![]() |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Bilo je i vrijeme da Belgija neš napravi.
|
Citiraj:
odlično, evo sažetaka :D i Decembarski opet uništen :D |
Decembarski je strašan, ljudska ruševina
Jel i vas živcira Tinica kad priča? Ajmooooo prognoze za drugu tekmuuuuuuuuu 2-0 brazil edit: Decembarski: mensviđamesiko :D |
Netko pogledao/poslušao najnoviji bullhit? :roller:
https://www.youtube.com/watch?v=uj6ns3E-tb8 "Kamerun brate Di ćeš na Hrvate Pa naš narod kao i vi Dosta teško živi ... Kamerun brate Dok suci ne shvate Pustite da dva, tri gola Zabije vam Ola!" |
Citiraj:
ROFL! :lol2: Odlicna! :D |
Predobra :D
|
Dobra parodija :D
Gledam ovu Belgiju... Witzel, Benteke, Dembele i Fellaini su brat bratu al najprecijenjeniji igrači. IKAD. Taman negdje za englesku 3 ligu pašu. |
Brazil bi trebo ovo dobit sa barem 3 komada razlike... Da nam bude lakše :D
|
A ne znam baš da bu tak :)
|
Sad cete vidjet kak se protiv Brazila igra :D
Bit ce to X ili minimalna pobjeda Brazila. |
Sta se kolju :)
Molimo sto vise crvenih kartona mehiju :) |
Citiraj:
|
Znam da nam koristi sto veca pobjeda Brazila, no ne mogu se nikako natjerati da navijam za iste. A imam ih i na listicu. I opet nikako. Stoga, ajmo mehikitosi, nahebite im se svega i svacega :D
|
Tu se, za sada, još jedino sudac ne previja po travi.
|
Ali sudac (za sad) odlican! Nije ni malo impresioniran ovim brazilskim prenamaganjima. Svaka cast, steta sto mi nismo mogli dobiti ovakvog suca :(
|
Još će Mexico uzet bod.
|
Nista od gola. Morat ce kakav autogol ili penal uci u igru.
|
Teško. I Meksiku i Brazilu paše X. Za nas noćna mora naravno.
Ali mene još više brine kako Meksiko igra. Ako se sutra provučemo, u što ozbiljno sumnjam, protiv Meksika će biti gadno... |
Sto su sad fulali :D
Pa nek bude x, s dvije pobjede onda sigurno idemo dalje. Ak ih nemremo dobiti, onda ni nemamo sto traziti tu. |
Skoro penal za brazil... Japanac mrtvi bi ga sudio jer je bilo više kontakta nego onda :D
|
Ako zavrsi x, moramo dobiti obje,isto kao i da Brazil dobije. Ako dobije meksiko ,takodjer moramo dobiti obje osim sto moramo zabiti puno golova.
Nema sta,ako ne dobijemo obje nemam sta trazit dalje. Realno jel. |
Nisam mislio da cu ikad reci da cemo neku tekmu spusit, al mislim da ce nas mehiko pwnat :D
|
Kako nama ne odgovara x? :stoopid:
Meksiko i Brazil ce imat po 4 boda, mi moramo dobiti Kamerun tako da nama 3 boda. I u zadnjem kolu ako dobijemo Meksiko imamo 6 bodova. Brazil ce pobjedit Kamerun i oni ce imat 7. Mi i Brazil prolazimo. |
Kakvi precijenjeni mlatimudani su ovi Brazilci, strašno.
|
Mehikanci jako jako dobri. Protiv tako rastrcane i lijepo povezane ekipe ne znam koliko imamo sanse. No ne zelim biti pesimist, pa cu radije biti general poslije bitke.
Brazil uzasan. Osim ukoliko se u drugoj fazi turnira ne dignu za jednu 250%, ja ne vidim kako bi oni ovo mogli osvojiti. Cak i uz pomoc sudaca. A mozda sad malo i kalkuliraju, cisto da imaju izbora vs koga da igraju u 1/8 finala? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Odlican je meksiko.
|
Bojim se da nemamo sanse protiv mehikanaca.
|
Citiraj:
Da, Mex strahovito puno trce i brzo se vracaju, imaju disciplinu u igri i snagu. Tesko ce biti s njima ali nisu nepobjedivi. Mozda Kovac do tad shvati da mu treba defanzivni vezni, ne znam tko ce kontre zaustavljat inace. Brazil losiji nego protiv nas, manje agresivan i manje zeljan pobjede. Ne bih rekao da je to zbog kalkulacije oko protivnika u drugom krugu, vise oprez jer im je Meksiko znao zapaprit. Ne znam koji k Fred radi u toj repki. Valjda je specijaliziran za padove u sesnaestercu. Jebe im se, nakantat ce Kamerun u zadnjoj i mirni su. Au, sto pucaju ovi meksikaneri sa svih strana :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Meksiko je za nas overkill i taktički i kao ekipa. Nemamo ni trenera ni nekoliko ključnih pozicija, a što je najgore, izgleda ni ekipu. |
Ovako se tretiran balon od sapunice zvan Brazil.
|
vise vrijedi Ronaldinhovih 10 minuta u igri...nego Fredova cijela karijera!
|
Citiraj:
edit: Brazilcima se sad vec tresu gace. Valjda su sad i sami svjesni da nece dobiti penal na poklon u ovoj utakmici. |
ROTFL :D
Frend je baš odron. :p |
Brazil, protiv nas ništa posebno, sada još slabije.
A neće daleko doći? Samo se nadam da nakon još jedne ovakve utakmice Brazil neće na vrh. Iako, mamići su svugdje. Meni ovo liči na mulju iz sto razloga. Ako se pokažemo protiv K. mislim da možemo i protiv M. Ima nešto u našoj tradiciji da protiv tvrdih nekako obično znamo. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:34. |