?
Na goal.com piše: "Another impressive performance in the middle of the park from the youngster who continues to win the plaudits from his peers." |
Opala liverpool 3:1 :) BRAVO :)
|
Stisli gadno...
|
Liverpoolu treba još jedan gol za dalje :)
Ajde Suarez, hat trick još jedan! |
Ova sparta ima više sreći nego pameti. :)
HAZARD BOOOOMMMMBBBAAAAAA :) Kako ju je lik zakucao. :) |
Citiraj:
|
Neće biti produžetka :D
|
Citiraj:
http://www.rezultati.com/utakmica/GC...ika-utakmice;0 Sve je jasno. :) Chelsea je bio bolji, a ovom cahilu treba noge lomit. U ostlaom imali su bolje prilike i više presinga. :) Žao mi je liverpoola. :( |
E moj amdo, već si zaboravio a nije bilo tako davno, tad si rekao da si nabijem statistiku u dupe. :)
http://www.uefa.com/uefachampionslea...ics/index.html http://www.uefa.com/uefachampionslea...ort/index.html |
ma pusti ga mlati praznu slamu :)
on i ivan77 su tu negdje :D |
Nije sparta barcelona aka ne dodavaju se međusobno na centru i u obrani pa da moraš bežati za njima. :)
Ako si gledao tekmu, a očigledno nisi vidio bi da je chelsea ipak bio konkretniji i imali su više gol prilika. Dobra je bila sparta i mogla je zabiti više od jednog gola ali nije. :) I dalje stoji da je statistika majka svih zajeba ali ovo je totalno drugačiji tip utakmice. @robert..kaj ti je još slabo od jučerašnje tekme? :) Vidim ni ti nisi gledao utakmicu. :D |
Zasto bi mi bilo slabo? :)
Drugaciji tip utakmice :D Sam sebe, igračuuuuu :D |
I kaj je pogrešno reći da je bio drugačiji tip takmice. I pri tome ne mislim da se igrao sa 15 igrača na svakoj strani, tri lopte i četiri gola. :) Ako ti je svaka utakmica ista...ne znam kaj dodati na to. :)
Ponavljam, očito utakmicu gledao nisi pa nema ni smisla objašnjavati. |
Liverpool junački.
|
Hijao, klasično krumpiranje Čelzija u 90 minuti...:flyingey:
|
Rezime: Jelc ostao bez pive, Zuban nije uspio spasit L'pool, iskusni Kale uspio dobio izravni crveni u 10 min igre, superkvalitetni Napoli dobio petardu od prekaljenog Plzena, a uvijek neugodni Bordeaux izbacio Kijev :D
|
Počela tekma, posljednji QPR protiv budućeg prvaka Uniteda :)
|
Bayern protiv Werdera već vodi 2:0
Mandžo na klupi za sad, vjerojatno se odmara za kup protiv BVBa:goood: |
Bomba Rafaela 0-1 :goood:
|
Potop Werdera! :goood:
4:0 - Robben, Martinez, Selassie (OG) i Gomez:goood: |
Citiraj:
Zabrinjava me ozljeda RVP pri padu kod kamere. Bolne grimase na leđa :( |
Citiraj:
Bilo bi carski vidjet reprizu finala LP 1999. :D Ali danas su rastepli Werder, onako poštenski Sad kup u srijedu protiv BVBa.. I da, najjači - Prvi set je Bayernov :D |
Citiraj:
U produžecima Sheringham zabija 91min i najmanje dvije minute kasnije pogodi ubojica dječjeg lica Skolskjaer nakon Giggsovog ubačaja tada padne temperatura na 37 :) Strefilo me zamalo infarkt :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Giggs :care:
|
Deportivo vodi 1:0:p
|
Citiraj:
|
Gledao prvo Real a sad su travovaljači i Sevilla, taman za malo bacit oko:)
|
Haha :) Nasmijali ste me obojica ( Brko i Panda )
Sad čekam City vs Chelsea. Hamm, di si? Molit ću da City padne. |
Sevilja bez Spahića. Barca ima prilika, vjerovatno hoće da zaborave Milan.
|
TO:D
|
Sevilla vodi 1:0 protiv Barce iz prvog pokušaja :D
Jebeni Valdes oce prodat utakmice :D |
Citiraj:
Krenut ce city silovito. Moraju. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:22. |