![]() |
Brate mili, među prva tri posta je tamo, u U8650 pod forumu. Ne znam nit ja španjolski, pa razumijem osnove ili povežem, ako ti je već google translate stran...
EDIT: evo ti link na podforum sa ROM-ovima i ostalim stvarima: http://www.htcmania.com/forumdisplay.php?f=491 |
Citiraj:
benchmark 2.3.6 Telstra MixedRom3 formal basis 103 198 17 290 561 130 27 92 ( imam jadnu memorijsku) 600mhz 1418 ovaj 2d nema smisla dizat jer je na xperi s isto 290 koja ima dual core andreno 220 itd |
Citiraj:
sa g.trans na hr i na eng.. :fala::fala: i naučio sam da "descarga" znači "download" |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
jel radi ok ili si naisao na neki bug? |
Citiraj:
no..igram se sa tim već 10ak minuta ...nije loše..:goood: nažalost Fundowsky 4.0 mi nije sjeo... :-( |
Citiraj:
|
Citiraj:
fundowsky je dobar,ali je odvratno plav,meni su boje katastrofa. bez uvrede |
Citiraj:
Citiraj:
a da ne govorim da bi radije da je rozi hahaha, ali vjerujem da se to sve da promjeniti uz pomoć uot kitchena... a taj mixedrom3, pa šta nije to već nekih mjesec dana gore, gledam prvi post negdje još u drugom mjesecu napisan... ili je neko nešto editirao, dodavao, ne kužim? edit: sad sam skužila edit :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jel to samo meni prekida wireless vezu na 4.0 svakih par minuta ?
|
Citiraj:
|
hmm.. meni skoro svaki prekidal vezu..
i da, meni ova četvorka uopće ne valja.. ja bi htio da me ujutro probudi, da mi ga pofafa, spremi mi doručak i otpjeva Rick Roll'd daj se uozbiljite.. svi bi nešto htjeli.. |
Citiraj:
Fora je u tome što je AnTuTu prilično mušićav i pokazuje katkad nebulozne rezultate. Meni verzija 2.7.3 konstantno u 2D testu pokazuje rezultat oko 150 ako pokrenem cijeli set testova. Ako pokrenem samo 2D test bez ostalih, onda pokazuje 290 :fiju:. Tak da bi možda trebali koristit barem još jedan benchmark uz njega. |
http://www.tele2.hr/privatni-korisni...50-black/d267/
jedno pitanje da vidim jel dobro razmisljam :D Platim Jednokratno 95kn i sljedeca 24 mjeseca po 25kn. Ali moram imat mjesecnu potrosnju od 150kn (tarifa 150) ? no nesto nize ima vise o tim pretplatama pise 295kn jednokratno 25kn x 24mj. Ali tamo pise mjesecna potrosnja 50kn i ponovo tarifa 150. Da to nisu neke njihove greske... |
Citiraj:
ha ha ja ne vjerujem i na ovom romu ne radi vinra na smsu . e svast .ali rom je zato odlican stavrano dobro radi |
Web shop ima 100kn manje cijene, u tome ti je fora...
|
Citiraj:
@rosie ajd da vidim sad ,ako mi znas rjesenje brate mili onda ti svaka cast . nece da mi se pojavi nikako data konekcija . instalirao sam neke widgete i bila mi se pojavila i kad sam ugasio preko widgeta ne da se vise nikako upaliti mada je sve popaljeno u postavkama naravno . imas rjesenje? |
Citiraj:
|
Citiraj:
strpljenje je rješenje. izgasi u postavkama, pričekaj malo, upali i čekaj doć će u krajnjem slučaju restartaj, al prvo se malo skuliraj, zna se to zblekat kad tako pališ gasiš, meni se stilta kad mijenjam 2g/3g mreže Citiraj:
|
Ja sam 24 sata na fundowsky 4.0......bas nikakve zamjerke za sada...wi-fi ne izbacuje,mob je fluidan i brz,plava mi je super,need for speed shift,pes12,NFS hot pursuit,angry birds sve verzije...sve vrti bez imalo zastajkivanja, jedino nisam isprobao navigaciju a to cu uskoro sa iGO i copilotom pa javim.......Fundowsky...od mene jos jednom:respekt:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
na kojem to romu? onom nekom koji super radi? :lol2: |
Citiraj:
da na onom spanjolskom 2.3.6 |
Citiraj:
proc na 750mhz i kamera ne treperi, i na maniji pisu svi da su zadovolni s tim mixed rom 2.3.6, evo radi sve super i alarm je zvonio kako treba benchmark na mixed8 2.3.6 109 211 19 291 588 140 24 120 ( kartica mi je jadna) 652mhz 1502... Fundowsky 3.0 je meni brži od 4.0 neznam biće što nema svih onih ikonica ukrasnih ko to zna, al evo dajem savjet fundowskom nek iz ovog španjolskog roma uzme animacije zaslona i ikonice u postavkama za svoj mozda bude brži još |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
ja bi napravio par screenshotova ali ne znam ni s cim a ne znam ni kako staviti na web . :) |
Citiraj:
Za igre ne znam, ali mob je brz u radu. Jako. Jedino je još ostalo kod Fundowskoga baterija. Kao da je ipak jače srče nego kod a.war-a i njegovo 2.3.6. Ali, za sada ostajem na 4.0 i jako sam zadovoljan. Čak mi se čini kao da je fluidan kao Cyanogen, što puno govori. Mixed8 ima temu od HTC-a i Sensa. Meni osobno loša tema i ikonice...Ali ROM kao ROM sigurno nije brži od 4.0 u svakodnevnom korištenju. |
Citiraj:
evo ti u originalnom kao kod ovog sto je radio, njegov video, ja koristim go luncher |
Napreavio sam jedan zanimljiv test.
Punjenje mobitela preko USB porta od 22 do 5 ujutro -> 38h Normalne uporabe Punjenje mobitela zidnim punjačem od 22 do 5 ujutro -> 53h normalne uporabe Ostalo: - NIJE BILO glasovnih poziva - Data connection je paljen samo kad mi je potreban internet - WiFi je upaljen 12h dnevno - samo 2g mreža je korištena - puno sms-a - od ostalih stavri koje bi mogle vuc bateriju, Viber i Facebook messenger... ponovio sam test 2x, razlika je 12 do 16 sati... |
na fundowskom 4.0 bolje rade igrice na 600mhz, npr angry birds svemir onaj, ne stekaju poslije 7 lvl , al na ovom mixed8 2.3.6 znaju malo trzat... mada neigram igrice na mobu, opet nekom pogledu bitna stvar
|
Citiraj:
Spajanje na GPS (iako je u Rijeci danas oblacno) trajalo je svega 2min,sto dosad nije bilo tako brzo....ja nemam potrebe vise traziti ni jedan drugi rom....jedino ako fundowsky iskemija nešto novo..... Citiraj:
GPS cuca bateriju ali to je normalno....sve u svemu DOBRO |
opet ja s baterijom :D
dakle imam onu aplikaciju za kalibriranje, ali pokušala sam drugom metodom opisanom na xda forumu (doduše koliko sam svatila to je za samsunge) međutim, kad izgasim mobitel koji je spojen na punjač, on se odma digne u cwm recovery... i tu priča stane jer ja ne znam šta bi dalje :fiju: a poanta je bila nadopunjavat ga nekoliko puta isključenog... pokušala sam u recoveriju izabrat power off, ali opet se uključi... onda sam rebootala jer moje znanje ne seže daleko :lol2: majkumu |
Citiraj:
|
Citiraj:
uploadaj ih negdje, recimo na tinypic.com, i onda kopiraš url slike, tj img code za forume (message boards) i zalijepiš taj code u svoj post :) |
ako netko ima IGO8, recite zastajkuje li vam glas? ako netko ima rješenje, bio bih zahvalan.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:52. |